Προς το περιεχόμενο

ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΝΑ ΠΑΡΩ!!

skosko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειναι παραεισαγωγη, πιθανοτατα να μην καλυπτεται απο εγγυηση απο την Samsung αλλα απο το ιδιο το καταστημα. Ρωτα το αυτο. Περαν αυτου δεν την εχουμε δοκιμασει ωστε να σου πουμε εαν εχει το ιδιο πανελ με την 7402.

Αρχεια απο δισκο παιζει σχεδον τα παντα. Το DTS σε νεες ταινιες δεν θα το βρεις ευκολα. Ειναι σχετικα παλιο προτυπο ηχου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπερα σε ολους.Θελω την βοηθεια σας.Ειμαι αναμεσα σε Samsung UE65RU7092 και Lg 70UEM7100. Η αποσταση θεασης ειναι 3,30μ.ΟΧΙ απο γωνια.Βλεπω περιπου 200 ταινιες το χρονο κυριως 1080p και καποιες 2140 απο usb.Τελειωνω περιπου 10 games σε ps4 απλο το χρονο.Σιγουρα τον 4ο/2021 θα εχω το ps5 αν ολα πανε καλα.Οι ωρες που βλεπω ελληνικη τηλεοραση ειναι 0.Για Pc εχω αλλο μονιτορ.Ποια απο τις 2 να επιλεξω? Επισης:

1.Ποια η διαφορα HDR με HDR+

2.Ποια η ακριβης διαφορα VA με ΙPS( κυριως η γωνια θεασης και η ΜΗ αναπαραγωγη Digital Theatre Sound απο VA) ?

3.Τι ειναι το magic remote της LG και πως λειτουργουν οι φωνητικες εντολες που εχει?

4. Ποια θεωρειται πως αντεχει περιπου 15 ωρες σε λειτουργια, 5 ημερες την εβδομαδα?

Ευχαριστω και συγνωμη αν σας κουρασα.

Καλησπέρα και καλή Μεγάλη Βδομάδα εύχομαι. Θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ για τηλεοράσεις γιατί δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για αυτές πέρα από τα βασικά. Θέλω να κάνω δώρο στον γιό μου μια τηλεόραση, και ξέρω σίγουρα τα εξής:

Απόσταση και γωνία θέασης : 3-4 μέτρα στον τοίχο πάνω 

Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσότερο : δεν ξέρω πως θα την χρησιμοποιεί συγκεκριμένα (είναι 30 ετών και μένει μόνος του)

Προτίμηση σε μέγεθος : μεγαλύτερη απο 32 ίντσες γιατί η παλία έλεγε οτι ηταν μικρή

Συγκεκριμένα χαρακτηριστικά : θέλει σίγουρα να είναι smart tv έχει πει

Διαθέσιμο budget : μέχρι 500-550 ευρώ θα την πάρω με δόσεις

Κατάστημα προτίμησης : έχω μέινει ικανοποιημένος στο παρελθον απο το you οπότε θα την παρω απο εκει 

Ειλικρινά θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτείνετε 2-3 μοντέλα να επιλέξω γιατί έχω χαθεί με όλα τα μοντέλα που βρήκα εδώ
https://www.you.gr/tileorasi-ichos/tileoraseis-ana-technologia/smart-tileoraseis

Ευχαριστώ πολύ 

2 ώρες πριν, PavlosZaro είπε

Καλησπέρα και καλή Μεγάλη Βδομάδα εύχομαι. Θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ για τηλεοράσεις γιατί δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για αυτές πέρα από τα βασικά. Θέλω να κάνω δώρο στον γιό μου μια τηλεόραση, και ξέρω σίγουρα τα εξής:

Απόσταση και γωνία θέασης : 3-4 μέτρα στον τοίχο πάνω 

Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσότερο : δεν ξέρω πως θα την χρησιμοποιεί συγκεκριμένα (είναι 30 ετών και μένει μόνος του)

Προτίμηση σε μέγεθος : μεγαλύτερη απο 32 ίντσες γιατί η παλία έλεγε οτι ηταν μικρή

Συγκεκριμένα χαρακτηριστικά : θέλει σίγουρα να είναι smart tv έχει πει

Διαθέσιμο budget : μέχρι 500-550 ευρώ θα την πάρω με δόσεις

Κατάστημα προτίμησης : έχω μέινει ικανοποιημένος στο παρελθον απο το you οπότε θα την παρω απο εκει 

Ειλικρινά θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτείνετε 2-3 μοντέλα να επιλέξω γιατί έχω χαθεί με όλα τα μοντέλα που βρήκα εδώ
https://www.you.gr/tileorasi-ichos/tileoraseis-ana-technologia/smart-tileoraseis

Ευχαριστώ πολύ 

3-4 μετρα θελεις τουλαχιστον 65αρα τις 32αρες τις βαζουμε στα υπνοδωματια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...