The_Judas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν είναι έτσι να πάρουμε όλοι οθόνες vestel με 200 ευρώ και ανεβάζοντας το contrast θα γίνονται OLED των 1000 . Μήπως υπάρχει και κανένα κουμπάκι που να ανεβάζει τις γωνίες θέασης σε va panel; Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2020 από The_Judas 1
physvlog Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Εσυ που ειρωνευεσαι δεν εχεις καν αποψη μιας και δεν εχεις μπει ποτε σε studio. Ζησε με va....... no pro for me. 1
Drake27 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Στις 2/3/2020 στις 1:32 ΜΜ, physvlog είπε Εσυ που ειρωνευεσαι δεν εχεις καν αποψη μιας και δεν εχεις μπει ποτε σε studio. Ζησε με va....... no pro for me. +1 και απο μενα,VA αρκετα καλυτερο πανελ σε σχεση με τα ips που απλα παιζεις α μπε μπα μπλομ και οτι σου κατσει. Οσες lg ειχα παρει ειτε θα ειχαν lightbleed ειτε clouding,μου της αλλαζαν αλλα παλι τα ιδια,πηγα σε VA και εμεινα εκει. Η γωνια θεασης για μενα δεν με ενδιαφερει,αν και να πω την αληθεια οταν καθομαι στην τραπεζαρια για να φαω,η τηλεοραση ειναι διαγωνια και τα χρωματα ειναι ελαφρως ξεπλημενα,αλλα δεν λες οτι δεν μπορεις να δεις. Το πρωτο μονιτορ VA που ειχα στον υπολογιστη το 2009 απο πλαγια δεν εβλεπες τιποτα απολύτος 🤣😆 αλλα μετα απο 11 χρονια ολα αυτα εχουν αλλάξει.
physvlog Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Πραγματικα δεν εχετε τη βασικη αντιληψη να καταλαβαινετε τα βασικα ενος συλλογισμου.
geonet11 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Παιδιά εμένα μου έκαψε φλάντζα , ξαφνικά! η lg μου (32LH500) και καίγομαι για αγορά !!! Ενδιαφέρομαι για 43 έως 400 ευρώ. Για ταινίες και μόνο, online, Netflix, YouTube ktl. Με ενδιαφέρει εικόνα και ήχος. κοιτάζω τη UE43RU7402 λόγω του va και της τιμής (τι διαφορά έχει από την 7400). Είδα και τη Sony KD-43XG8096 που προτείνετε, αλλά επειδή δεν τις ξέρω τις Sony, διστάζω λόγω της τιμής. Η samsung ταινίες online από site παίζει (γιατί δεν το κατάλαβα αυτό με το vps) Επίσης ξέρετε να υπάρχει κάποιο μοντέλο με περιστρεφόμενη βάση στήριξης ? Ευχαριστώ για τα φώτα σας
paragontikos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 14 ώρες πριν, geonet11 είπε Παιδιά εμένα μου έκαψε φλάντζα , ξαφνικά! η lg μου (32LH500) και καίγομαι για αγορά !!! Ενδιαφέρομαι για 43 έως 400 ευρώ. Για ταινίες και μόνο, online, Netflix, YouTube ktl. Με ενδιαφέρει εικόνα και ήχος. κοιτάζω τη UE43RU7402 λόγω του va και της τιμής (τι διαφορά έχει από την 7400). Είδα και τη Sony KD-43XG8096 που προτείνετε, αλλά επειδή δεν τις ξέρω τις Sony, διστάζω λόγω της τιμής. Η samsung ταινίες online από site παίζει (γιατί δεν το κατάλαβα αυτό με το vps) Επίσης ξέρετε να υπάρχει κάποιο μοντέλο με περιστρεφόμενη βάση στήριξης ? Ευχαριστώ για τα φώτα σας η 7402 στις 43 ίντσες λένε οτι έχει IPS panel ενώ η 7400 μάλλον VA, αν βλέπεις βράδυ ή σε σκοτεινό δωμάτιο καλύτερα VA αλλίως IPS, γενικά είναι αρκετά καλή επιλογή η συγκεκριμένη τηλεόραση, η sony ναι προτείνεται αλλά κοντεύει τα 600€ οπότε είναι αρκετά εκτός του budget που αναφέρεις μια επιλογή ακόμη με IPS πάνελ αν βλέπεις μέρα σε φωτεινούς χώρους και με μεγάλες γωνίες θέασης είναι η LG 43UM7450 στα 350€
geonet11 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 paragontikos σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Lg μετά από αυτό που έπαθα τις φοβάμαι. Ο Payne83 ανέφερε ότι η 7402 είναι va με το dts τι γίνεται; δεν παίζει τίποτα η samsung? ταινίες online ?
paragontikos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 13 ώρες πριν, geonet11 είπε paragontikos σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Lg μετά από αυτό που έπαθα τις φοβάμαι. Ο Payne83 ανέφερε ότι η 7402 είναι va με το dts τι γίνεται; δεν παίζει τίποτα η samsung? ταινίες online ? σε 50 ίντσες και πάνω είναι σίγουρα VA αλλά στις 43 κάποιες είναι PLS ( είναι το IPS της samsung), το έχουν αναφέρει πάρα πολλοί και συνήθως η 43αρα με τον κωδικό 2 στο τέλος (7402) είναι PLS, ενώ η 0 συνήθως όχι (7400), υπάρχουν συζητήσεις-αξιολογήσεις σε αρκετά φόρουμ ότι είναι λίγο λόττο η φάση, νομίζω οι κωδικοί 747x επίσης είναι VA καλύτερα πάρε 50αρα αν χωράει, αξίζει πιο πολύ και σαν εμπειρία αν παίζεις απο τον player της tv οτι έχει dts δεν θα ακούς τίποτα, dts ήχο όταν έχουν οι ταινίες το αναφέρουν, το ταινίες online πιστεύω δεν έχει dts στις ταινίες οπότε δε θα έχεις θέμα 1
geonet11 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Στις 29/3/2020 στις 2:06 ΜΜ, paragontikos είπε αν παίζεις απο τον player της tv οτι έχει dts δεν θα ακούς τίποτα, dts ήχο όταν έχουν οι ταινίες το αναφέρουν, paragontikos σε και πάλι σε ευχαριστώ πολύ Αν έχω chromecast ας πούμε, θα τα παίζει όλα? και κάτι άλλο που δεν κατάλαβα, δεν θα μπορώ να βάζω ταινίες από τον σκληρό μου? Έχω μπερδευτεί....
paragontikos Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) απο όσο ξέρω το chromecast δεν υποστηρίζει dts αν βλέπεις απο plex νομίζω στο μετατρέπει σε απλό 5.1 για να δουλέψει το chromecast, επίσης για να δεις 4Κ αρχεία χρειάζεσαι το chromecast ultra, το απλό είναι μέχρι 1080 σε αρχεία χωρίς dts δε θα έχεις θέμα, μπορείς απλά να παίζεις αρχεία με απλό dolbydigital κτλ, απο τα ηχεία της tv δε θα καταλάβεις διαφορά Επεξ/σία 1 Απριλίου 2020 από paragontikos 1
graphist83 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Η 43RU7402 ειναι VA. Τουλαχιστον οσες εχω ανοιξει ηταν. 1
geonet11 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Σας ευχαριστώ παιδιά όλους. Τώρα τα κανα σαλάτα. Δηλαδή, ταινίες από σκληρό ή online δεν παίζει, επομένως μα μην την αγοράσω?
paragontikos Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, geonet11 είπε Σας ευχαριστώ παιδιά όλους. Τώρα τα κανα σαλάτα. Δηλαδή, ταινίες από σκληρό ή online δεν παίζει, επομένως μα μην την αγοράσω? δε παίζει οτι εχει ήχο dts, απο online δε νομίζω οτι έχει κάτι dts οποτε δεν θα έχει θέμα, απο δισκο έχει να κανει με τα αρχεία που θα βλέπεις αν έχουν ήχο dts το οποίο το αναφέρουν, μπορείς να επιλέγεις αρχεία χωρίς dts με απλό 5.1, dolbydigital κτλ 🙂 1
geonet11 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, paragontikos είπε μπορείς να επιλέγεις αρχεία χωρίς dts με απλό 5.1, dolbydigital κτλ 🙂 οκ το 'πιασα ευχαριστώ για την κατανόηση την έχει τώρα και σε καλή τιμή κατά τα άλλα avi, mp4 παίζει κανονικά; Επεξ/σία 3 Απριλίου 2020 από geonet11
geonet11 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά έχετε ακούσει τίποτα για αυτό εδώ;" House Stock " στην Αλεξανδρούπολη. {Samsung UE43RU7419 43", 4K Ultra HD, Smart TV στην τιμή των 220€} Εμφανίζεται ως fransice της Electron και οι τιμές δελεαστικές. Αλλά τα μοντέλα δεν τα βρίσκω στο επίσημο site της Samsung (Samsung UE50RU7412, 7419, 7472) Επεξ/σία 8 Απριλίου 2020 από geonet11
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα