Προς το περιεχόμενο

Plato ή όχι;

kid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να πει τι ξέρει για τα Laptop της Plato ;

Τα είδα μόλις χθες και μου φαίνονται αρκετά καλή επιλογή.

Πλούσια χαρακτηριστικά , Χαμηλή τιμή , 2 χρόνια εγγύηση και άτοκες δόσεις.

Είναι αναβαθμίσμα όπως κατάλαβα;

Εκτός του ότι δεν είναι γνωστής μάρκας που αλλού κρύβεται το μυστικό;

Έχει κανείς σας εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι;

Περιμένω με αγωνια τις απαντήσεις σας.

Δημοσ.

Συνήθως γίνονται ανεξάρτητες εισαγωγές υλικού. Άρα εξαρτάσαι από αυτούς σε ανταλλακτικά κλπ. Φτηνές τιμές (δεν πληρώνεις την φίρμα) αλλά και σαφώς υποδυέστερη υποστήρτιξη. Έχω ακούσει πολλά παράπονα για την αξιοπιστία αυτών των καταστευών αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία.

Δημοσ.

Με τίποτα. Επειδή έχω οικτρή εμπειρία ( εργαζόμουν στα Multirama παλιότερα ) αν χρειαστείς service κάηκες. Γενικά το service του Πουλιάδη ( και όχι μόνο ), κατά τη γνώμη μου πάντα, είναι άθλιο. Δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει τα πράγματα αλλά το κόβω λίγο δύκολο.

Δημοσ.

και το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να πάς και κάπου αλλού αφού τα περισσότερα κομματια (π.χ μητρική, drives κλπ) θα τα έχουν μόνο αυτοί....

επεξεργαστή μπορείς να α΄λλάξεις αλλά μητρική? κάποιο drive? είναι ρίσκο... αλλά είπαμε και η διαφορά στα λεφτά είναι μεγάλη

Δημοσ.

Με λίγα λόγια άκυρο ε;

Όλοι συμφωνείτε ότι δεν αξίζει η αγορά!

Το ίδιο να υποθέσω ισχεύει και για τα άλα ελληνικά,ε?

Δημοσ.

΄Μόλις μίλησα με ένα γνωστό που έχει πάρει φορητό από το πλαίσιο (από αυτά που γτιάχνει το πλαίσιο), είναι στον πρώτο μήνα και πριν λίγες μέρες το πήγε για δεύτερη φορά πίσω, λόγος? την μία έκανε συνεχείς επανεκιννήσεις και τώρα δεν βλέπει usb....

Δημοσ.

a123xxsp se pio forito mporeis na alakseis motherboard esi???

ta servises alon eterion einai poli xitotera apo tou pouliadi....

alla kai pali makria apo forita pou einai ftiagmena apo komatia tetia...iparxoun trela provlimata me thermokrasies...ipostiriksi software ktl

Δημοσ.

Τι εννοείς σε ποιό? αν έχεις ένα ίδιο δεν μπορείς να το αλλάξεις? Μπορεί να μην μπορούν να το κάνουν όλοι αλλά γίνεται.

Δεν εννοούσα αυτό πάντως. :!: (έκανα κακή διατύπωση)

Σε επώνυμα προϊόντα βρίσκεις πιο εύκολα ανταλλακτικά.

Για τα υπόποιπα ανταλλακτικά γενικά αναφερούμουν. Που μπορείς να παραγγείλεις και από το εξωτερικό, είναι πιο ευρέως διαδεδομένα και βρίσκεις και μεταχειρισμένα κλπ

Δημοσ.

Ki egw protimw na dwsw ta idia lefta, kai na parw ypodiestero epwnymo laptop kai oxi plaisio/multirama klp.

Sto katw katw gia na xoun kalyteres times, apo kapou prepei na kovoun xrhmata, ki auto ginetai me fthina/mi aksiopista components.

Ton teleutaio mhna exoun bgoun bgei poly kala montela forhtwn, apo diafores etaireies (Acer, HP, Sony). Standard 512 ram, kai kales kartes grafikwn 64-128, oxi shared. Othones wide, 16'... Kai cpu gia ola ta gousta apo P4, P Mob, AMD klp. Episis DVD-rw, sxedon oloi.

Enas mesos user mporei na parei eksairetiko epwnymo forhto twra me 1400e+-.

Twra gia tous gamers, i autous pou theloun to kalytero mallon xreiazonte 2000e+-.

Den briskw logo na agoraseis anwnymo forhto, kai pithanon na trexeis opws lene kai ta parapanw posts.

Δημοσ.

koita an theleis sonei kai kala na pareis ena tetoio laptop pare apo plaisio gia na exeis isixo to kefali sou. oti kai na pathei tha sto allaksoun. se ena filo mou pou den douleve to lampaki tou power tou allaksane olo to mixanima kai tou valane ton palio tou skliro mesa.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Ki egw protimw na dwsw ta idia lefta' date=' kai na parw ypodiestero epwnymo laptop kai oxi plaisio/multirama klp.

Sto katw katw gia na xoun kalyteres times, apo kapou prepei na kovoun xrhmata, ki auto ginetai me fthina/mi aksiopista components.

Ton teleutaio mhna exoun bgoun bgei poly kala montela forhtwn, apo diafores etaireies (Acer, HP, Sony). Standard 512 ram, kai kales kartes grafikwn 64-128, oxi shared. Othones wide, 16'... Kai cpu gia ola ta gousta apo P4, P Mob, AMD klp. Episis DVD-rw, sxedon oloi.

Enas mesos user mporei na parei eksairetiko epwnymo forhto twra me 1400e+-.

Twra gia tous gamers, i autous pou theloun to kalytero mallon xreiazonte 2000e+-.

Den briskw logo na agoraseis anwnymo forhto, kai pithanon na trexeis opws lene kai ta parapanw posts.[/quote']

Εχεις αναφωτηθει που κατασκευαζουν οι μεγαλοι επωνυμοι μπραντες ΝΒ ?

Στα ιδια εργοστασια που φτιαχνονται τα ΝΒ που πουλανε και οι τοπικοι συναρμολογητες. Πως νομιζεις κατευασαν τις τιμες οι επωνυμοι. Σταματησαν να παραγουν οι ιδιοι και τα δινουν φασον στην Ασια.

Εχεις αναλογιστη ποτε το χρονο που χρειαζεσαι για Service ενος επωνυμου ΝΒ. Πηγαινε ρωτα και μετα πες μου. Ενω απο τα τοπικα που κατακρινεις αν παθει κατι το εχεις σε 2-3 ημερες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...