Apostolos77 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Καλημέρα σε όλους!! Έχω ένα θεματάκι σχετικά με το format. Το laptop που έχω είναι DELL inspirion 5559 στο οποίο ήταν εγκατεστημένα τα windows 10, ήθελα να τον κάνω format και να περάσω τα windows 7, βάζω το dvd των windows ξεκινάει η διαδικασία και όταν φτάνει στο σημείο να επιλέξω που θέλω να γίνει η εγκατάσταση μου βγάζει το μήνυμα ότι δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση σε αυτόν το δίσκο. Πλέων δεν μπορώ ούτε να μπώ στα προηγούμενα windows αλλά ούτε και να κάνω εγκατάσταση κάποια άλλη έκδοση. Υπάρχει κάποια λύση γι αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Γιατί θες να πας στα 7? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apostolos77 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Ήθελα απλά να κάνω μια αλλαγή. Σε σταθερό έχω τα 7 όπως επίσης και σε ένα παλαιότερο laptop. Έχω κάνει αρκετές φορές format και αυτό δεν μου έχει ξανά τύχει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Drivers? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apostolos77 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Drivers? Ναι αλλά πως θα τους κάνω εγκατάσταση από τη στιγμή που δεν μπορώ να μπω στα windows? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpentenis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Για πάτα μια εμφάνιση λεπτομερειών, τον δίσκο τον βλέπει, κάτι άλλο μάλλον είναι. Αν δεν εβλεπε δίσκο θα σου έβγαζε σχετικό μήνυμα εξ αρχής (ενα μεγάλο γκρί πλαίσιο που θα ενημέρωνε και θα πρότεινε να περάσεις drivers) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 στο bios εβαλες λενγκασυ boot και οχι uefi; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apostolos77 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Talepwros είπε στο bios εβαλες λενγκασυ boot και οχι uefi; Ναι, έβαλα. 10 λεπτά πριν, mpentenis είπε Για πάτα μια εμφάνιση λεπτομερειών, τον δίσκο τον βλέπει, κάτι άλλο μάλλον είναι. Αν δεν εβλεπε δίσκο θα σου έβγαζε σχετικό μήνυμα εξ αρχής (ενα μεγάλο γκρί πλαίσιο που θα ενημέρωνε και θα πρότεινε να περάσεις drivers) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Apostolos77 είπε Ναι, έβαλα. εχεις κανει disable και το secure boot; ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apostolos77 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 28 λεπτά πριν, Talepwros είπε εχεις κανει disable και το secure boot; ; Ναι το έκανα κι αυτό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα