Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σήμερα (γράφω από δεδομένα κινητού) δεν έχω Internet. Έχω 50αρα vdsl η οποία έχει να παρουσιάσει θέμα από τότε που την έβαλα στο σπίτι μου. Να μην πολυλογώ, καλώ την τεχνική υποστήριξη και μου λένε πως το θέμα είναι στο καφαο και θα στείλουν τεχνικό. Όπως η ερώτηση μου είναι η ακόλουθη είναι φυσιολογικό να μου ζητήσουν την διεύθυνση Mac που αναγράφεται πάνω στο Router μου? Απλώς ρωτάω, αν και ο άνθρωπος που κάλεσε ήταν όντως από τη Nova γιατί είχα στείλει να με καλέσουν πιο πριν.Ευχαριστω για το χρόνο σας.

• Like 2
Δημοσ.

Να ειναι τόσο συμπτωματικό να σε καλέσει καποιος απο την εταιρεια μετά απο επιλογη σου και να ειναι απάτη;

Δύσκολο το βλεπω, προφανώς κατι ηθελε να δει

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

To μη φυσιολογικο - ανωμαλο ειναι αμα εχεις asus να τους τα δινεις ολα αυτα και τελικα να μη φτιαχνουν και τιποτα . Απλως θα λενε "την εχουμε σε παρακολουθηση" και θα φας κλειδωμα πιο χαμηλα .

Δημοσ.
On 21/01/2020 at 11:15, Mhlogiatros said:

To μη φυσιολογικο - ανωμαλο ειναι αμα εχεις asus να τους τα δινεις ολα αυτα και τελικα να μη φτιαχνουν και τιποτα . Απλως θα λενε "την εχουμε σε παρακολουθηση" και θα φας κλειδωμα πιο χαμηλα .

εχετε μια μανια :P οτι ο παροχος εχει την ταση να σας κοβει ταχυτητα.αλλο τοσο σε vdsl  απο kv που ο παροχος ειναι αλλος απο αυτον που εχει το Kv. την Mac address μπορει να στην ζητησουν πιο πολυ σε vdsl συνδεσεις απο kv γιανα δουν αν σε βλεπουν καπου μηπως για καποιο λογο υπαρχει καποιο χ προβλημα.αν ηθελαν να σε  κατεβασουν σε ταχυτητα μπορουν να το κανουν με Policy σε ολους.δεν χρειαζεται να τους πεις την Mac address σου. οποτε δεν ειναι οτι ο κακος χ παροχος θελει την Mac address μου για τον κακο σκοπο.

On 24/11/2019 at 11:12, jerry banana said:

Καλησπέρα σήμερα (γράφω από δεδομένα κινητού) δεν έχω Internet. Έχω 50αρα vdsl η οποία έχει να παρουσιάσει θέμα από τότε που την έβαλα στο σπίτι μου. Να μην πολυλογώ, καλώ την τεχνική υποστήριξη και μου λένε πως το θέμα είναι στο καφαο και θα στείλουν τεχνικό. Όπως η ερώτηση μου είναι η ακόλουθη είναι φυσιολογικό να μου ζητήσουν την διεύθυνση Mac που αναγράφεται πάνω στο Router μου? Απλώς ρωτάω, αν και ο άνθρωπος που κάλεσε ήταν όντως από τη Nova γιατί είχα στείλει να με καλέσουν πιο πριν.Ευχαριστω για το χρόνο σας.

yep δεν ειναι παραξενο καιολου ειδικα σε vdsl vpu /vlu που μπορει να εχεις εσυ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ειπα αυτο . Τους ρωτησα γιατι 1 στα 3 reboot εχω IP της μορφης 10.XX.ΧΧΧ χωρις internet . Μου ζητησαν τα στοιχεια του ρουτερ για να το δουν και καλα - τους τα εδωσα ΟΛΑ .  Απαντηση δεν εχω παρει ακομα μετα απο 6 μηνες . Ισως μπορεις να διαφωτίσεις ; Το AK ειναι το κεντρικο ARIΑ HER adsl  και με εχουν σε Infineon(Lantiq) SNR 6 fastpath   . To asus εχει και επιλογη για ipv6 αλλα μoυ δινουν χρονια τωρα  ipv4 καμια αλλαγη εκει .

H ip ειναι ipv4 forthnet και το τηλεφωνο οχι voip .  Η ip μου αλλαζει μετα απο αποσυνδεση απο 188.Χ.ΧΧ.ΧΧΧ που δεν εχω κανενα θεμα στο 10.ΧΧ.ΧΧΧ  NAT  ;;  που παγωνουν ολα και δεν εχω τιποτα . Αμα το εχεις αυτο 20 φορες την ημερα να δεις ποτε σου σπανε τα νευρα και γινεσαι παρανοικος με τον παροχο. Το Technicolor TG788v v3 που ειχα ρωτησει σχετικα το εβαλα γιατι λενε το ψεμα οτι φτανε τα aftermarket - και αυτο κολλαει με τον ιδιο τροπο στο 10.ΧΧ.ΧΧΧ . Η λυση που πηγε να κανει ο μαγκας τη τελευταια φορα ηταν να βγαλει το fastpath και να κλειδωσει το profil μονιμα  στο 10 βλαβης απο 17 στα 10 ο συγχρονισμος .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
On 21/01/2020 at 16:52, poulinos said:

εχετε μια μανια :P οτι ο παροχος εχει την ταση να σας κοβει ταχυτητα.αλλο τοσο σε vdsl  απο kv που ο παροχος ειναι αλλος απο αυτον που εχει το Kv. την Mac address μπορει να στην ζητησουν πιο πολυ σε vdsl συνδεσεις απο kv γιανα δουν αν σε βλεπουν καπου μηπως για καποιο λογο υπαρχει καποιο χ προβλημα.αν ηθελαν να σε  κατεβασουν σε ταχυτητα μπορουν να το κανουν με Policy σε ολους.δεν χρειαζεται να τους πεις την Mac address σου. οποτε δεν ειναι οτι ο κακος χ παροχος θελει την Mac address μου για τον κακο σκοπο.

yep δεν ειναι παραξενο καιολου ειδικα σε vdsl vpu /vlu που μπορει να εχεις εσυ.

Εγινε ευχαριστώ πολύ.Θα το ξέρω για άλλη φορά εαν με ρωτήσει κανας φίλος γιατί εγώ στην αρχή ψάρωσα. 

Δημοσ.
On 21/01/2020 at 19:02, jerry banana said:

Εγινε ευχαριστώ πολύ.Θα το ξέρω για άλλη φορά εαν με ρωτήσει κανας φίλος γιατί εγώ στην αρχή ψάρωσα. 

οτι καποιος θα εχει την mac address σου δεν λεει τιποτα.εδω σε wifi αν συνδεθεις πχ καφετερια φαινεται πχ η Mac address της καθε συσκευης.

On 21/01/2020 at 16:59, Mhlogiatros said:

Δεν ειπα αυτο . Τους ρωτησα γιατι 1 στα 3 reboot εχω IP της μορφης 10.XX.ΧΧΧ χωρις internet . Μου ζητησαν τα στοιχεια του ρουτερ για να το δουν και καλα - τους τα εδωσα ΟΛΑ .  Απαντηση δεν εχω παρει ακομα μετα απο 6 μηνες . Ισως μπορεις να διαφωτίσεις ; Το AK ειναι το κεντρικο ARIΑ HER adsl  και με εχουν σε Infineon(Lantiq) SNR 6 fastpath   . To asus εχει και επιλογη για ipv6 αλλα μoυ δινουν χρονια τωρα  ipv4 καμια αλλαγη εκει .

H ip ειναι ipv4 forthnet και το τηλεφωνο οχι voip .  Η ip μου αλλαζει μετα απο αποσυνδεση απο 188.Χ.ΧΧ.ΧΧΧ που δεν εχω κανενα θεμα στο 10.ΧΧ.ΧΧΧ  NAT  ;;  που παγωνουν ολα και δεν εχω τιποτα . Αμα το εχεις αυτο 20 φορες την ημερα να δεις ποτε σου σπανε τα νευρα και γινεσαι παρανοικος με τον παροχο. Το Technicolor TG788v v3 που ειχα ρωτησει σχετικα το εβαλα γιατι λενε το ψεμα οτι φτανε τα aftermarket - και αυτο κολλαει με τον ιδιο τροπο στο 10.ΧΧ.ΧΧΧ . Η λυση που πηγε να κανει ο μαγκας τη τελευταια φορα ηταν να βγαλει το fastpath και να κλειδωσει το profil μονιμα  στο 10 βλαβης απο 17 στα 10 ο συγχρονισμος .

της Forthnet τα δικα τους σιγουρα παιζουν και ipv6. ειναι πολυ κουλο να σου δινει 10αρα.10 αρα ip παιρνεις σε δυο περιπτωσεις.η μια ειναι να εχεις βαλεις λαθος στοιχεια και η δευτερη να μην εχεις καθολου στοιχεια μεσα στο router. καλα αφου δεν σου απαντησαν στον πρωτο μηνα τζαμπα περιμενεις 6 μηνες. infineon ειναι siemens dslam. Καταρχην αν εχεις 20 disconnects την ημερα ειναι θεμα. λογικα σου αλλαξαν profile για να εισαι πιο σταθερος.τωρα παιζεις ακομα με dc's? to fastpath το βγαζουν για να παιξει πιο σταθερα η γραμμη.

σε Dc για να παρει 10.χ.χ.χ θα το κανει ισως αν δεν εχει αποσυνδεθει το Username Λογω dc και το Modem ξαναπροσπαθει να ξανασυνδεθει.αλλα και σε αυτην την περιπτωση δεν θα πρεπε να γινεται.

• Thanks 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...