dexters Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Γεια σας παιδιά! Χρησιμοποιώ εδώ και και καιρό τον opera ως επιπρόσθετο browser και όλα καλά! Χτες τη στιγμή που ήμουν σ ένα σάιτ μου έβγαλε μήνυμα να επιτρέπεται με το τείχος προστασίας? (κάπως έτσι) και δεν ήξερα τι να κάνω και δεν πάτησα τίποτα! Πιστεύετε αφού δεν πάτησα τίποτα χτες, πρέπει να το κάνω χειροκίνητα ή να μην ασχοληθώ καθόλου; Πάντως ο chrome και ο mozilla είναι στη λίστα του τείχους προστασίας που το έψαξα...
crc2 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Ξαναδοκίμασε να μπείς στο ίδιο σαιτ και διάβασε καλύτερα το μήνυμα .... Αν θες ανέβασε το και εδώ να δουμε τι λέει ακριβώς ... 1
2MikronS Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κανα μηνυμα το firewall θα του εβγαλε την ωρα που ειχε ανοιχτο opera................. το εκανε στη τελευταια αναβαθμιση. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2019 από 2MikronS 1
dexters Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Στις 26/11/2019 στις 11:56 ΜΜ, crc2 είπε Ξαναδοκίμασε να μπείς στο ίδιο σαιτ και διάβασε καλύτερα το μήνυμα .... Αν θες ανέβασε το και εδώ να δουμε τι λέει ακριβώς ...
crc2 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Κοιτα απο ότι φαίνεται πρέπει να έγινε κάποια αναβάθμιση στο defender και απλά να ξαναελέγχει όλα τα προγραμματα, για εμένα θα πατούσα Να επιτρέπεται μιας και δεν νομίζω ότι τρέχει κάτι ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα