maxtor Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Τώρα και κάμποσο καιρό (2-3 μήνες περίπου) έχω ένα SONY CDRW 52x24x52x (δεν θυμάμαι μοντέλο "δεν είμαι σπίτι :? ") και δεν έχω καταφέρει να γράψω πάνω από 40x. όταν δεν έχω cd μέσα μου λέει maximum speed 52x εγγραφή. Όταν όμως βάζω αγραφο πέφτει η ταχήτυτα στα 40x αυτόματα.Θα πείτε "δοκίμασε με διαφορετικές μάρκες cds", και όμως το έκανα και αυτό αλλα επιμένει να πηγαίνει στα 40x. Το source drive είναι 40x αλλά δεν παίζει ρόλο γιατί πχ αμα θέλω να γράψω απο σκληρό-cd η ταχύτα πάλι είναι 40x max.
zeys13 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Νομιζω οτι κατι εχει αναφερθει αν κανεις ενα search κατι θα βρεις.Νομιζω παταγες το κουμπακι για να γραφει απο 40χ σε 52χ. Αλλα σιγουρα θα βρεις κατι στο search
Gabriel Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Ούτως ή άλλως η διαφορά πιό πολυ για ψυχολογικους λόγους.
georgeadams Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 maxtor, καλύτερα να έκανες την ερώτηση την κατηγορία "Μονάδες Αποθήκευσης". Ακόμα καλύτερα, αν έψαχνες λίγο θα έβρισκες παλιότερες σχετικές συζητήσεις, πχ αυτή που λύνει αρκετές απορίες: http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=362583
maxtor Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 maxtor, καλύτερα να έκανες την ερώτηση την κατηγορία "Μονάδες Αποθήκευσης". Ακόμα καλύτερα, αν έψαχνες λίγο θα έβρισκες παλιότερες σχετικές συζητήσεις, πχ αυτή που λύνει αρκετές απορίες: http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=362583 Το σχετικό λινκ που μου έδωσες δεν λύνει το πρόβλημα.. αλλά τεσπά.
ata1983 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Πάντως θυμάμαι ότι στο κουτί της αυτή η συκευή έγραφε να μην προτιμάτε 52χ ταχύτητα γιατί δεν μπορεί να εγγυηθεί η εταιρία τη σωστή εγγραφή ή κάτι τέτοιο
VasKag Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 νομιζω η ταχυτητα που γραφεις ειναι συνδεδεμενη και με το τι μαρκα δισκακι βαζεις. ορισμενα προγραμματα αναλογα με το δισκακι επιλεγουν την καταλληλη ταχυτητα. πχ στο νερο οταν του βαζεις 52μαχ η 40μαχ σημαινει οτι θα γραψει μεχρι ΚΑΙ 40/52. θα ξεκινησει απο καπου και αναλογα με το δισκακι θα φτασει μεχρι εκει που του βαζεις.
zeys13 Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 apla ta sony exoun auto to kolpo : pata gia 5 deuterolepta to eject tou cdrw.ama to led anavosvisei....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.