theoritikos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Έρχεται σιγά-σιγά η ημέρα που πρέπει να αλλάξω κινητό, καθώς το υπάρχον δείχνει σημάδια κόπωσης . Έκανα μια μικρή έρευνα στο σκρουτζ και kimovil και κλείνω προς αυτό το κινητό βάσει τιμής και χαρακτηριστικών. Αυτό που θέλω είναι να έχει μια σχετική αντοχή στον χρόνο από άποψη χαρακτηριστικών καθώς δεν αλλάζω συχνά κινητό. Ο λόγος που θέλω να αλλάξω το τωρινό κινητό (3ετίας) είναι πως τα 2 giga ram δείχνουν να είναι λίγα για το facebook, messenger, chrome και google maps που χρησιμοποιώ πιο πολύ (σε σύγκριση με το πως λειτουργούσε παλιότερα) Το budget είναι αποκλειστικά μέχρι τα 200 ευρώ. Παιχνίδια δεν παίζω στο κινητό, η πιο βαριά εφαρμογή που θα παίξει να είναι κάνα google maps ή αντίστοιχος πλοηγός. Επίσης, πρέπει να έχει οπωσδήποτε nfc.
chios Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 κινητό με mediatek δεν θα έπαιρνα για κανέναν λόγω, κοίταξε σε κάτι άλλο π.χ mi9 lite , mi A3. 1 1
theoritikos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Τα έχω υπόψιν μου αυτά τα κινητά. Από περιέργεια, γιατί δεν προτιμάς τον mediatek? 1
Vassilis_24 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Tώρα που είναι black Friday εβδομάδα μήπως να κοιτάξεις προς Samsung Α40 και Huawei p30 lite; Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2019 από Vassilis_24 1
vargas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε Tώρα που είναι black Friday εβδομάδα μήπως να κοιτάξεις προς Samsung Α40 και Huawei p30 lite; Καλά και τα δύο τηλεφωνα που προτείνεις είναι πολύ υποδεέστερα του redminote 8 pro .κ γενικά ολης της midrange Xiaomi 1
theoritikos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 14 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε Tώρα που είναι black Friday εβδομάδα μήπως να κοιτάξεις προς Samsung Α40 και Huawei p30 lite; Είναι πάνω από το χρηματικό όριο που προτίθεμαι να δώσω. Επίσης δεν είναι και τόσο τρελή προσφορά, στο σκρουτζ αυτά τα κινητά είναι φθηνότερα κατά 50-80 ευρώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα