Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 24/11/2019 στις 8:32 ΜΜ, JohNickZ είπε

Για το android της συγκεκριμένης επειδή το δουλεύω συνέχεια, λαγκ υπάρχει αλλά σε καμία περίπτωση δυσλειτουργικό. Κολλάει λίγο αλλά κανεις ότι θέλεις με σχετική ευκολία. Kodi, chrome κτλ κτλ. Smooth δεν το λες αλλά ότι παίζει παίζει (android9).

Μήπως εννοείς Android 8????

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παντως ρε παιδια, δυσκολα γλιτωνω το διαζυγιο! Μαλλον την παραγγελνω. Ποιος ακουει τη συζυγο. 

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, paoeki είπε

Παντως ρε παιδια, δυσκολα γλιτωνω το διαζυγιο! Μαλλον την παραγγελνω. Ποιος ακουει τη συζυγο. 

Το κακο ειναι οτι θα στην παρει κιολας αν χωρισετε!😛

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, JohNickZ είπε

Έχεις δίκιο, από 7 πηραμε την 8. Νόμισα ότι από 8, 9 σορυ.

Λέω μην πήραμε και άλλη αναβαθμισηηηηη!!!!! 

Έχω την 55 από περσυ αλλά θα ηθελα την 65. Είναι πολύ καλή η τιμή!! Άραγε μεταχειρισμένη τηλεόραση ενός έτους έχει μεταπωλητικη αξια????? 

Επεξ/σία από theof28
  • Like 1
Δημοσ.

Επειδή τα 960 μου πέφτουν σχετικά βαριά άρχισα να καλοβλεπω το μικροτερο μοντελο που βγαίνει στα 720. Όπως διαβάζω το πρώτο αρνητικό είναι ότι έχει ips και οχι va panel. Είναι πολύ αποτρεπτικό αυτό για σύγχρονη 65αρα; Τι γνώμη έχουν οι γνωστες για την συγκεκριμένη;

https://www.mediamarkt.gr/el/product/_sony-kd-65xg8096baep-1223587.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, foler79 είπε

Επειδή τα 960 μου πέφτουν σχετικά βαριά άρχισα να καλοβλεπω το μικροτερο μοντελο που βγαίνει στα 720. Όπως διαβάζω το πρώτο αρνητικό είναι ότι έχει ips και οχι va panel. Είναι πολύ αποτρεπτικό αυτό για σύγχρονη 65αρα; Τι γνώμη έχουν οι γνωστες για την συγκεκριμένη;

https://www.mediamarkt.gr/el/product/_sony-kd-65xg8096baep-1223587.html

Η XF σειρα εχει μονο va πανελ ,ενω η XG ips...αρα κακο μαυρο...οπως επισεις ειναι 60 hz panel h xg..ενω η xf 120hz...

Επεξ/σία από generalb31
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, generalb31 είπε

Η XF σειρα εχει μονο va πανελ ,ενω η XG ips...αρα κακο μαυρο...οπως επισεις ειναι 60 hz panel h xg..ενω η xf 120hz...

65 xf όμως δεν υπάρχει διαθέσιμη τουλαχιστον στα mediamarkt

Δημοσ.
1 ώρα πριν, foler79 είπε

65 xf όμως δεν υπάρχει διαθέσιμη τουλαχιστον στα mediamarkt

Προσπαθησε να πας στην xf φιλε δεν θα το μετανιωσεις.

Παιζει ρολο το panel αλλα πηγαινε αν μπορεις να τις δεις και απο κοντα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, generalb31 είπε

Εγώ λέω ότι δεν έχει xf στην 8096,  δεν εννοώ την tv του θέματος ε; Αλλά μόλις είδα και στο Σκρουτζ ότι xf8096 βγαίνει μέχρι 55' οπότε... Καλη η του θέματος αλλά πονάει λιγάκι το χιλιάρικο!

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, foler79 είπε

Εγώ λέω ότι δεν έχει xf στην 8096,  δεν εννοώ την tv του θέματος ε; Αλλά μόλις είδα και στο Σκρουτζ ότι xf8096 βγαίνει μέχρι 55' οπότε... Καλη η του θέματος αλλά πονάει λιγάκι το χιλιάρικο!

Αν θες ρισκαρεις και περιμενεις λιγο μηπως παιξει καμια OLED στο 1000αρικο.

• Thanks 1
Δημοσ.

Γνωριζει καποιος αν οι τηλεορασεις Sony εχουν ακομα cinavia protection και θα αντιμετωπισουμε copyright προβλημα αμα αναπαραγωγουμε προστατευμενο περιεχομενο απο usb stick?

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vadada είπε

Γνωριζει καποιος αν οι τηλεορασεις Sony εχουν ακομα cinavia protection και θα αντιμετωπισουμε copyright προβλημα αμα αναπαραγωγουμε προστατευμενο περιεχομενο απο usb stick?

Τι είναι αυτό;
Εμένα αρχεία video τα παίζει κανονικά πάντως.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Τι είναι αυτό;
Εμένα αρχεία video τα παίζει κανονικά πάντως.

Ειναι ενα watermark στον ηχο απο προστατευμενες ταινιες που ειχε βαλει η sony στις συσκευες της ps3 blueray players κτλπ για να μην μπορεις να αναπαραγεις ταινιες που βγαινανε πειρατικα στο διαδυκτιο και μ εχει κανει κανει το Ps3 αχρηστο τοτε θυμαμαι.Και επειδη θελω να παρω την συγκεκριμενη τηλεοραση τωρα λογο του Black friday θελω να σιγουρευτω οτι παιζουν ολα γτ αυτην ειναι η χρηση που την θελω κυριως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...