alexakos89 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Ανάμεσα στις δύο προτιμώ την Sony του θέματος. Η συγκεκριμένη κάτω από χιλιάρικο (με τις προϋποθέσεις) είναι no brainer για μένα. Μακάρι να είχα μεγαλύτερα παιδιά και θα την είχα χτυπήσει χωρίς δεύτερη σκέψη. Στα χρήματα αυτά είναι top αγορά παιδιά. Και εγώ την Sony θα χτυπουσα ασυζητητί. Αν δεν ειχα την 70xf8305 την ειχα παρει εχθες. Βάλε τίποτα κάγκελα γύρω γύρω. η σε κανένα τοίχο ψηλά. Να φανταστώ τα έχεις σκεφτεί όλα ...αλλά παιδιά... Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2019 από alexakos89 2
johnythedirector Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Λοιπόν εγώ χτες το βράδυ αργά κατά τις 12 έκανα μια παραγγελία στα 1.100 + 250 ευρώ εγγύηση. ( Τόσο είχε τότε μάλλον από λάθος, μετά άλλαξαν την τιμή με 100 ευρώ πάνω και μείωσαν την εγγυηση από 250 σε 150) Η ερώτηση μου είναι μετράνε τα yellows αφού η αγορά έγινε σήμερα στις 24/11 ή θα έχει θέμα και πρέπει να την ακυρώσω και να την κάνω από αύριο για να ισχύσουν τα yellows κανονικά; Και με την προϋπόθεση ότι ισχύουν τα yellows μπορώ να ακυρώσω τελείως την 5ετη εγγυηση και να μου βγει τελική τιμή στα 880 ευρώ;
lionheart75 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, alexakos89 είπε Και εγώ την Sony θα χτυπουσα ασυζητη. Αν δεν ειχα την 70xf8305 την ειχα παρει εχθες. Βάλε τίποτα κάγκελα γύρω γύρω. η σε κανένα τοίχο ψηλά. Να φανταστώ τα έχεις σκεφτεί όλα ...αλλά παιδιά... Τα έχω σκεφτεί όλα αλλά όταν έχεις ένα 5χρονο μπόμπιρα δεν σε σώνει τίποτα! Γιαυτό Hisense μέχρι να αποκτήσει sense και ο μικρός! 5
ben3os Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Ανάμεσα στις δύο προτιμώ την Sony του θέματος. Η συγκεκριμένη κάτω από χιλιάρικο (με τις προϋποθέσεις) είναι no brainer για μένα. Μακάρι να είχα μεγαλύτερα παιδιά και θα την είχα χτυπήσει χωρίς δεύτερη σκέψη. Στα χρήματα αυτά είναι top αγορά παιδιά. Εγώ την έχω 2 μήνες τώρα και αν κάνει η μικρή πως πάει να περάσει από μπροστά κάνω τον κλόουν για να κάνει αναστροφή.Εχω βάλει και σήμα μονόδρομου για την περιοχή μπροστά στην tv να μην περνάει ούτε η γυναίκα.
JohNickZ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Παιδιά έχω την τιβι εδώ κ ένα χρόνο, σε τέτοια τιμή χτυπάτε άφοβα. 1350 μου είχε βγει με γελλοους.
vrwmiar1Z Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 34 λεπτά πριν, Shin είπε όχι και mid range η XF900 με Full Array panel υπάρχει και η Q70R της Samsung στην ίδια τιμή η οποία υποστηρίζει και freesync https://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-qe65q70ratxxh-1221527.html Στον γερμανό με 15% επιστροφή για κάρτες Eurobank https://www.germanos.gr/product/samsung-qled-tv-qe65q70r-65/20387963/?fname=&fvalue= Η 930 τι θεωρείται δηλαδή;
Patrick147 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, johnythedirector είπε Λοιπόν εγώ χτες το βράδυ αργά κατά τις 12 έκανα μια παραγγελία στα 1.100 + 250 ευρώ εγγύηση. ( Τόσο είχε τότε μάλλον από λάθος, μετά άλλαξαν την τιμή με 100 ευρώ πάνω και μείωσαν την εγγυηση από 250 σε 150) Η ερώτηση μου είναι μετράνε τα yellows αφού η αγορά έγινε σήμερα στις 24/11 ή θα έχει θέμα και πρέπει να την ακυρώσω και να την κάνω από αύριο για να ισχύσουν τα yellows κανονικά; Και με την προϋπόθεση ότι ισχύουν τα yellows μπορώ να ακυρώσω τελείως την 5ετη εγγυηση και να μου βγει τελική τιμή στα 880 ευρώ; Για την εγγύηση δεν το πρόσεξα ότι άλλαξε η τιμή, αλλά στις τηλεοράσεις το έκανε και σε άλλα μοντέλα όπως την 65C9. Την είχε 1999 το βράδυ, έγινε μη διαθέσιμη μετά και σήμερα το πρωί την έβαλε 2099 και ξανά διαθέσιμη. Για τα yellows δεν είναι σαφές τι ισχύει με τις ημερομηνίες αλλά έχουν υπάρξει διάφορα θέματα με αυτά αν δεις στο forum. Εγώ προσωπικά θα περιμένω για αύριο. 1
chris_g92 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, mr.mister είπε No way Σε αυτα τα λεφτα χτυπας Qled Με την διαφορά ότι καμία qled δεν έχει καλύτερη εικόνα από αυτή του τίτλου σε αυτά τα λεφτά. 4
HERTHAN Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Κι εγω πιστευω σε αυτα τα χρηματα αν βγαλουν καμια OLED θα ειναι super αλλα και την συγκεκριμενη επειδη την εχω δει απο κοντα ειναι top.
vrwmiar1Z Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 50 λεπτά πριν, chris_g92 είπε Με την διαφορά ότι καμία qled δεν έχει καλύτερη εικόνα από αυτή του τίτλου σε αυτά τα λεφτά. Νομίζεις 1 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Τι πιθανότητες δίνετε στο να επικρατήσει το Dolby Vision αντί του HDR10+ (σαν το BR αντί του HDDVD) ? Αξίζει να δώσει κάποιος πολλά χρήματα για τηλεόραση που υποστηρίζει το ένα από τα δύο πριν λήξει αυτή η "μάχη"? Γιατί μετά αν είναι άτυχος, παίζει η τηλεόρασή του να είναι στην πλευρά του ηττημένου και να χρειάζεται καινούρια σε περίπτωση που θέλει να βλέπει περιεχόμενο που η τωρινή του δεν υποστηρίζει. Άντε να πεις έδωσα 600 πάνω κάτω δεν πειράζει, αλλά αν έχεις δώσει 1500 πονάει λίγο... 2
Sadako Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Να ρωτήσω κάτι, σε πόλεις όπου δεν υπάρχει MediaMarkt (για τον Βόλο συγκεκριμένα αναφέρομαι) η επιστροφή Yellows ισχύει κανονικά και σε αγορά online με αποστολή στον χώρο σου, έτσι; Δεν θυμάμαι πιο κατάστημα ήταν πέρυσι (νομίζω Public) που έβαζε και δώρο την 5ετή εγγύηση, μακάρι να μπει αντίστοιχη προσφορά και φέτος, στα ίδια λεφτά, στο χιλιάρικο δηλαδή είναι ταμάμ.. 1
andreaspA Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Patrick147 είπε Για την εγγύηση δεν το πρόσεξα ότι άλλαξε η τιμή, αλλά στις τηλεοράσεις το έκανε και σε άλλα μοντέλα όπως την 65C9. Την είχε 1999 το βράδυ, έγινε μη διαθέσιμη μετά και σήμερα το πρωί την έβαλε 2099 και ξανά διαθέσιμη. Για τα yellows δεν είναι σαφές τι ισχύει με τις ημερομηνίες αλλά έχουν υπάρξει διάφορα θέματα με αυτά αν δεις στο forum. Εγώ προσωπικά θα περιμένω για αύριο. Η εγγυηση του media ειναι μεγαλη μουφα. Δεν ειναι εγγυηση. Την αξια ασφαλιζεις. Στο 75% περιπου μετά τον 2ο χρόνο εγγύηση. Δίνεις 250€, ωστε αν σου χαλασει η τηλεόραση των 1000€ στο 3-4-5 ετος να πάρεις 700€ αποζημίωση. 1
cineaste Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Στη Γερμανία αυτή την έχει προσφορά το MediaMarkt στα 999 και την XG9505 στα 1299. Μόνο η Samsung Q70 παίζει σε καλή τιμή στην Ελλάδα σε αυτή την κατηγορία τιμής...
alexakos89 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 23 λεπτά πριν, ThReSh είπε Τι πιθανότητες δίνετε στο να επικρατήσει το Dolby Vision αντί του HDR10+ (σαν το BR αντί του HDDVD) ? Αξίζει να δώσει κάποιος πολλά χρήματα για τηλεόραση που υποστηρίζει το ένα από τα δύο πριν λήξει αυτή η "μάχη"? Γιατί μετά αν είναι άτυχος, παίζει η τηλεόρασή του να είναι στην πλευρά του ηττημένου και να χρειάζεται καινούρια σε περίπτωση που θέλει να βλέπει περιεχόμενο που η τωρινή του δεν υποστηρίζει. Άντε να πεις έδωσα 600 πάνω κάτω δεν πειράζει, αλλά αν έχεις δώσει 1500 πονάει λίγο... Θα επικρατήσει το τσάμπα στα σίγουρα. Που είναι το HDR. το Dolby vision είναι επι πληρωμή κια γι αυτό το βρίσκεις σε ακριβά μοντέλα εκτός LG. όποτε πιστεύω το HDR θα μείνει σε όλες τις TV.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα