xtrmsnpr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Στις 31/12/2019 στις 12:47 ΜΜ, vairass είπε Σε xbox πως; Αγοράζεις ένα Xbox
vairass Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, xtrmsnpr είπε Αγοράζεις ένα Xbox Εχω ηδη. Δεν μπορώ να παίξω τετοια παιχνίδια xbox.
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, vairass είπε Εχω ηδη. Δεν μπορώ να παίξω τετοια παιχνίδια xbox. Μην παίξεις τότε
vairass Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε Μην παίξεις τότε Τι μην παίξεις πότε; χσχα. Παίζω στον υπολογιστή μου κανονικά όλα τα στρατηγικής.
tonkpils Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Αυτό που σου λέμε είναι πως μπορείς να παίξεις το game είτε στο χβοχ είτε στο πισι. Απλά έχεις λογαριασμό και κάνεις λογκιν από την πλατφόρμα που θες να παίξεις. 1
vairass Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, tonkpils είπε Αυτό που σου λέμε είναι πως μπορείς να παίξεις το game είτε στο χβοχ είτε στο πισι. Απλά έχεις λογαριασμό και κάνεις λογκιν από την πλατφόρμα που θες να παίξεις. Κατάλαβα σε ευχαριστώ
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Επιτέλους νιώθει το crossplay! Παίξαμε με φίλο εγώ από steam και αυτός από windows store.
geo4sar Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 30 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Επιτέλους νιώθει το crossplay! Παίξαμε με φίλο εγώ από steam και αυτός από windows store. Γιατί δεν είπες πιο νωρίς να μην παιδεύεσαι. Όταν βγήκε το game εγώ ήμουν από windows store και ο φίλος μου από steam και δεν τον έβρισκα στο lobby. Οπότε έκανα clan και τον έκανα invite και για κάποιον περίεργο λόγο μπορούσα να τον κάνω invite μέσα από το clan για να παίξουμε μαζί.
GoMaR Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τι mode παιζετε; Εγω random map se oasis / arabia / black forest 200 population. Τα γνωστα δλδ. Μηπως κανονιζαμε κανα παιχνιδι καμμια φορα. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2020 από GoMaR
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 39 λεπτά πριν, geo4sar είπε Γιατί δεν είπες πιο νωρίς να μην παιδεύεσαι. Όταν βγήκε το game εγώ ήμουν από windows store και ο φίλος μου από steam και δεν τον έβρισκα στο lobby. Οπότε έκανα clan και τον έκανα invite και για κάποιον περίεργο λόγο μπορούσα να τον κάνω invite μέσα από το clan για να παίξουμε μαζί. Σώθηκες τώρα. Τότε τα καταφέραμε κατεβάζοντας το παιχνίδι και οι 2 από το ms store. Αλλά οκ αφού έφτιαξε τώρα Κλάιν. Παίρνεις achievements και στο steam και στο ms. 37 λεπτά πριν, GoMaR είπε Τι mode παιζετε; Εγω random map se oasis / arabia / black forest 200 population. Τα γνωστα δλδ. Μηπως κανονιζαμε κανα παιχνιδι καμμια φορα. Μεις είμαστε νουμπς! Κάνουμε 3 ώρες ένα παιχνίδι 😁 500 πληθυσμό, πολύ πολύ πολύ resources, death match, conquest mode. Βέβαια τα maps δεν έχουν τόσα resources..μόνο δέντρα έχουν βάλει οι τύποι 🤣🤣🤣 1
GoMaR Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Ναι εγω ειμαι expert νομιζεις 😛 Αρχισε να παιζεις random map (αρχικη εποχη) / conquest mode. Εχει αλλη χαρη μεχρι να μπεις post imperial age. Γινονται μαχες, προσπαθεις να σωθεις απο επιθεσεις και να εχεις ταυτοχρονα τον ελεγχο της οικονομιας σου.
geo4sar Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 57 λεπτά πριν, GoMaR είπε Τι mode παιζετε; Εγω random map se oasis / arabia / black forest 200 population. Τα γνωστα δλδ. Μηπως κανονιζαμε κανα παιχνιδι καμμια φορα. 18 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Σώθηκες τώρα. Τότε τα καταφέραμε κατεβάζοντας το παιχνίδι και οι 2 από το ms store. Αλλά οκ αφού έφτιαξε τώρα Κλάιν. Παίρνεις achievements και στο steam και στο ms. Μεις είμαστε νουμπς! Κάνουμε 3 ώρες ένα παιχνίδι 😁 500 πληθυσμό, πολύ πολύ πολύ resources, death match, conquest mode. Βέβαια τα maps δεν έχουν τόσα resources..μόνο δέντρα έχουν βάλει οι τύποι 🤣🤣🤣 Mr_Focker (steam) cooltagwastaken (xbox/windows) κάντε με add αν θέλετε αν και τώρα τελευταία το έχουμε ρίξει στο pubg Και εγώ noobas είμαι στο Aoe2 1
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 9€ για MS store Age of Empires II: Definitive Edition Microsoft Key GLOBAL https://www.eneba.com/other-age-of-empires-ii-definitive-edition-microsoft-key-global 1
Easy_Rider Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Για όποιον ενδιαφέρεται ξεκινά σε λίγες μέρες ένα 2v2 mini tournament στο age4greeks.gr https://age4greeks.gr/couples-challenge-2v2-age2de-tournament/ hf, gl 1
geioannou Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 προσπαθησα να παιξω με κατι φιλους διαδυκτιακα το κλασσικο σε ολους μας Age of Empires 2 αλλα δεν τα καταφερα οποια προσπαθεια και να εκανα. εφταξα VPN, εγκατεστησα το Hamachi αλλα τιποτα. ενω αυτος που δημιουργει την παρτιδα, οι αλλοι τον βλεπουν, παρολα αυτα δεν ειναι δυνατον να ξεκινησει. λεει, unable to join. το περιεργο ειναι οτι επειδη καποια στιγμη υποψιαστηκα μηπως ειναι θεμα παροχου το οτι δεν μπορει να γινει η συνδεση, εδωσα ιντερνετ μεσω κινητου και η συνδεση και το παιχνιδι εγινε κανονικα!!! εχει κανεις καταφερει να συνδεθει και να παιζει online;; και αν ναι, με ποιο τροπο;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα