nikosresp Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Καλημέρα. Εχω το ίδιο πρόβλημα στο 206 από τα πρώτα κιόλας χρόνια αγοράς του (το είχα αγοράσει το 2000). Θερμοκρασία στο τέρμα, λαμπάκι STOP κτλ κτλ. Αυτό θα μπορούσε να γίνει στα πρώτα χιλιόμετρα της διαδρομής (χωρίς να δικαιολογεί την άνοδο της θερμοκρασίας), κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή και ακόμη σε κίνηση με καταπόνηση του αυτοκινήτου. Ποτέ στην αντιπροσωπεία δεν είχαν βρει τι έφταιγε. Εν συνεχεία ούτε ένας μάστορας της γειτονιάς (εξειδικευμένος για peugeot) κατάφερε να βρει τι είναι. Εν τέλει μετά από 3-4 αλλαγές μαστόρων ο τελευταίος μου ανέφερε ότι πρόκειται για πρόβλημα στον θερμοστάτη. Τον αλλάξαμε πριν από ενάμιση χρόνο. Στην αρχή έδειχνε ΟΚ. Μετά από μερικούς μήνες πάλι τα ίδια. Μέχρι πριν από μερικές μέρες που όταν ζεσταθεί για τα καλά και στο πάτημα του γκαζιού ανεβαίνει η θερμοκρασία στο κόκκινο. Σήμερα έχω ραντεβού να το ξαναδεί.
nikosresp Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 9 ώρες πριν, nikosresp είπε Καλημέρα. Εχω το ίδιο πρόβλημα στο 206 από τα πρώτα κιόλας χρόνια αγοράς του (το είχα αγοράσει το 2000). Θερμοκρασία στο τέρμα, λαμπάκι STOP κτλ κτλ. Αυτό θα μπορούσε να γίνει στα πρώτα χιλιόμετρα της διαδρομής (χωρίς να δικαιολογεί την άνοδο της θερμοκρασίας), κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή και ακόμη σε κίνηση με καταπόνηση του αυτοκινήτου. Ποτέ στην αντιπροσωπεία δεν είχαν βρει τι έφταιγε. Εν συνεχεία ούτε ένας μάστορας της γειτονιάς (εξειδικευμένος για peugeot) κατάφερε να βρει τι είναι. Εν τέλει μετά από 3-4 αλλαγές μαστόρων ο τελευταίος μου ανέφερε ότι πρόκειται για πρόβλημα στον θερμοστάτη. Τον αλλάξαμε πριν από ενάμιση χρόνο. Στην αρχή έδειχνε ΟΚ. Μετά από μερικούς μήνες πάλι τα ίδια. Μέχρι πριν από μερικές μέρες που όταν ζεσταθεί για τα καλά και στο πάτημα του γκαζιού ανεβαίνει η θερμοκρασία στο κόκκινο. Σήμερα έχω ραντεβού να το ξαναδεί. Καλησπέρα, για την ιστορία αλλάξαμε βαλβίδες βεντιλατέρ και θερμοστάτη (για τη δεύτερη δεν είμαι 100% σίγουρος ότι μου την είπε έτσι). Και δείχνει ότι δουλεύει ΟΚ. Προηγουμένως δούλευε στους 90, πλέον δουλεύει στους 90- που είναι το φυσιολογικό.
toyo73 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Εγω παντως δεν θα κυκλοφορουσα Γαλλικο αυτοκινητο το καλοκαιρι.Απο το 1990-2000 εως 2005 Γαλλικα-Ιταλικα ηταν εφιαλτικα με θερμοκρασιες και καμμενες φλαντζες.Δεν ξερω τωρα τι κανουνε, αλλα τοτε ξεκινουσες να πας για μπανιο και εκανες τον σταυρο σου.Με θερμοκρασιες ανω των 30, επρεπε να εισαι αλληθωρος.Το ενα ματι στον δρομο και το αλλο στον δεικτη θερμοκρασιας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα