vailanter Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Υπαρχει καποια ενδειξη για την ενταση? Γιατι αν καταλαβα καλα δεν εχει LCD πανω
vailanter Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, czarjuly είπε Οχι δεν εχει ενδειξη για ενταση επανω της Λιγο κακο αυτο, οποτε φανταζομαι το εχεις σταθερα σε μια ενταση και πειραζεις την τβ 1
czarjuly Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, vailanter είπε Λιγο κακο αυτο, οποτε φανταζομαι το εχεις σταθερα σε μια ενταση και πειραζεις την τβ Βασικα το ανοιγω τερμα και παιζω ναι απο την τηλεοραση 1
vailanter Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, czarjuly είπε Βασικα το ανοιγω τερμα και παιζω ναι απο την τηλεοραση Ναι, το διαβασα και σε κριτικες. Πολυ κακο κατ εμε και ειναι το μονο που με προβληματιζει, ειναι και τα modes, που θα βολευε να δειχνει. Αλλα επισης δεν ειδα να εχει και καποιο σε αυτο το επιπεδο τιμης οποτε τι ειχαμε τι χασαμε
czarjuly Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, vailanter είπε Ναι, το διαβασα και σε κριτικες. Πολυ κακο κατ εμε και ειναι το μονο που με προβληματιζει, ειναι και τα modes, που θα βολευε να δειχνει. Αλλα επισης δεν ειδα να εχει και καποιο σε αυτο το επιπεδο τιμης οποτε τι ειχαμε τι χασαμε Σε αυτο το επιπεδο τιμης δεν το συζητω εγω την ειχα αγορασει στα 79 ευρω σε προσφορα και τωρα που πηρα και μια 50αρα για gaming δεν εχω χωρο εκει που την τοποθετησα αλλιως θα χτυπαγα αλλη μια 3
czarjuly Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Τελικα χωρος εγινε χτυπησαμε απο μια crystal audio casb 240 απο mediamarkt στα 89 ευρω εγω κι ενας φιλος μου,την τοποθετησαμε φοβερη ηχομπαρα παιδια
ant-mi Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 58 λεπτά πριν, czarjuly είπε Τελικα χωρος εγινε χτυπησαμε απο μια crystal audio casb 240 απο mediamarkt στα 89 ευρω εγω κι ενας φιλος μου,την τοποθετησαμε φοβερη ηχομπαρα παιδια Κι εγω το ιδιο, πολυ ικανοποιημενος, το μονο ασχημο ειναι οτι για την αυξομείωση του ηχου πρεπει να χρησιμοποιώ το δικο της κοντρολ γιατι της τηλεορασης μου δεν ανταποκρίνεται. Την εχω συνδεσει με οπτικη αν παιζει καποιο ρολο αυτο 1
DownUNDERground Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 17 λεπτά πριν, ant-mi είπε το μονο ασχημο ειναι οτι για την αυξομείωση του ηχου πρεπει να χρησιμοποιώ το δικο της κοντρολ γιατι της τηλεορασης μου δεν ανταποκρίνεται. Την εχω συνδεσει με οπτικη αν παιζει καποιο ρολο αυτο Φυσικά και παίζει. Μόνο με σύνδεση με HDMI ARC θα έχεις ένα τηλεκοντρόλ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα