Προς το περιεχόμενο

TP-Link Archer VR2800 87€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.bestprice.gr/item/2155147020/vdsladsl-modem-router-tp-link-archer-vr2800-v1.html?bpref=deal

https://www.skroutz.gr/s/12103013/TP-LINK-Archer-VR2800-v1.html

Μισή τιμή απο το ιστορικό χαμηλό του. Βλέπω κάποια άσχημα σχόλια στο αμαζον με drops στο ιντερνετ οπότε και δεν προχώρησα σε αγορά αλλα η τιμή ειναι σούπερ.

Δημοσ.

Πω η τιμή φαίνεται όντως σούπερ, αλλά με ανησυχούν τα σχόλια που λες απο το Amazon. Διάβασα αρκετά και φαίνεται πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σου τύχει προβληματικά ή είναι ολα προβληματικά κι απλά δεν το παρατηρούν αρκετοί με τη χρήση που κάνουν στο ρούτερ. 

• Like 1
Δημοσ.

Εγω θελω να κανω μια αγορα mondem  αλλα θα περιμενω καμια καλη σε fritz box . Στο συγκεκριμένο με ανήσυχη ο χαμηλος επεξεργαστής του 

Καλη προσφορα ομως 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Για να δούμε αν θα βγάλουν και κανένα πιο φρέσκο για voip με fritzOS 7

Αυτο περιμενω ....

Να κανω μια ερώτηση ...εγω που εχω fothnet  και εχω γραμμή κανονικά στο τηλέφωνο δεν μου κάνει το voip ? Πρέπει να μην έχει η και να έχει δεν πειράζει?

Δημοσ.

Δυστυχως ενω σκεφτομουν να το παρω, βλεπω ακομα και στο youtube παραπονα οτι αποσυνδεεται. Επισης η εταιρια τελευταιο firmware που εβγαλε ηταν το 2017, οποτε δεν ελπιζω τα προβληματα να διορθωθηκαν.

• Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, maroulisk είπε

Πρέπει να μην έχει η και να έχει δεν πειράζει?

Και να έχει δεν πειράζει (π.χ 7590), αρκεί να μην είναι μόνο voip (π.χ 7530)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το 7430 λεει analog γραμμη - εκει βαζεις ενα dect HD ασυρματο ; Μετα για το 4G μπορεις να βαλεις ενα XIAOMI MI ROUTER 4A και τα εχεις ολα στο budget .  Το VR2800 το βρισκω καπως επιφοβο με τετοια σχολια 

Επεξ/σία από Mhlogiatros

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...