Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα παιδιά , μετά απο καιρό μάζεψα κάποια λεφτά και είπα να κανω το μεγάλο βήμα να περάσω απο την κονσόλα στο pc για gaming . Έκανα την αρχή και πήρα μια Nvidia GeForce GTX 1650 και λέω να συνεχίσω με τα υπόλοιπα κομμάτια. Θα ήθελα την γνώμη σας προφανώς για βελτιώσεις!

Ποσό που διαθέτουμε : 500-600

Χρήση υπολογιστή : Gaming

Παιχνίδια :  Apex, Call of duty , Pubg

CPU Intel Core i5-9600K ~~ 200ευρώ

ΜΟΒ MSI Mag Z390 Tomahawk ~~ 140ευρώ

RAM Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4-3200MHz~~70ευρώ

SSD Corsair Force MP510 480GB M.2~~ 65ευρώ

Aυτά έχω σκεφτεί για τα βασικά συν την  Nvidia GeForce GTX 1650 που έχω ήδη . 

Έχω και ένα τροφοδοτικό Corsair CX430 δε ξέρω αν πρέπει να πάω σε κάτι μεγαλύτερο.Kαι για κουτί έχω ένα που έιχα αγορασει για το προήγουμενο σύστημα με 35 ευρώ αν θυμαμαι καλά(δεν έχω ιδέα ποιο μοντέλο είναι :P) ,οποτε δε ξέρω αν πρέπει να πάω σε κάτι ανώτερο. Μόνιτορ έχω ενα AOC 75hz και keyboard κ' mouse.

Αυτά απο εμένα . Σας ευχαριστώ

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, milanezos95 είπε

Kαλησπέρα παιδιά , μετά απο καιρό μάζεψα κάποια λεφτά και είπα να κανω το μεγάλο βήμα να περάσω απο την κονσόλα στο pc για gaming . Έκανα την αρχή και πήρα μια Nvidia GeForce GTX 1650 και λέω να συνεχίσω με τα υπόλοιπα κομμάτια. Θα ήθελα την γνώμη σας προφανώς για βελτιώσεις!

Ποσό που διαθέτουμε : 500-600

Χρήση υπολογιστή : Gaming

Παιχνίδια :  Apex, Call of duty , Pubg

CPU Intel Core i5-9600K ~~ 200ευρώ

ΜΟΒ MSI Mag Z390 Tomahawk ~~ 140ευρώ

RAM Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4-3200MHz~~70ευρώ

SSD Corsair Force MP510 480GB M.2~~ 65ευρώ

Aυτά έχω σκεφτεί για τα βασικά συν την  Nvidia GeForce GTX 1650 που έχω ήδη . 

Έχω και ένα τροφοδοτικό Corsair CX430 δε ξέρω αν πρέπει να πάω σε κάτι μεγαλύτερο.Kαι για κουτί έχω ένα που έιχα αγορασει για το προήγουμενο σύστημα με 35 ευρώ αν θυμαμαι καλά(δεν έχω ιδέα ποιο μοντέλο είναι :P) ,οποτε δε ξέρω αν πρέπει να πάω σε κάτι ανώτερο. Μόνιτορ έχω ενα AOC 75hz και keyboard κ' mouse.

Αυτά απο εμένα . Σας ευχαριστώ

Κακη αγορά η gpu. Το τροφοδοτικό αρκεί.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, radiohead είπε

Κακη αγορά η gpu. Το τροφοδοτικό αρκεί.

Το ξέρω ,αφού εκανα μια πιο προσεκτική μελέτη μετά κατάλαβα ότι έκανα πατάτα. Σκέφτομαι αν μαζέψω και άλλα λεφτά να πάω σε μια RTX 2060 και να πουλησω αυτή.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, milanezos95 είπε

Το ξέρω ,αφού εκανα μια πιο προσεκτική μελέτη μετά κατάλαβα ότι έκανα πατάτα. Σκέφτομαι αν μαζέψω και άλλα λεφτά να πάω σε μια RTX 2060 και να πουλησω αυτή.

Πάλι πατατα θα κάνεις :P

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, radiohead είπε

Πάλι πατατα θα κάνεις :P

Χαχαχαχ γιατί? :P Από benchmarks και σχέση τιμής είδα οτι ειναι κομπλέ . Συν οτί βγαζει αρκετα καλα fps(ευχαριστω youtube :P)

Δημοσ.

Περίμενε black friday να παίξει καμμία προσφορά σε 1660 super και προτίμησε b450 tomahawk max με ryzen 3600 για πολλούς λόγους. Αν ανέβεις παραπανω σε κάρτα που δε βλέπω λόγο με το μόνιτορ που εχεις, το vfm είναι η 5700xt

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, radiohead είπε

Περίμενε black friday να παίξει καμμία προσφορά σε 1660 super και προτίμησε b450 tomahawk max με ryzen 3600 για πολλούς λόγους. Αν ανέβεις παραπανω σε κάρτα που δε βλέπω λόγο με το μόνιτορ που εχεις, το vfm είναι η 5700xt

Τα hz με περιοριζουν ισχυει, αλλα καποια στιγμη θα παρω κατι καλυτερο οποτε για αυτο το ειπα . Amdιακος δλδ :P

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, milanezos95 είπε

Τα hz με περιοριζουν ισχυει, αλλα καποια στιγμη θα παρω κατι καλυτερο οποτε για αυτο το ειπα . Amdιακος δλδ :P

Ryzenικος κόκκαλο! :) Ψαξε για 5700xt στο youtube και για 3600 και τα λέμε αν δεν συμφωνησεις

21 λεπτά πριν, milanezos95 είπε

Στα 400 δεν παίζει καλύτερη κάρτα από την 5700xt ψάξε όλη την υφήλιο. Ο 3600 είναι overall καλύτερος επεξεργαστής και θα πάρει η μητρική άλλη μια γενια οπότε πιο futureproof. Ο 9600k θέλει και έξτρα ψυκτρα γιατί έρχεται μοναχουλης να ξέρεις.

• Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, radiohead είπε

Στα 400 δεν παίζει καλύτερη κάρτα από την 5700xt ψάξε όλη την υφήλιο. Ο 3600 είναι overall καλύτερος επεξεργαστής και θα πάρει η μητρική άλλη μια γενια οπότε πιο futureproof. Ο 9600k θέλει και έξτρα ψυκτρα γιατί έρχεται μοναχουλης να ξέρεις.

Νομιζω με επεισες λόγω της ψυκτρας γιατι δε το ειχα προσεξει καν , και θα παω σε ryzen 5 3600 μαζι με την mob που μου προτεινες. Επίσης με αυτη την mob θα μπορω να κάνω αναβάθμιση και στην 4η γενια?

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, milanezos95 είπε

Νομιζω με επεισες λόγω της ψυκτρας γιατι δε το ειχα προσεξει καν , και θα παω σε ryzen 5 3600 μαζι με την mob που μου προτεινες. Επίσης με αυτη την mob θα μπορω να κάνω αναβάθμιση και στην 4η γενια?

Ναι θα μπορείς. Δεν σε έπεισα, εγώ απλά στον πρότεινα σαν vfm και futureproof. Αν έβαζες ένα συνολικό budget που έχεις θα ήταν ευκολότερο να σου προτείνουμε και πιο συγκεκριμένα κομμάτια. 

Δημοσ.

450 ευρώ αν μπορώ να στο κάνω πιο συγκεκριμένο . Χωρίς τροφοδοτικό και κουτί και gpu. :) Σορυ αν σε κούρασα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, milanezos95 είπε

450 ευρώ αν μπορώ να στο κάνω πιο συγκεκριμένο . Χωρίς τροφοδοτικό και κουτί και gpu. :) Σορυ αν σε κούρασα 

Δεν με κουράζεις εσύ μπορεί να μπερδευτεις. Επεξεργαστή και μητρική έστω ότι μπαίνει 3600 και tomahawk max βρήκες. Μένουν 150 για μνήμες. Παίρνεις αυτές που έχει προσφορά το πλαίσιο ballistix 3000 rgb 16gb στα 69€ νομίζω και τέλος. Τα ρέστα εδώ https://www.skroutz.gr/comparelists/30?compare=11394987,11452924

Επεξ/σία από radiohead
Δημοσ.

Eπειδή δε το έχω ψάξει και πολύ με ραμ και είμαι ασχετούλης , δε θα ήταν καλύτερο να πάω σε 3200MHz? ( Λόγω ιδιας τιμής στο σκρουτζ). Επίσης ,να μη βάλω ssd?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...