Προς το περιεχόμενο

STEELSERIES Arctis 5 White 2019 Edition - €17.99 ?? (Media Markt) ""ΑΚΥΡΟ""

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, LASERPEWPEW είπε

περίπου 14 μέρες μου είπαν ότι χρειάζεται για να επιστραφούν

τα 5€ όντως δεν τα έστειλαν. 

και δεν νομίζω να τα στείλουν...

εγω παντως με paypal πηρα refund άμεσα

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Έχει μέρες που σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο καταγγελίας μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν και υποψιάζομαι πως δεν θα είναι η τελευταία. Επίσης υπήρχε πληθώρα προϊόντων που έβγαιναν σε "Λανθασμένες τιμες" μέσα στην εβδομάδα του BF, από τη MediaMartk. Το να γίνει μια-δυο το καταλαβαίνω, αλλά εφέτος το ξεφτίλισαν....

• Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, @taraxia είπε

Έχει μέρες που σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο καταγγελίας μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν και υποψιάζομαι πως δεν θα είναι η τελευταία. Επίσης υπήρχε πληθώρα προϊόντων που έβγαιναν σε "Λανθασμένες τιμες" μέσα στην εβδομάδα του BF, από τη MediaMartk. Το να γίνει μια-δυο το καταλαβαίνω, αλλά εφέτος το ξεφτίλισαν....

τα λάθη στις τιμές τα καταλάβαινω μέχρι ενα σημειο αλλα οταν αλλάζεις τις τιμές (όπως πολλες αλλες πλατφόρμες) δεν θα έπρεπε να ειναι αμέσως διαθέσιμο για παραγγελία στο eshop. εφοσον ειναι πρεπει να πουλιέται οσο γράφει. κλειδωσε την τιμη, χωρις να μπορεί να γίνει παραγγελία στο συστημα μέχρι να ελεγχθει. Η είσαι μαγαζι ή εισαι γιουσουρούμ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Που πάτε ρε και μπλέκετε με το χειρότερο κατάστημα στον πλανήτη γη.. 😂

Μην ανησυχείτε θα σας επιστραφούν, σε κάποιες περιπτώσεις τα καταστήματα στέλνουν αίτημα στην τράπεζα και η τράπεζα κάνει την κράτηση χωρίς αρχικά να φαίνεται ή να τα έχει τραβήξει το κατάστημα.

Επεξ/σία από ignome4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα 5€ ούτε εδώ τα έστειλαν και τα 17,99€ δεν τα έχουν επιστρέψει ακόμα. Τραγικοί καθώς σε αντίστοιχη περίπτωση με άλλο κατάστημα π.χ amazon σε 3 εργάσιμες το πολύ εμφανίζεται ο αντιλογισμός. Επομένως ούτε τα 5€ κουπόνι για επόμενη αγορά, ούτε κίνηση επιστροφής έχει γίνει ακόμα. 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, @taraxia είπε

Είναι πάγια τακτική τους όπως και τα refurbished να τα πουλανε ως καινουρια ... :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, Arkin είπε

Γερμανοί απατεώνες παιδιά. Τους μάθαμε τόσα χρόνια. 

Το θέμα είναι ότι και αυτοί μάθανε εμάς γιαυτό τα κάνουν αυτά. 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε

και δεν νομίζω να τα στείλουν...

εγω παντως με paypal πηρα refund άμεσα

Εγώ για αυτό πάντα αγοράζω πλέον από Ευρώπη και Ελλάδα (όταν υπάρχει) από paypal.
Σε τέτοια θέματα παίρνεις τα λεφτά πίσω άμεσα. 

Αν δεν φανεί το refund την ίδια στιγμή τότε δεν το έκαναν ποτέ.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά αν δεν τα επιστρέψουν τις αμέσως επόμενες μέρες, μαυρίστε τους στο skroutz να δείτε μετά για πότε θα σας πάρουν αυτοί τηλέφωνο από το να σπατε να νεύρα σας στην αναμονή. 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ.

Εμένα σε paypal το refund ήρθε σε 2 μέρες αλλά το 5ευρω προφανώς όχι ακόμα. Και επειδή προβλέπω να έχει από ένα όριο αγορών και πάνω δεν νομίζω να το χρησιμοποιήσω κιόλας

Δημοσ.
Μόλις τώρα, t3chn0 είπε

Εμένα σε paypal το refund ήρθε σε 2 μέρες αλλά το 5ευρω προφανώς όχι ακόμα. Και επειδή προβλέπω να έχει από ένα όριο αγορών και πάνω δεν νομίζω να το χρησιμοποιήσω κιόλας

αυτο θα ειναι λογικο διοτι θα ειναι σαν να σου χαρίζουν λεφτα αλλα αν το όριο ειναι 10 ευρω οκ. αν ειναι 30 νταξ... γέλια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Καλά αν δεν τα επιστρέψουν τις αμέσως επόμενες μέρες, μαυρίστε τους στο skroutz να δείτε μετά για πότε θα σας πάρουν αυτοί τηλέφωνο από το να σπατε να νεύρα σας στην αναμονή. 

Εγώ αυτό σκοπεύω να κάνω και το έχω κάνει στο παρελθόν με άλλους σε παρόμοια περίπτωση / αντιμετώπιση.

Προς αποφυγήν πανικού, δεν υπάρχει περίπτωση μη επιστροφής των χρημάτων σας. Ο εκτιμώμενος χρόνος διεκπεραίωσης εντολής πίστωσης ποσού διατραπεζικά ορίζεται στις 3 με 5 εργάσιμες (αφορά τράπεζες εντός συνόρων). Το γεγονός ότι σε αρκετούς δεν έχει πιστωθεί ακόμη το ποσό οφείλεται στην ανικανότητα της εταιρείας
Αν τα έχετε άμεσα ανάγκη καλέστε τους στο τηλ επικοινωνίας και παραπονεθείτε. Ίσως να επισπεύσουν τη διαδικασία από το αρμόδιο τμήμα.
Σε κάθε περίπτωση, αργά ή γρήγορα, θα μπουν. 

Επεξ/σία από @taraxia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...