Προς το περιεχόμενο

STEELSERIES Arctis 5 White 2019 Edition - €17.99 ?? (Media Markt) ""ΑΚΥΡΟ""

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε εμένα απλα εξαφανιστηκε η παραγγελια, και μολις ηρθε email απο το paypal οτι εχω επιστροφη χρηματων. Ουτε τηλεφωνο ουτε 5αευρω προς το παρον

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, fou είπε

Σε εμένα απλα εξαφανιστηκε η παραγγελια, και μολις ηρθε email απο το paypal οτι εχω επιστροφη χρηματων. Ουτε τηλεφωνο ουτε 5αευρω προς το παρον

Στειλε email αν ειναι να το παρεις.

Δημοσ.

Ναι, μπορει να μου πει καποιος οταν παρει, αν ειναι με ελαχιστη καταλωση ή οχι. Γιατι με ελαχιστη καταναλωση εχω κανα δυο...

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, fou είπε

Ναι, μπορει να μου πει καποιος οταν παρει, αν ειναι με ελαχιστη καταλωση ή οχι. Γιατι με ελαχιστη καταναλωση εχω κανα δυο...

Καλα αν ειναι με ελαχιστη ειναι κορο'ι'δια.

Δημοσ.

Ήρθε σε κανέναν το κουπόνι ή ξέρει πότε θα το στείλουν? Τα 5 ευρώ κάνουν τη διαφορά σε σχέση με τον ανταγωνισμό αφού στα περισσότερα προϊόντα έχουν όλοι ίδιες τιμές.

Δημοσ.

ΑΚΥΡΟ τηλεφωνικό και σε μένα με την σούπερ προσφορά της 5ευρης(που δεν έχει έρθει ακόμα μαιλ) επιταγής..ήταν ωραίο όνειρο..😁😁😁😁😁 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Tελικα ειναι με ελαχιστη καταναλωση εχει ρωτησει κανεις?

εγω ρωτησα οταν με πηρε τηλ να μου ριξει το πακετο

δεν ηξερε να μου απαντησει στο ερωτημα σου

το μονο που ειπε ειναι οτι θα γραφει λεπτομεριες μεσα στο email που θα σας σταλθει , και συγνωμη για το λαθος κλπ κλπ

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, MetronAriston είπε

εγω ρωτησα οταν με πηρε τηλ να μου ριξει το πακετο

δεν ηξερε να μου απαντησει στο ερωτημα σου

το μονο που ειπε ειναι οτι θα γραφει λεπτομεριες μεσα στο email που θα σας σταλθει , και συγνωμη για το λαθος κλπ κλπ

Θα βαλουν καμια ελαχιστη 10 ευρω να τσιμπησουν κανενα φραγκο για καμια τυροπιτα κι αυτοι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, lumiakias2017 είπε

Δεν τρολλαρω

20191125_201811.jpg

ξέχασες να σβήσεις το μη διαθέσιμο επιλέξτε άλλο κατάστημα, nice try by the way 

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eμένα με πήραν τηλ μου είπαν ότι ήταν λάθος τους και μου πρότειναν 5€ δωροεπιταγή! :P

Επεξ/σία από Giannos7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...