Προς το περιεχόμενο

STEELSERIES Arctis 5 White 2019 Edition - €17.99 ?? (Media Markt) ""ΑΚΥΡΟ""

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, @taraxia είπε

Βαση νομου υποχρεουνται να τηρησουν τη τιμη και να επεξεργαστουν την παραγγελια.

Βαση ποιου νομου γιατι δεν το γνωριζω.

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν γνωρίζω και γω αν υπάρχει κάτι τέτοιο σε νομο..

ελα φιλε @taraxia

Untitled.png

Επεξ/σία από x0ntr0s
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Βαση ποιου νομου γιατι δεν το γνωριζω.

Βάση του νόμου "σταυρώνω τα δάχτυλα και ελπίζω"

Ψυχραιμία παιδιά!

Επεξ/σία από beamex
Δημοσ.

Προφανως και υπαρχει νομικο πλαισιο που καλυπτει τετοιες συμπεριφορες 
Βλεπε Ν. 2251/1994 . Δεν θυμαμαι ακριβως σε πιο αρθρο αναγραφεται 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, @taraxia είπε

Προφανως και υπαρχει νομικο πλαισιο που καλυπτει τετοιες συμπεριφορες 
Βλεπε Ν. 2251/1994 . Δεν θυμαμαι ακριβως σε πιο αρθρο αναγραφεται 

Δεν το γνωριζω αν το βρεις βαλτο εδω να το ξερουν και οι υπολοιποι γιατι πρωτη φορα το ακουω τοσα χρονια οτι υπαρχει τετοιος νομος.

Δημοσ.

καλημερες

μολις μου ηρθε Mail α πο mediamarkt για ακυρω  παραγγελιας... :(

και σε εσας το ιδιο συνεβη? κανεις μας δεν θα παραλλαβει δηλαδη ? για ποιο λογο ? φουλ αντιεπαγγελματικο , καθως και καμια εξηγηση... καθως και ουτε δωροκαρτα για το συγνωμη και το λαθος.. τιποτα απολυτως δεν δωσανε...

Αγαπητέ πελάτη,

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε πως προχωρήσαμε σε ακύρωση της παραγγελίας σου με αριθμό 20791264:

Η επιστροφή του συνολικού ποσού της παραγγελίας θα επιστραφεί άμεσα στο μέσο πληρωμής που είχες επιλέξει. Αν πλήρωσες με Δωροκάρτα, θα λάβεις μια νέα Δωροκάρτα με το αντίστοιχο ποσό.

μετα σου λενε αλλοι οτι ο πελατης εχει παντα δικιο...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, MetronAriston είπε

καλημερες

μολις μου ηρθε Mail α πο mediamarkt για ακυρω  παραγγελιας... :(

και σε εσας το ιδιο συνεβη? κανεις μας δεν θα παραλλαβει δηλαδη ? για ποιο λογο ? φουλ αντιεπαγγελματικο , καθως και καμια εξηγηση... καθως και ουτε δωροκαρτα για το συγνωμη και το λαθος.. τιποτα απολυτως δεν δωσανε...

Αγαπητέ πελάτη,

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε πως προχωρήσαμε σε ακύρωση της παραγγελίας σου με αριθμό 20791264:

Η επιστροφή του συνολικού ποσού της παραγγελίας θα επιστραφεί άμεσα στο μέσο πληρωμής που είχες επιλέξει. Αν πλήρωσες με Δωροκάρτα, θα λάβεις μια νέα Δωροκάρτα με το αντίστοιχο ποσό.

μετα σου λενε αλλοι οτι ο πελατης εχει παντα δικιο...

Ντροπη απλα. Ούτε καν μια προσφορα καλυτερη. Εγω θα απαντησω παντως στο μειλ και θα τους στολισω αναλογα. Δεν ημουν πελάτης τους αλλα ειναι βεβαιο οτι δεν θα γινω ποτε. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Ξεκινησαμε τα ακυρα.

Στειλτε τους απλα ενα email αν θελετε και μην ασχολειστε παραπανω και χανετε τον χρονο σας.

Αν παιξει κανενα κουπονακι ενημερωστε και τους υπολοιπους που εχουν παραγγειλει να στειλουν κι αυτοι email.

• Like 2
Δημοσ.

Σε μένα,πήραν τηλέφωνο με απόκρυψη, μια ψαρωτική   κυρία, (ωχ  εισπρακτική  φαντάστηκα),και μου την ακύρωσαν,θα μου στείλουν όμως στο mail δωροεπιταγή  5 ευρώ.

Δημοσ.

Μόλις με πήραν και εμένα με απόκρυψη και μου είπαν πως ακυρώνεται επειδή ήταν λάθος η τιμή και θα μου στείλουν στο mail 5 ευρώ κουπόνι ¯\_(ツ)_/¯

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, aris1964 είπε

Σε μένα,πήραν τηλέφωνο με απόκρυψη, μια ψαρωτική   κυρία, (ωχ  εισπρακτική  φαντάστηκα),και μου την ακύρωσαν,θα μου στείλουν όμως στο mail δωροεπιταγή  5 ευρώ.

Σοβαρα;;; 5?! Πωωωωωω δικε μου γιναμε. Να παω να τα χαλασω ολα η να περιμενω την Παρασκευή? 

Δημοσ.

Βρε παίδες πίστευε κάποιος ότι θα παραλάβουμε ???

Βρήκαμε στο δρόμο ένα 5ευρω , καλά είναι :D 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, bill987 είπε

Βρε παίδες πίστευε κάποιος ότι θα παραλάβουμε ???

Βρήκαμε στο δρόμο ένα 5ευρω , καλά είναι :D 

Αν δεν εχει ελαχιστο ποσο αγορας. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...