Προς το περιεχόμενο

STEELSERIES Arctis 5 White 2019 Edition - €17.99 ?? (Media Markt) ""ΑΚΥΡΟ""

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, stelios18120 είπε

Ε ρε τι έχουμε να δούμε αυτή την βδομάδα... 

Τα αισχη θα γίνουν πάλι. 

Πολλα θα δουμε αρκει ομως να δουμε καλα deal και οχι προσφορες του κ@λου οπως ειναι το 95% στην Ελλαδα καθε χρονο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, HERTHAN είπε

Πολλα θα δουμε αρκει ομως να δουμε καλα deal και οχι προσφορες του κ@λου οπως ειναι το 95% στην Ελλαδα καθε χρονο.

Μακαρι. 

Και κάτι ακόμα, όταν δούμε προσφορά, μην τρέχουμε να πέσουμε με τα μούτρα. Να τσεκάρουμε τιμές, ιστορικό, αν αξίζει, και το κυριότερο αν το θέλουμε. 

Μεγάλο ποσοστό αγορών, ειδικά σε είδη τεχνολογίας, τα αγοράζει ο κόσμος επειδή βλέπει χαμηλή τιμή σε τέτοιες περιόδους, ενώ δεν το χρειάζεται πραγματικά.(και εγώ μέσα σε αυτο τον κόσμο, πριν 3 χρόνια πήρα 2 Bluetooth ηχεία και 2 μόνιτορ, ενώ δεν τα ήθελα και τόσο) 👍

• Like 3
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Μακαρι. 

Και κάτι ακόμα, όταν δούμε προσφορά, μην τρέχουμε να πέσουμε με τα μούτρα. Να τσεκάρουμε τιμές, ιστορικό, αν αξίζει, και το κυριότερο αν το θέλουμε. 

Μεγάλο ποσοστό αγορών, ειδικά σε είδη τεχνολογίας, τα αγοράζει ο κόσμος επειδή βλέπει χαμηλή τιμή σε τέτοιες περιόδους, ενώ δεν το χρειάζεται πραγματικά.(και εγώ μέσα σε αυτο τον κόσμο, πριν 3 χρόνια πήρα 2 Bluetooth ηχεία και 2 μόνιτορ, ενώ δεν τα ήθελα και τόσο) 👍

Ετσι ακριβως θελει πολυ προσοχη και να μην παιρνεις οτι κινειται μονο και μονο γιατι εχει καλη τιμη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά μάλλον για ακυρωτικό το πάνε..δεν μου εμφανίζει την παραγγελία μ( πληρωμή με paypal kκαι έλαβα και μαιλ)

Screenshot_20191124-180341__01.jpg

Επεξ/σία από x0ntr0s
Δημοσ.
1 ώρα πριν, x0ntr0s είπε

Παιδιά μάλλον για ακυρωτικό το πάνε..δεν μου εμφανίζει την παραγγελία μ( πληρωμή με paypal kκαι έλαβα και μαιλ)

Screenshot_20191124-180341__01.jpg

Εμένα μου την δείχνει κανονικά και δεν μου έχει έρθει τίποτα πέρα από την επιβεβαίωση. Ίδωμεν από αύριο! 

Δημοσ.

Ουτε εμενα φαίνεται αλλά το ίδιο έχε γίνει και με ένα πληκτρολόγιο πέρσι.

Επειδή μάλλον εγώ δεν θα τα παραλάβω ΕΑΝ κάποιο παιδί θέλει να μου πει κατάστημα ώστε να τους στείλω μήνυμα αν γίνεται αλλαγή παράδοσης σε κατάστημα. Του δίνω ονοματεπώνυμο και κωδικό παραγγελίας αν γίνεται να εξυπηρετηθεί έτσι.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, toavepa είπε

Μου αρέσει που εξαφάνησαν τις παραγγελίες αλλα refund δεν έκαναν

Πριν 19 ώρες ανέβηκε η προσφορά (εκτός αν αγόρασες μέρες πριν). Και refund να ξεκινούσαν οι τράπεζες ήταν και είναι κλειστές. My guess, θα πάρετε πίσω τα χρήματα Τετάρτη- Πέμπτη. Είπαμε να κράξουμε αλλά να είμαστε και λογικοί. 

• Like 2
Δημοσ.

Καλα σαφώς και δεν εννοούσα να μπουν στο λογαριασμό μου λεφτά, ένα email που να ενημερώνει ή κάτι ανάλογο εννοούσα

Δημοσ.

Μπορει παρακαλω καποιος που του εμφανιζεται η παραγγελια κανονικα να μου στειλει τον τροπο πληρωμης "με καταθεση σε τραπεζα"? Εννοω αν, στο πεδιο "αιτιολογια καταθεσης", θελουν μονο τον αριθμο παραγγελιας ή και το ονομ/νυμο κλπ.

Προσωπικα θα τους κανω σημερα μια μεταφορα με e-banking. Σε περιπτωση που μου πουν κατι περι ακυρωσης θα το "παιξω" κινεζος και ιδωμεν

• Like 1
Δημοσ.

Βαση νομου υποχρεουνται να τηρησουν τη τιμη και να επεξεργαστουν την παραγγελια. Πρακτικα μπορει να μην γινει και προφανως δεν μπορω να κανω κατι αλλα οπως ειπα παραπανω, ποτε δεν ξερεις. Το μονο που θα χασω ειναι 20 ευρω για 2-3 μερες

Ας στειλει καποιος ορε ενα πριντ σκριν με τα βηματα/πληροφοριες για καταθεση σε τραπεζα, ευχαριστω εκ των προτερων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...