HERTHAN Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, lancias είπε το site του κωτσοβολου εχει καποιο θεμα?δεν ξερω πως να ξεκολησω απο τη σελιδα της μαυρης λιστας... Ναι εχει προβλημα. Δοκιμασε κι απο αλλους browser μηπως δεις ασπρη μερα. 1
IcemanGr71 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Acer have released a unicorn gaming monitor: 24", IPS and 144Hz! But make sure you grab the VG240Y Pbiip instead of the bmiix. bmiix = 75Hz Pbiip = 144Hz Πάντως πρέπει να αξίζει ειδικά σε αυτή τη τιμή !!!!!!!!!!!!!! Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2019 από IcemanGr71 2
7nisiotis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Ίσως κλοκαρεται και λίγο πάνω από τα 75Hz η οθόνη. Κάντε καμια δοκιμή όσοι παραλάβετε.
blazexX23Xx Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 39 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Ίσως κλοκαρεται και λίγο πάνω από τα 75Hz η οθόνη. Κάντε καμια δοκιμή όσοι παραλάβετε. Στα reviews που διάβασα ούτε 1Hz παραπάνω δεν πάει είπαν.
7nisiotis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, blazexX23Xx είπε Στα reviews που διάβασα ούτε 1Hz παραπάνω δεν πάει είπαν. Χμ αρα είναι ήδη πουσαρισμενες μέχρι και το τελευταίο Hz
nevrodion Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Έχετε υπόψη πως στη συσκευασία περιλαμβάνονται δύο καλώδια τροφοδοσίας (το ένα σούκο το άλλο μάλλον αγγλικό), ένα vga και ένα για τον ήχο. ΔΕΝ έχει hdmi.
IcemanGr71 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 26 λεπτά πριν, nevrodion είπε Έχετε υπόψη πως στη συσκευασία περιλαμβάνονται δύο καλώδια τροφοδοσίας (το ένα σούκο το άλλο μάλλον αγγλικό), ένα vga και ένα για τον ήχο. ΔΕΝ έχει hdmi. HDMI καλώδιο εννοείς γιατί θύρα HDMI έχει ....
moumos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Πατάω και ξεπαταω ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της αγοράς. Σαφώς θα είναι αναβάθμιση σε σχέση με την οθόνη οκταετίας που έχω αλλά από την άλλη έχω καψούρα με καμία οθόνη στα 2Κ... 3
BlueBlade Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Πολύ καλή τιμή, με καλύπτει και απόλυτα με το VESA mount και τις 2 HDMI θύρες, άρα αύριο θα δω κανά Review το πρωί και θα ρίξω την παραγγελία. Κυρίως με ενδιαφέρει να έχει καλή εικόνα. Ο ρυθμός ανανέωσης δεν με απασχολεί έτσι και αλλιώς. Όποιος παραλάβει ας μας πει εντυπώσεις.
vaggospro Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Μιας και δεν έρχεται με hdmi καλώδιο και είμαι λίγο άσχετος, μπορεί κάποιος να με προτείνει ένα απο eshop.gr; Φτηνό κατα προτίμηση
thanasis2 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Την οθόνη την πήρα σήμερα. Να σημειώσω ότι είμαι χρήστης λαπτοπ και μόνο εδώ και πολλά χρόνια. Αν και είχα τρομάξει με το review παραπάνω, η ποιότητα μου άρεσε αρκετά. Η βάση είναι αρκετά στιβαρή και αντιολισθητική. Το υλικό είναι πλαστικό αλλά καλής ποιότητας. Μπορείς να κάνεις σετ ρυθμίσεων για διάφορα games (sport, racing, κλπ). Δεν το έχω δοκιμάσει πως γίνεται. Έχει αρκετά καλό ήχο (σε σύγκριση με το λαπτοπ μου (MSI GF63 8RC) πολύ πιο δυνατό και αρκετά καθαρό). Δεν έχει μπάσο βέβαια μην ονειρεύεστε κάτι τέτοιο. Γενικά δε βλέπω κάτι αρνητικό, νομίζω ότι είναι τζάμπα για αυτά που προσφέρει. Ήθελα την Asus από τα MediaMarkt αλλά λόγω έλλειψης στο online κατάστημα κατέληξα σε αυτήν και σκέφτομαι να πάρω και 2η...
lionheart75 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, moumos είπε Πατάω και ξεπαταω ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της αγοράς. Σαφώς θα είναι αναβάθμιση σε σχέση με την οθόνη οκταετίας που έχω αλλά από την άλλη έχω καψούρα με καμία οθόνη στα 2Κ... Mε βάση το setup σου όμως και την κάρτα σου (RX580) η συγκεκριμένη οθόνη είναι η καλύτερη επιλογή για να έχεις ~60fps στα 1080p στα περισσότερα νέα games και σε παλιότερα παραπάνω. Aπο κει και πάνω σε ανάλυση θέλεις αναβάθμιση. Πιστεύω λοιπόν ότι με το σύστημα που έχεις η συγκεκριμένη στα 100 ευρώ είναι λουκούμι και πολύ value. 24 λεπτά πριν, thanasis2 είπε Ήθελα την Asus από τα MediaMarkt αλλά λόγω έλλειψης στο online κατάστημα κατέληξα σε αυτήν και σκέφτομαι να πάρω και 2η... Πάντως αν καταλήξεις και με τρίτη είπαμε και στην αρχή: https://www.amazon.de/dp/B01MY1735R/ref=sr_1_2_sspa Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2019 από lionheart75 1
Orfeus Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, thanasis2 είπε Την οθόνη την πήρα σήμερα. Να σημειώσω ότι είμαι χρήστης λαπτοπ και μόνο εδώ και πολλά χρόνια. Αν και είχα τρομάξει με το review παραπάνω, η ποιότητα μου άρεσε αρκετά. Η βάση είναι αρκετά στιβαρή και αντιολισθητική. Το υλικό είναι πλαστικό αλλά καλής ποιότητας. Μπορείς να κάνεις σετ ρυθμίσεων για διάφορα games (sport, racing, κλπ). Δεν το έχω δοκιμάσει πως γίνεται. Έχει αρκετά καλό ήχο (σε σύγκριση με το λαπτοπ μου (MSI GF63 8RC) πολύ πιο δυνατό και αρκετά καθαρό). Δεν έχει μπάσο βέβαια μην ονειρεύεστε κάτι τέτοιο. Γενικά δε βλέπω κάτι αρνητικό, νομίζω ότι είναι τζάμπα για αυτά που προσφέρει. Ήθελα την Asus από τα MediaMarkt αλλά λόγω έλλειψης στο online κατάστημα κατέληξα σε αυτήν και σκέφτομαι να πάρω και 2η... Καλο ήχο;εχει ηχεια;
IcemanGr71 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, Orfeus είπε Καλο ήχο;εχει ηχεια; Ενσωματωμένο Ηχείο: Διαθέτει... Και όμως ναι..... μου φαίνεται ότι θα το χτυπήσω και εγώ το monitor... δεν κρατιέμαι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις