dolcegusto04 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Χωρις παραγγελια προλαβα τελευταιο κομματι απο Νεα Ερυθραια ευχαριστω Ts. Mεχρι στιγμης απο τις υπαρχουσες προσφορες μπορει να ειναι και η καλυτερη! 4
leftpc Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Τέλος από παντού μάλλον γιατί δεν υπάρχει ούτε στο σάιτ,ενώ πριν μια ώρα υπήρχε με τιμή και διαθεσιμότητα.Πρόλαβα το τελευταίο κομμάτι στην Πάτρα. Τώρα για το δίσκο δεν ξέρω αν έχει πρόβλημα ο δικός μου ή κάτι δεν κάνω σωστά. Πέρασα 2 αρχεία των 6gb συνολικά,τα διέγραψα αλλά η χωρητικότητα έμεινε η ίδια σαν να μην τα διέγραψα.Αποσύνδεσα τον δίσκο,τον ξαναέβαλα και πάλι η χωρητικότητα -6gb.Έστειλα άλλη μια φορά τα ίδια αρχεία,τα διέγραψα και πήγε στα -12gb.Είναι λογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο;
papafigos84 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 29 λεπτά πριν, leftpc είπε Τέλος από παντού μάλλον γιατί δεν υπάρχει ούτε στο σάιτ,ενώ πριν μια ώρα υπήρχε με τιμή και διαθεσιμότητα.Πρόλαβα το τελευταίο κομμάτι στην Πάτρα. Τώρα για το δίσκο δεν ξέρω αν έχει πρόβλημα ο δικός μου ή κάτι δεν κάνω σωστά. Πέρασα 2 αρχεία των 6gb συνολικά,τα διέγραψα αλλά η χωρητικότητα έμεινε η ίδια σαν να μην τα διέγραψα.Αποσύνδεσα τον δίσκο,τον ξαναέβαλα και πάλι η χωρητικότητα -6gb.Έστειλα άλλη μια φορά τα ίδια αρχεία,τα διέγραψα και πήγε στα -12gb.Είναι λογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο; Τον καδο τον αδειασες; 3 2
leftpc Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, papafigos84 είπε Τον καδο τον αδειασες; Δεν γνώριζα ότι πηγαίνει στο κάδο ανακύκλωσης όπως στους εσωτερικούς σκληρούς.Ευχαριστώ.
HERTHAN Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Και 2 γνωστοι μου μολις παρελαβαν. Ελπιζω να παραλαβουν ολοι οσοι παρηγγειλαν μιας και ηταν καλη τιμη.
aod999 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Πηγα να παραλαβω απο καταστημα, πληρωσα και ως εκ θαυματος το προιον δεν υπηρχε διαθεσιμο... φευγει καταγγελια σε συνηγορο με τα συννημενα 5
bill30 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Κέρκυρα, παρέλαβα τον τελευταίο 9:30 το πρωί, για 1ΤΒ τέλεια τιμή
rosgr100 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, bill30 είπε Κέρκυρα, παρέλαβα τον τελευταίο 9:30 το πρωί, για 1ΤΒ τέλεια τιμή Εμένα μου ήρθε μήνυμα στις 7:50 το πρωί για παραλαβή από το συγκεκριμένο κατάστημα έως την επόμενη εργασίμη ημέρα, για να δούμε...😎 Το απόγευμα θα περάσω απο εκεί.
Dannie Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, HERTHAN είπε Και 2 γνωστοι μου μολις παρελαβαν. Ελπιζω να παραλαβουν ολοι οσοι παρηγγειλαν μιας και ηταν καλη τιμη. Απο το καταστημα η σε παραδοση στο χωρο τους;
HERTHAN Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 48 λεπτά πριν, Dannie είπε Απο το καταστημα η σε παραδοση στο χωρο τους; Απο καταστημα φιλε μου. 4 ώρες πριν, bilythekid είπε Παρέλαβα κιόλας! Τωρα ειδα το μηνυμα σου......ωραιος φιλε χαιρομαι. 1 1
HERTHAN Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Κριμα μονο ο aod999 μεχρι τωρα εχει φαει ακυρο.
aod999 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, aod999 είπε Πηγα να παραλαβω απο καταστημα, πληρωσα και ως εκ θαυματος το προιον δεν υπηρχε διαθεσιμο... φευγει καταγγελια σε συνηγορο με τα συννημενα Μιλησα με τα κεντρικα. Γκρινιαξα. Τους ειπα οτι θα κανω καταγγελια και ξαφνικα... Με καλεσαν οτι τον βρηκαν να επιστρεψω να παραλαβω... Κατα τα αλλα εχω να πω οτι προσωπικο του καταστηματος ηταν ευγενεστατο σε αντιθεση με την εξυπηρετηση στα κεντρικα που μου ειπε οτι το προιον ηταν εκθεσιακο και δε μπορουσαν να μου το δωσουν. Παρελαβα λοιπον εναν ολοκαινουριο σφραγισμενο δισκο! 1 λεπτό πριν, HERTHAN είπε Κριμα μονο ο aod999 μεχρι τωρα εχει φαει ακυρο. Ισως καποιος υπαλληλος τον καλοεβλεπε και "δεν τον εβρισκε" ισως και οχι. Ολα καλα μετα τα παραπονα μου. 1
HERTHAN Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, aod999 είπε Μιλησα με τα κεντρικα. Γκρινιαξα. Τους ειπα οτι θα κανω καταγγελια και ξαφνικα... Με καλεσαν οτι τον βρηκαν να επιστρεψω να παραλαβω... Κατα τα αλλα εχω να πω οτι προσωπικο του καταστηματος ηταν ευγενεστατο σε αντιθεση με την εξυπηρετηση στα κεντρικα που μου ειπε οτι το προιον ηταν εκθεσιακο και δε μπορουσαν να μου το δωσουν. Παρελαβα λοιπον εναν ολοκαινουριο σφραγισμενο δισκο! Ισως καποιος υπαλληλος τον καλοεβλεπε και "δεν τον εβρισκε" ισως και οχι. Ολα καλα μετα τα παραπονα μου. Μπραβο ρε φιλε μακαρι να παραλαβουν και οι υπολοιποι που εχουν παραγγειλει. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις