HERTHAN Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, bilythekid είπε Σήμερα είναι κλειστά ε; γιατί εχθές παράγγειλα και λέει παραλαβή σε μια μέρα, μην πάω αύριο και μου πουν τελείωσε. Πηγαινε πρωι πρωι μπας και προλαβεις γιατι βλεπω να πεφτουν σαν τα κορακια.
bilythekid Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Πηγαινε πρωι πρωι μπας και προλαβεις γιατι βλεπω να πεφτουν σαν τα κορακια. Εχω αριθμό παραγγελίας, ναι πρωί πρωί θα πάω. 2
HERTHAN Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, bilythekid είπε Εχω αριθμό παραγγελίας, ναι πρωί πρωί θα πάω. Καλα θα κανεις μηπως και προλαβεις.
greengr21 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 λετε να μας την παιξουν την φουστια γιατι το εχεις περιθωριο μια μερα δεν ειναι ξεκαθαρο μπορει να εννοουν απο το σαββατο και δεν τους εχω καμια μπεσα να μην τρεχω και αδικα,ελπιζω να γραψει κανενα πειραματοζωο που πηγε να τον παρει πρωι πρωι χαχα 1
JohnnyX Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Τωρα που εχει αλλαξει η αρχικη σελιδα του κωτσοβολου δεν μπορουμε να δουμε τι παιζει με αυτον τον δισκο Κυριως αν οντως εξακολουθουν και ισχυουνοι διαθεσιμοτητες σε καταστηματα πλεον ! (θα μου πεις γιατι να αλλαξε αυτο σημερα? αλλα ποτε δεν ξερεις) 1
JohnnyX Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πρωί πρωί σε κατάστημα. Στο site το δείχνει διαθέσιμο. Εδώ λέει δεν υπάρχει. Τα γνωστά περίεργα. Όμως μου δωσαν λέει ένα που είχε κρατηθεί ίντερνετ ικα, γιατί ήταν δικό τους λάθος και το έδειχνε σε αποθεμα Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2019 από JohnnyX 1
godjet Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 39 λεπτά πριν, JohnnyX είπε Πρωί πρωί σε κατάστημα. Στο site το δείχνει διαθέσιμο. Εδώ λέει δεν υπάρχει. Τα γνωστά περίεργα. Όμως μου δωσαν λέει ένα που είχε κρατηθεί ίντερνετ ικα, γιατί ήταν δικό τους λάθος και το έδειχνε σε αποθεμα στο καταστημα κεντρου?
bilythekid Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 18 ώρες πριν, HERTHAN είπε Πηγαινε πρωι πρωι μπας και προλαβεις γιατι βλεπω να πεφτουν σαν τα κορακια Παρέλαβα κιόλας!
funkopop Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 38 λεπτά πριν, JohnnyX είπε Πρωί πρωί σε κατάστημα. Στο site το δείχνει διαθέσιμο. Εδώ λέει δεν υπάρχει. Τα γνωστά περίεργα. Όμως μου δωσαν λέει ένα που είχε κρατηθεί ίντερνετ ικα, γιατί ήταν δικό τους λάθος και το έδειχνε σε αποθεμα Στο site του κωτσόβολου σου την έδειχνε στις παραγγελίες;Εμενα δεν φορτώνει.Ποιόν αριθμό παραγγελίας έδειξες;Απ’το mail ή του sms;
lgre_p Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, funkopop είπε Στο site του κωτσόβολου σου την έδειχνε στις παραγγελίες;Εμενα δεν φορτώνει.Ποιόν αριθμό παραγγελίας έδειξες;Απ’το mail ή του sms; Παρότι ήρθε και email επιβεβαίωσης της παραγγελίας, δεν με αφήνει να κάνω login και στην ανάκτηση κωδικού δεν αναγνωρίζει ούτε το email ! Υπομονή.
johnnyman Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Καλημέρα παιδιά. Υπάρχει κανείς από Θεσσαλονίκη που τον πήρε αλλά το μετανιώσε? Τώρα είδα την προσφορά και έψαχνα έναν εξωτερικό για το ps4....
JohnnyX Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 36 λεπτά πριν, godjet είπε στο καταστημα κεντρου? Tουμπα 36 λεπτά πριν, funkopop είπε Στο site του κωτσόβολου σου την έδειχνε στις παραγγελίες;Εμενα δεν φορτώνει.Ποιόν αριθμό παραγγελίας έδειξες;Απ’το mail ή του sms; Δεν ειχα κανει παραγγελια απο το internet πηγα να παρω επι τοπου , εδειχνε διαθεσιμοτητα 1
funkopop Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 εγω παρελαβα παιδια στη Θήβα,μου ήρθε και sms
thiva7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Ευχαριστω ts .... σημερα παω να παραλαβω και γω
Προτεινόμενες αναρτήσεις