greengr21 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Πιτούλιας είπε Συγχαρητήρια. Άντε με το καλό στις αγγελίες τώρα. "Πωλείται σφραγιστός δίσκος, μπλα-μπλα-μπλά, 35 ευρώ + 2 μεταφορικά 37. Στο Σκρουτζ ξεκινάει από 40. ΕΥΚΑΙΡΙΑ." Αν γράψω τίποτα παραπάνω θα με διαγράψουνε, οπότε το σταματώ εδώ. Δεν έχει σημασία τι τους κάνουν αν είσαι σοβαρό κατάστημα βάζεις όριο πχ 2 τεμάχια για να μη χρειαστεί να ακυρώσεις παραγγελίες Κυριακής. Το όριο όμως για να πας να παραλάβεις παραγγελία απο κατάστημα μια χαρά το μειώνουν. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2019 από greengr21 2
Natalia11 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 17 λεπτά πριν, Πιτούλιας είπε Συγχαρητήρια. Άντε με το καλό στις αγγελίες τώρα. "Πωλείται σφραγιστός δίσκος, μπλα-μπλα-μπλά, 35 ευρώ + 2 μεταφορικά 37. Στο Σκρουτζ ξεκινάει από 40. ΕΥΚΑΙΡΙΑ." Αν γράψω τίποτα παραπάνω θα με διαγράψουνε, οπότε το σταματώ εδώ. Εγω προσωπικα εψαχνα για 4-5tb δισκο , οποτε η προσφορα μου εκατσε μια χαρα. Το μονο οτι θα εχω 5 ξεχωριστους για να αποθηκευω. Αραχτε λιγο-ενταξει ξερουμε οτι πολλοι τους μεταπωλουν. 1 1
Mhlogiatros Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Οποτε εχεις και τη φωτο ετοιμη και τους δισκους συσκευασμενους ετσι ετυχε Οχι τιποτα αλλο δευτερα εστειλα ενα παιδι να παρει τον 1 κρατημενο και μαντεψε τι πηρε ... Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2019 από Mhlogiatros
Vasilis 07 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Έκανα παραγγελία Σάββατο, 11:59 μ.μ, αντικαταβολή 22.90Ε Μέχρι σήμερα το πρωί δεν είχα καμία ειδοποιήση-τηλεφώνημα-email ούτε φαινόταν η παραγγελία στο λογαριασμό. Δεν είχα ούτε ειδοποιήση σε sms για αποστολή του δέματος. Παρέλαβα όμως με γενική. Ψιλό χύμα-μπάχαλο η κατάσταση.
iCyd Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Να κανω μια ερωτηση λιγο off , o σκληρος του θεματος με το σκληρο WD My Passport που εβγαλε το πλαισιο , εχει καποια σημαντικη διαφορα?
greengr21 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, iCyd είπε Να κανω μια ερωτηση λιγο off , o σκληρος του θεματος με το σκληρο WD My Passport που εβγαλε το πλαισιο , εχει καποια σημαντικη διαφορα? Ναι στη τιμή 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις