Προς το περιεχόμενο

ARIELLI 32 88,99€ PUBLIC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, antonis_1995 είπε

οσο αναφορα την arieli 32 ιντσων αγοραστηκε περυσι ιδια περιοδο στα 100 ευρω για την γιαγια η οποια εχει ελαχιστες απαιτησεις....

το μονο προβλημα ειναι οτι αμα κουνησεις το καλωδιο του ρευματος χαλαει το πανελ δειχνει γραμμες καθετες...και θελει κουνημα-βγαλσιμο για να ξαναπεξει σωστα.

γνωμη μου σαν ποιοτητα πανελ και χρωματα ειναι κακα για μενα...για εξοχικο η για δωματιο μονο σαν τν ισως ειναι καλη αν δεν βγαλει θεμα

Να πάρεις το σέρβις το καλύπτει

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, danis44 είπε

Επίσης υπάρχει και αυτή στις 32 ίντσες σε προσφορά.

Μοντέλο 2019, FULL HD και SMART.

Στα 129 ευρώ πιστεύω αξίζει για καινούργιο μοντέλο.

https://www.mediamarkt.gr/el/product/_f-u-fls-32219-h-1228336.html

Εγω έριξα μια παραγγελία.

Ωραίος! Νομίζω η καλύτερη λύση, εφόσον είναι 10€ κάτω από skroutz και με δωρεάν μεταφορικά.

Επεξ/σία από DownUNDERground
Δημοσ.
1 ώρα πριν, danis44 είπε

Ευχαριστώ. 

Από το πρωί έβλεπα τις tv  για μια φτηνή και δεν είχα δει αυτή. Με πρόλαβες στο τσακ. Μόλις την πήρα  από κατάστημα. 

Δεν νομίζω να την βάλω απάνω σήμερα λάθος δεν είναι για μένα αλλά θα προσπαθήσω.

Πρέπει να ανοίξεις νέο νήμα. 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, smpt είπε

Ευχαριστώ. 

Από το πρωί έβλεπα τις tv  για μια φτηνή και δεν είχα δει αυτή. Με πρόλαβες στο τσακ. Μόλις την πήρα  από κατάστημα. 

Δεν νομίζω να την βάλω απάνω σήμερα λάθος δεν είναι για μένα αλλά θα προσπαθήσω.

Πρέπει να ανοίξεις νέο νήμα. 

Όποιος έχει χρόνο ας ανοίξει ένα νήμα να πληροφορήσει και τους άλλους.

Ίδια τιμή έχει και ο Γερμανός απλά δεν έχει διαθεσημοτητα σήμερα που κοίταξα. Χθες είχε κανονικα.

Υποψιν και στα media markt σήμερα ήταν πάλι διαθέσιμη η συγκεκριμένη τηλεόραση.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Apaleytos80 είπε

Αφού υποστηρίζει HEVC/H.265 που είναι μοντέλο 2017,λογικά θα υποστηρίζει και αυτή που πήρα από electronet στα 109 ευρώ

https://www.electronet.gr/eikona-ihos/tileoraseis/eos-32/tv-fu-fl32205h-32-full-hd

Έκανα και εγώ μια παραγγελία για αυτή.Ελπίζω να είναι οκ.Τα κανάλια τα αλλάζει γρήγορα;η μετάβαση από το ένα στο άλλο εννοώ.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, vairass είπε

Ερώτηση... Εγγύηση δεν έχει να την πας για φτιάξιμο; 

Εγώ πήρα την smart της προσφοράς τελικά στα 179 κ τα χρώματα φαίνονται πολύ

καλύτερα από μια Turbo-X που είχα... ( 4 μήνες είχα την turbo x) 

Επίσης αυτή που πήρα έχει το H265; 

Μοντέλο : 40DN5A7 SMART...

Κατι τελευταίο το YPBPR ξέρει κάποιος τι είναι; 

αν την πας θα σε πουν την τσεκαραμε και ειναι καλα...και θα εισαι και κανα μηνα χωρις τηλεοραση οποτε μενει στην θεση της και οσο παει

οσο αναφορα το 2 σκελος απο φιλου turbo-x ναι σιγουρα ειναι καλυτερη η αριελι αν την συγκρινουμε ετσι...

Δημοσ.

Αγόρασα αυτήν την TV

32" Arielli 3228T2 HD

Δεν κατάφερα να ρυθμίσω τα κανάλια, είναι σίγουρο ότι έχει ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή; Υπάρχει κάποιο σχετικό βίντεο ή οδηγίες; το manual δεν με βοήθησε και πολύ. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/11/2019 στις 7:22 ΜΜ, DRIFT_KING είπε

Έκανα και εγώ μια παραγγελία για αυτή.Ελπίζω να είναι οκ.Τα κανάλια τα αλλάζει γρήγορα;η μετάβαση από το ένα στο άλλο εννοώ.

Μια χαρά TV είναι η F&U FL32205H, κλασικά σε 1 sec κάνει μετάβαση και το πάνελ πολύ καλο για την τιμή.

Επεξ/σία από Apaleytos80
Δημοσ.
15 ώρες πριν, ioannis0508 είπε

Αγόρασα αυτήν την TV

32" Arielli 3228T2 HD

Δεν κατάφερα να ρυθμίσω τα κανάλια, είναι σίγουρο ότι έχει ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή; Υπάρχει κάποιο σχετικό βίντεο ή οδηγίες; το manual δεν με βοήθησε και πολύ. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;

Είναι λίγο περίεργο άλλα δεν είναι δύσκολο. 
Λοιπόν,  μενού -> αυτόματος συντονισμός ->  χώρα : Βουλγαρία, τύπος συντο. : dtv + atv, ψηφιακός τύπος:  dvb-t. 
Και με αυτόν τον τρόπο θα βρεις τα κανάλια. 

Δημοσ.

Έχω πάρει μια 32αρα και μια 40αρα arielli smart. Έχω κατεβάσει και στις 2 τα κανάλια κομπλέ. Αυτό που δεν έχω  καταφέρει είναι να τα βάλω στη σειρά όπως θέλω εγώ. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα γιατί δεν πολύ βλέπω κανάλια, αλλά για το γαμώτο. Ευχαριστώ. 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/11/2019 στις 4:55 ΜΜ, danis44 είπε

την αγόρασα τη συγκεκριμένη και είπα να την κάνω μια δοκιμή. Σε γενικές γραμμές για τα 129 ευρώ δεν μπορώ να πω ότι περίμενα περισσότερα. 

Όποιος θέλει να μάθει τις ιδανικές ρυθμίσεις, θα τον/την βοηθήσει το βίντεο. 

Επεξ/σία από Hardware Busters
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...