Προς το περιεχόμενο

ARIELLI 32 88,99€ PUBLIC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα η αγορά 32αρας οικονομικής τηλεόρασης για τους γονείς μου, και είδα την προσφορά του media markt με την  F&U FL32107 (την οποία παρεμπιπτόντως την έχει και ο Γερμανός στην ίδια τιμή), έστειλα πριν λίγο mail στην εταιρεία να μου διευκρινίσουν αν υποστηρίζει το πρότυπο μετάδοσης DVB-T2 - H265 HEVC. Την πιθανή απάντηση θα την ανεβάσω στο παρόν θέμα για ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

• Like 1
  • Thanks 4
Δημοσ.

Και η απάντηση της Αμοιρίδης-Σαββιδης, που έλαβα πριν λίγο στο mail:

"Καλημέρα σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η συσκευή F&U FL32107, φέρει δέκτη DVB-T2 που υποστηρίζει HEVC/H.265.

Με εκτίμηση

Πα..........  Μπ...........

Ομάδα υποστήριξης Αμοιρίδης Σαββίδης ΑΕ/F&U"

Συνεπώς είναι συμβατή με το νέο πρότυπο μετάδοσης της Digea, οπότε θεωρώ ότι είναι καλύτερη προσφορά από την Arielli του θέματος. 

Θα βάλω παραγγελία τώρα από Γερμανό που με βολεύει περισσότερο.

• Thanks 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, xxaris είπε

"Καλημέρα σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η συσκευή F&U FL32107, φέρει δέκτη DVB-T2 που υποστηρίζει HEVC/H.265.

Με εκτίμηση

Συνεπώς είναι συμβατή με το νέο πρότυπο μετάδοσης της Digea, οπότε θεωρώ ότι είναι καλύτερη προσφορά από την Arielli του θέματος. 

Πώς καταλαβαίνεις ότι μια συσκευή έχει αυτόν τον δέκτη; Η265; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vairass είπε

Πώς καταλαβαίνεις ότι μια συσκευή έχει αυτόν τον δέκτη; Η265; 

Τώρα δε μπορείς να το διαπιστώσεις μόνος σου. Αργότερα μόνο που θα εισάγει η Digea το νέο πρότυπο μετάδοσης θα δεις αν η τηλεόραση λειτουργεί στα κανάλια ή όχι. Και αν δε λειτουργεί θα χρειαστείς νέο αποκωδικοποιητή που να το υποστηρίζει. 

Για τώρα βασζεσαι στα αναγραφόμενα στις προδιαγραφές από την εταιρεία. Στη συγκεκριμένη τηλεόραση δεν αναγράφονταν τίποτα σχετικό και για αυτό έστειλα mail στην εταιρεία που την εμπορεύεται. 

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, xxaris είπε

"Καλημέρα σας

Με εκτίμηση

Αφού υποστηρίζει HEVC/H.265 που είναι μοντέλο 2017,λογικά θα υποστηρίζει και αυτή που πήρα από electronet στα 109 ευρώ

https://www.electronet.gr/eikona-ihos/tileoraseis/eos-32/tv-fu-fl32205h-32-full-hd

Επεξ/σία από Apaleytos80
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/11/2019 στις 1:52 ΜΜ, DownUNDERground είπε

Λοιπόν και οι παραπάνω παίζουν h265.

Οπότε αποφασίζετε με βάση των αν θέλετε ή όχι smart και Full HD και προχωράτε ανάλογα:

F&U FL32107
32", HD Ready, Edge LED, Μοντέλο: 2017

F&U FLS32218
32", HD Ready, Smart, Edge LED, Μοντέλο: 2019

F&U FL32205H
32", Full HD, Edge LED, Μοντέλο: 2017

btw οι 32205 και 32107 ένα δεκάρικο κάτω από τον ανταγωνισμό στα electronet (δεν εμφανίζονται στο skroutz) και με αρκετά καταστήματα για παραλαβή για να γλυτώσετε μεταφορικά:
https://www.electronet.gr/eikona-ihos/tileoraseis/eos-32/tv-fu-fl32205h-32-full-hd
https://www.electronet.gr/eikona-ihos/tileoraseis/eos-32/tv-fu-fl32107-32-hd

Επεξ/σία από DownUNDERground
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Εγώ πήρα αυτή χτες, https://www.public.gr/product/tileoraseis/tileoraseis/tileorasi-32-arielli-3228t2-hd/prod10235952pp/

Με ενδιέφερε να έχει S2 δορυφορικό που ανάφερε και στα χαρακτηριστάτικά του public. Χτες στα  χαρακτηριστικά στο site είχαν περιγραφή DVB-T2/C/S2.

Αλλά στο κουτί αναφέρει σαν αυτοκόλλητο Τ/Τ2   (δεν πήγα ο ίδιος να την πάρω). 

Δεν την έχω ανοίξει και επειδή είδα το αυτοκόλλητο που έγραφε Τ/Τ2, πήρα σήμερα τηλέφωνο να τους ρωτήσω αν έχει S ή S2. Δεν ήξεραν και ζήτησα τηλ. της αντιπροσωπίας για να ρωτήσω εκεί. Έχω πάρει τρεις φορές την αντιπροσωπία και δεν το σηκώνει κανένας.

Τώρα βλέπω πως στο site του public στο σημείο αποκωδικοποιητής έχει αφαιρεθεί η περιγραφή για τον αποκωδικοποιητή και δεν γράφει τίποτα (γράφει όχι). Έχω κρατήσει το χθεσινό screenshot όπως το είχε το site. 

Σε τέτοιες περιπτώσει αν θες να επιστρέψεις το προϊόν, μπορείς να πάρεις τα χρήματα πίσω. Με μετρητά έχει πληρωθεί. 

Επεξ/σία από kava_bee
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Λοιπόν και οι παραπάνω παίζουν h265.

Οπότε αποφασίζετε με βάση των αν θέλετε ή όχι smart και Full HD και προχωράτε ανάλογα:

F&U FL32107
32", HD Ready, Edge LED, Μοντέλο: 2017

F&U FLS32218
32", HD Ready, Smart, Edge LED, Μοντέλο: 2019

F&U FL32205H
32", Full HD, Edge LED, Μοντέλο: 2017

btw η 32205 ένα δεκάρικο κάτω από τον ανταγωνισμό στα electronet (δεν εμφανίζονται στο skroutz):

Απορια 32218 ή 32205???

Hd smart ή fullhd + βοχακι?

Χρηση υπνοδωματιο, 2 ωρες το βραδυ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, lambros είπε

Απορια 32218 ή 32205???

Hd smart ή fullhd + βοχακι?

Χρηση υπνοδωματιο, 2 ωρες το βραδυ.

Εγώ πήρα την 32205 γιατί θα παίζει με htpc ίσως και με κονσόλα οπότε με ενδιέφερε το 1080p.Αν σε ενδιαφέρει να βλέπεις 1080p content,τότε η βοχακι η κάποια άλλη  smart & fullhd.

Επεξ/σία από Apaleytos80
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οσο αναφορα την arieli 32 ιντσων αγοραστηκε περυσι ιδια περιοδο στα 100 ευρω για την γιαγια η οποια εχει ελαχιστες απαιτησεις....

το μονο προβλημα ειναι οτι αμα κουνησεις το καλωδιο του ρευματος χαλαει το πανελ δειχνει γραμμες καθετες...και θελει κουνημα-βγαλσιμο για να ξαναπεξει σωστα.

γνωμη μου σαν ποιοτητα πανελ και χρωματα ειναι κακα για μενα...για εξοχικο η για δωματιο μονο σαν τν ισως ειναι καλη αν δεν βγαλει θεμα

Επεξ/σία από antonis_1995
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, antonis_1995 είπε

οσο αναφορα την arieli 32 ιντσων αγοραστηκε περυσι ιδια περιοδο στα 100 ευρω για την γιαγια η οποια εχει ελαχιστες απαιτησεις....

το μονο προβλημα ειναι οτι αμα κουνησεις το καλωδιο του ρευματος χαλαει το πανελ δειχνει γραμμες καθετες...και θελει κουνημα-βγαλσιμο για να ξαναπεξει σωστα.

γνωμη μου σαν ποιοτητα πανελ και χρωματα ειναι κακα για μενα...για εξοχικο η για δωματιο μονο σαν τν ισως ειναι καλη αν δεν βγαλει θεμα

Ερώτηση... Εγγύηση δεν έχει να την πας για φτιάξιμο; 

Εγώ πήρα την smart της προσφοράς τελικά στα 179 κ τα χρώματα φαίνονται πολύ

καλύτερα από μια Turbo-X που είχα... ( 4 μήνες είχα την turbo x) 

Επίσης αυτή που πήρα έχει το H265; 

Μοντέλο : 40DN5A7 SMART...

Κατι τελευταίο το YPBPR ξέρει κάποιος τι είναι; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...