Προς το περιεχόμενο

HITACHI 43" 43HK5100 - 199€ - PUBLIC [TEΛΟΣ]

alexxkidd31

Προτεινόμενες αναρτήσεις

31 λεπτά πριν, βασίλης26 είπε

Λοιπόν παιδιά όταν την άνοιξα για πρώτη φορά ψιλό απογοητεύτηκα ( είμαι απαιτητικός με τις τηλεοράσεις γενικά όταν έχουν και ένα όνομα ) . Έφτιαξα τα χρώματα, άλλαξα κάτι ρυθμίσεις στην εικόνα και μπορώ να πω πως αξίζει τα 199€. Τα digea κανάλια πάντα μετά από τις αλλαγές που έκανα δείχνουν πιο πραγματικές , η πλαστικότητα είναι πιο φυσική και τα χρώματα πιο ήρεμα. Είναι όντως πολύ καλή!

Με ενοχλεί λίγο που αργεί λίγο στην εναλλαγή των καναλιών . ( 3'' αναμονή μέχρι να φανεί το κανάλι) 

Τα πλαστικά περιμετρικά δεν είναι τα καλύτερα... Ο ήχος είναι πάρα πολύ δυνατός και λίγο που είδα youtube αργεί αλλά σε πολύ μικρό βαθμό . Είναιι τόσο οσο να εκνευριστεις που περιμένεις να ανοίξει το tube. Χορταστική τηλεόραση ( την έχω στο καθιστικό) . 

Οι διαστάσεις του είναι μήκος 96.5 εκ και το ύψος 55 εκ.

Είναι τόσο σε μήκος; Τα πόδια είναι 76εκ απόσταση όπως μέτρησε ένα παιδί παραπάνω, είναι μέσα σχετικά δηλαδή. Από περιμετρικά πλαίσια πως είναι;

Είσαι ικανοποιημένος σε γενικό βαθμό δλδ, καλό αυτό. Ωραίο θα ήταν να γράψεις κάποια στιγμή εδώ τις ρυθμίσεις που έκανες, γιατί απ'όσο καταλάβω την έχεις κάνει όσο πιο πιστά χρωματικά γίνεται, και η πλαστικότητα επίσης είναι σημαντικό.

Τέλος, αν δεν σου κάνει κόπο, ανέβασε και καμία φωτογραφία, θα μας ήταν πολύ βοηθητικό!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 258
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για το μήκος της μέτρησα από την μια γωνιά στην άλλη γωνία και όχι από πόδι σε πόδι . 

Για τις ρυθμίσεις της εικόνας θα πω αυτό . Όταν την σεταρα πρώτη φορά ψιλό απογοητεύτηκα. Δηλαδή με άριστα 10 θεωρούσα πως το 6.5 ήταν αρκετό . Αργότερα όταν έκανα τις ρυθμίσεις άλλαξα γνώμη και σίγουρα τώρα βάζω ένα 7.5/10 γιατί όχι λόγω τιμής και μόνο ένα 8/10. ( Όλο αυτό που σας λέω όμως είναι τελείως υποκειμενικό με βάση τα μάτια μου και την δικιά μου αίσθηση εικόνας . Κάποιος άλλος μπορεί να του αρεσουν τα κορεσμένα χρώματα , τα πολύ έντονα γυαλιστερά ( κάτι που αντικειμενικά δεν είναι σωστό ) αλλά γούστα είναι αυτά . 

Προσπάθησα να ανεβάσω φωτογραφίες αλλά είναι μέχρι 2MB

• Like 1

10 λεπτά πριν, βασίλης26 είπε

Ναι, υπάρχει περιορισμός, χρησιμοποίησε αυτή την σελίδα καλύτερα κ απλά ποσταρε εδώ το λινκ 

https://imgur.com/upload

12 λεπτά πριν, βασίλης26 είπε

Κάποιος άλλος μπορεί να του αρεσουν τα κορεσμένα χρώματα , τα πολύ έντονα γυαλιστερά ( κάτι που αντικειμενικά δεν είναι σωστό ) αλλά γούστα είναι αυτά . 

Κι εγώ λόγω επαγγέλματος (φωτογραφία, βίντεο) προτιμώ τα σωστά χρώματα όπως κ εσύ

15 λεπτά πριν, βασίλης26 είπε

Για το μήκος της μέτρησα από την μια γωνιά στην άλλη γωνία και όχι από πόδι σε πόδι . 

Για τις ρυθμίσεις της εικόνας θα πω αυτό . Όταν την σεταρα πρώτη φορά ψιλό απογοητεύτηκα. Δηλαδή με άριστα 10 θεωρούσα πως το 6.5 ήταν αρκετό . Αργότερα όταν έκανα τις ρυθμίσεις άλλαξα γνώμη και σίγουρα τώρα βάζω ένα 7.5/10 γιατί όχι λόγω τιμής και μόνο ένα 8/10. ( Όλο αυτό που σας λέω όμως είναι τελείως υποκειμενικό με βάση τα μάτια μου και την δικιά μου αίσθηση εικόνας . Κάποιος άλλος μπορεί να του αρεσουν τα κορεσμένα χρώματα , τα πολύ έντονα γυαλιστερά ( κάτι που αντικειμενικά δεν είναι σωστό ) αλλά γούστα είναι αυτά . 

Πες μας αν γίνεται τι ρυθμίσεις έκανες 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια εδώ είναι το λινκ 

https://m.imgur.com/a/Byl4Xao

Πείτε μου αν έχουν ανέβει . Οι φωτό αν είναι θολές είναι λόγω κίνησης τιβι και κινητού.

Επεξ/σία από βασίλης26
Πρόσθεση κειμενου
  • Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, βασίλης26 είπε

Παιδια εδώ είναι το λινκ 

https://m.imgur.com/a/Byl4Xao

Πείτε μου αν έχουν ανέβει . Οι φωτό αν είναι θολές είναι λόγω κίνησης τιβι και κινητού.

Μια χαρά είναι οι φωτό, ευχαριστούμε!

Απ'ότι βλέπω έχει ρύθμιση οπίσθιου φωτισμού, καλό αυτό. Απ'όσο μπορώ να καταλάβω, έχεις όντως εξισορροπημενα χρώματα, και έχει αρκετές ρυθμίσεις, βλέπω και μενού για πιο προηγμένες.

Στον ήχο Bluetooth δεν βλέπω, δεν πρέπει να έχει.. Και εδώ βλέπω πληθώρα ρυθμίσεων.

Από WiFi κομπλέ η ταχύτητα;

Σαν βάση είναι σταθερή;

Δοκίμασες καθόλου να στριμαρεις τίποτα από κινητό;

Α, και και άλλο. Το upscaling του απλού hd της digea στο 4k πάνελ είναι οκ;

Επεξ/σία από alexxkidd31

4 λεπτά πριν, alexxkidd31 είπε

Μια χαρά είναι οι φωτό, ευχαριστούμε!

Απ'ότι βλέπω έχει ρύθμιση οπίσθιου φωτισμού, καλό αυτό. Απ'όσο μπορώ να καταλάβω, έχεις όντως εξισορροπημενα χρώματα, και έχει αρκετές ρυθμίσεις, βλέπω και μενού για πιο προηγμένες.

Στον ήχο Bluetooth δεν βλέπω, δεν πρέπει να έχει.. Και εδώ βλέπω πληθώρα ρυθμίσεων.

Από WiFi κομπλέ η ταχύτητα;

Σαν βάση είναι σταθερή;

Δοκίμασες καθόλου να στριμαρεις τίποτα από κινητό;

Από ταχύτητα wifi ικανοποιημένος . Βάση όχι και τόσο έμπιστη... Δεν έχω στριμαρει ακόμα από κινητό .

• Thanks 1

21 λεπτά πριν, paldimnew είπε

Μια ερώτηση ακόμη μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει 

ότι λειτουργεί το Hbb της ΕΡΤ με τα play?

Αυτό πως το βλέπεις;  υπάρχει ειδική εφαρμογή η μπαίνεις απλά στη σελίδα; 

1 ώρα πριν, paldimnew είπε

Μια ερώτηση ακόμη μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει 

ότι λειτουργεί το Hbb της ΕΡΤ με τα play?

Καλό ερώτημα. Δεν βλέπω τον λόγο να μην λειτουργεί, υποστηρίζει hybrid, αλλά ας το επιβεβαιώσει και κάποιος.

Κάτοχοι, πως σας φαίνεται τώρα που την έχετε δουλέψει κάποιες μέρες; Τα βγαλε τα λεφτά της;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεί κάποιος να φωτογραφίσει τις υποδοχές για το wall mount?Πήρα ένα universal wall stand που μου πρότειναν στο μαγαζί αλλά δεν βλέπω υποδοχες να ταιριάζουν οι βιδες... η είμαι τυφλός η είμαι τυφλός. Ευχαριστω

Επεξ/σία από Subynos

Καλησπέρα παιδιά....ποίος θα μου γράψει υπεύθυνα πόδι με πόδι τους παντους; 

Έφαγα πατάτα με άλλες 2 τηλεοράσεις κ έχασα 100 ευρώ στο πάρε δώσε 

Πόδι με πόδι εξωτερικά αν γίνεται, ευχαριστώ. 

21 λεπτά πριν, vairass είπε

Καλησπέρα παιδιά....ποίος θα μου γράψει υπεύθυνα πόδι με πόδι τους παντους; 

Έφαγα πατάτα με άλλες 2 τηλεοράσεις κ έχασα 100 ευρώ στο πάρε δώσε 

Πόδι με πόδι εξωτερικά αν γίνεται, ευχαριστώ. 

Γιατί την βρίσκεις πουθενά για να την παρεις τώρα ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...