tiniakos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Παρέλαβα σήμερα για τη θεία μου γιατί ήθελε smart tv να βλέπει netflix. Αξίζει και το τελευταίο ευρώ από τα 199 που κόστισε τόσο σε εικόνα όσο και σε ήχο. Πιθανόν το απόγευμα να δοκιμάσω 4Κ αρχεία κτλ. 1
alexxkidd31 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, tiniakos είπε Παρέλαβα σήμερα για τη θεία μου γιατί ήθελε smart tv να βλέπει netflix. Αξίζει και το τελευταίο ευρώ από τα 199 που κόστισε τόσο σε εικόνα όσο και σε ήχο. Πιθανόν το απόγευμα να δοκιμάσω 4Κ αρχεία κτλ. Ωραία! Τελικά Bluetooth έχει;
dimitris74 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα μπορεί κάποιος να μου μετρήσεις πραγματικές διαστάσεις που είχα ρωτήσει σε προηγούμενη ανάρτηση? Ειμαι οριακά στο χώρο να αντικαταστήσω μια 32 σαμσουνγκ που ειναι 800mm πλάτος και δεν ξέρω αν μπαίνει στο ίδιο σημείο μεγαλύτερη Ευχαριστώ
greekbusters Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, dimitris74 είπε Καλησπέρα μπορεί κάποιος να μου μετρήσεις πραγματικές διαστάσεις που είχα ρωτήσει σε προηγούμενη ανάρτηση? Ειμαι οριακά στο χώρο να αντικαταστήσω μια 32 σαμσουνγκ που ειναι 800mm πλάτος και δεν ξέρω αν μπαίνει στο ίδιο σημείο μεγαλύτερη Ευχαριστώ Δεν είμαι σπίτι για να την μετρήσω και θα γυρίσω αργά, αλλά σίγουρα είναι πάνω από 80 πόντους σε πλάτος
dimitris74 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, greekbusters είπε Δεν είμαι σπίτι για να την μετρήσω και θα γυρίσω αργά, αλλά σίγουρα είναι πάνω από 80 πόντους σε πλάτος ευχαριστώ. αν δεν σου κάνει κόπο και δεν απαντήσει κάποιος άλλος κάτοχος μετρησε μου τη αν μπορείς.
greekbusters Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, dimitris74 είπε ευχαριστώ. αν δεν σου κάνει κόπο και δεν απαντήσει κάποιος άλλος κάτοχος μετρησε μου τη αν μπορείς. Κανένα πρόβλημα αλλά θα σ απαντήσω αργά
alexxkidd31 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Όσοι την έχουν, ας ανεβάσουν και καμία φωτό εν ώρα λειτουργίας, έτσι για να την χαζεψουμε και μεις που την περιμένουμε!
vairass Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 59 λεπτά πριν, dimitris74 είπε Καλησπέρα μπορεί κάποιος να μου μετρήσεις πραγματικές διαστάσεις που είχα ρωτήσει σε προηγούμενη ανάρτηση? Ειμαι οριακά στο χώρο να αντικαταστήσω μια 32 σαμσουνγκ που ειναι 800mm πλάτος και δεν ξέρω αν μπαίνει στο ίδιο σημείο μεγαλύτερη Ευχαριστώ Εγώ έφαγα φόλα.... Δεν μπαίνει στο έπιπλο μου 43 με πόδια με τίποτα Τελικά τις ακύρωσα όλες και πήρα arrieli smart 40. Τα νεύρα μου. Αυτό με τα πόδια είναι σκέτη χαζομάρα που βγάζουν οι εταιρίες. 2
alexxkidd31 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, vairass είπε Εγώ έφαγα φόλα.... Δεν μπαίνει στο έπιπλο μου 43 με πόδια με τίποτα Τελικά τις ακύρωσα όλες και πήρα arrieli smart 40. Τα νεύρα μου. Αυτό με τα πόδια είναι σκέτη χαζομάρα που βγάζουν οι εταιρίες. Σε τοίχο δε γινόταν να μπει;
vairass Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, alexxkidd31 είπε Σε τοίχο δε γινόταν να μπει; Οχι... Έχω έπιπλα παντού πίσω. Μια χαρά είναι κ αυτή οκ... Το smart χάλια κολλάει... Θα χτυπήσω tv box τα Χριστούγεννα.
greekbusters Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Όντως αυτό με τα πόδια αριστερά και δεξιά δεν μου αρέσει ούτε εμένα, ίσα ίσα μου χωράει και εμενα και πρέπει να φτιάξω καινούργιο έπιπλο τώρα. Οι ορθογώνιος βάσεις στην μέση ήταν πιο πρακτικές πιστεύω 2
ballin95 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Παιδιά μπορεί κάποιος που την αγόρασε να γράψει διαστάσεις για vesa mount
βασίλης26 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Λοιπόν παιδιά όταν την άνοιξα για πρώτη φορά ψιλό απογοητεύτηκα ( είμαι απαιτητικός με τις τηλεοράσεις γενικά όταν έχουν και ένα όνομα ) . Έφτιαξα τα χρώματα, άλλαξα κάτι ρυθμίσεις στην εικόνα και μπορώ να πω πως αξίζει τα 199€. Τα digea κανάλια πάντα μετά από τις αλλαγές που έκανα δείχνουν πιο πραγματικές , η πλαστικότητα είναι πιο φυσική και τα χρώματα πιο ήρεμα. Είναι όντως πολύ καλή! Με ενοχλεί λίγο που αργεί λίγο στην εναλλαγή των καναλιών . ( 3'' αναμονή μέχρι να φανεί το κανάλι) Τα πλαστικά περιμετρικά δεν είναι τα καλύτερα... Ο ήχος είναι πάρα πολύ δυνατός και λίγο που είδα youtube αργεί αλλά σε πολύ μικρό βαθμό . Είναιι τόσο οσο να εκνευριστεις που περιμένεις να ανοίξει το tube. Χορταστική τηλεόραση ( την έχω στο καθιστικό) . Οι διαστάσεις του είναι μήκος 96.5 εκ και το ύψος 55 εκ.
greekbusters Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Τα πλαστικά είναι σαν παιχνίδια του τζάμπο, πόσο μάλλον το τηλεκοντρόλ δε 😂 Τα κανάλια σε σύγκριση με μια hisence 43 άρα που έχω αλλάζουν πολύ πιο γρήγορα Κατάλαβα, εγώ ως άσχετος με τις τβ, κάποια στιγμή αν χρειαστω καλή τβ πρέπει να τα σκάσω Ρε συ Βασίλη εσύ που φαίνεσαι πιο γνωστής αν τυχόν έχει Bluetooth για πες γτ ότι και αν έψαξα δεν βρήκα που θέλω να συνδέσω κάτι ασύρματα ακουστικά, αλλιώς θα την βγάλω με κανένα 3 μέτρο καλώδιο 3,5 τζακ 14 λεπτά πριν, βασίλης26 είπε Λοιπόν παιδιά όταν την άνοιξα για πρώτη φορά ψιλό απογοητεύτηκα ( είμαι απαιτητικός με τις τηλεοράσεις γενικά όταν έχουν και ένα όνομα ) . Έφτιαξα τα χρώματα, άλλαξα κάτι ρυθμίσεις στην εικόνα και μπορώ να πω πως αξίζει τα 199€. Τα digea κανάλια πάντα μετά από τις αλλαγές που έκανα δείχνουν πιο πραγματικές , η πλαστικότητα είναι πιο φυσική και τα χρώματα πιο ήρεμα. Είναι όντως πολύ καλή! Με ενοχλεί λίγο που αργεί λίγο στην εναλλαγή των καναλιών . ( 3'' αναμονή μέχρι να φανεί το κανάλι) Τα πλαστικά περιμετρικά δεν είναι τα καλύτερα... Ο ήχος είναι πάρα πολύ δυνατός και λίγο που είδα youtube αργεί αλλά σε πολύ μικρό βαθμό . Είναιι τόσο οσο να εκνευριστεις που περιμένεις να ανοίξει το tube. Χορταστική τηλεόραση ( την έχω στο καθιστικό) . Οι διαστάσεις του είναι μήκος 96.5 εκ και το ύψος 55 εκ.
stelios18120 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Aυτο που όταν αλλάζεις κανάλι κάνει 2-3 sec με στέλνει αδιάβαστο από τα νεύρα μου. Είναι ότι πιο σπαστικό μπορεί να κάνει η τηλεόραση + τα πλαστικά που τρίζουν η κάνουν ήχους από Συστολή-διαστολή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα