vairass Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, alexxkidd31 είπε Α σωστά έχεις δίκιο, είχα μείνει στην κάρτα.. πόσο πήγε η αντικαταβολή (μεταφορικά λογικά δωρεάν;) ; Στο βενζινάδικο δωρεάν ναι... Σε 5 μέρες σε εμένα... Αλλά βαριέμαι χωρίς τβ... Αν βρω κάτι θα πάρω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexxkidd31 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, vairass είπε Στο βενζινάδικο δωρεάν ναι... Σε 5 μέρες σε εμένα... Αλλά βαριέμαι χωρίς τβ... Αν βρω κάτι θα πάρω Και μέσω acs πάνω από 85€ από όσο είδα τώρα δωρεάν είναι. Ε καλά ναι, στο περίμενε και γω για τπτ παραπλήσιο ως Παρασκευή, θα δούμε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, alexxkidd31 είπε Και μέσω acs πάνω από 85€ από όσο είδα τώρα δωρεάν είναι. Ε καλά ναι, στο περίμενε και γω για τπτ παραπλήσιο ως Παρασκευή, θα δούμε! Βγήκαν αξιολογήσεις στον τσιγκούνη... Καλά λόγια έγραψαν... Γμτ... Για λίγες την έχασα τα νεύρα μου!!!!!!🤣 🤣🤣🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekbusters Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά την έστησα και την δούλεψα πολυ λίγο. Η οθόνη της μου άρεσε για τα χρήματα που έδωσα. Ο ήχος όχι και τόσο καθαρός αλλά πολύ δυνατός. Επίσης πολύ μου άρεσε το εύκολο μενού που είχε. Σε σμαρτ και μη. Δεν έχω και κάτι καλό να την συγκρίνω πάρα μόνο μια hisence της περσινής προσφοράς. Όπου η φετινή μου φαίνεται καλύτερη, ίσως δε είναι και η παρορμηση της στιγμής Από θέμα ποιότητας βέβαια αφήστε το, είναι τέρμα ψεύτικη, αλλά δεν με χαλάει Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2019 από greekbusters 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, greekbusters είπε Παιδιά την έστησα και την δούλεψα πολυ λίγο. Η οθόνη της μου άρεσε για τα χρήματα που έδωσα. Ο ήχος όχι και τόσο καθαρός αλλά πολύ δυνατός. Επίσης πολύ μου άρεσε το εύκολο μενού που είχε. Σε σμαρτ και μη. Δεν έχω και κάτι καλό να την συγκρίνω πάρα μόνο μια hisence της περσινής προσφοράς. Όπου η φετινή μου φαίνεται καλύτερη, ίσως δε είναι και η παρορμηση της στιγμής Από θέμα ποιότητας βέβαια αφήστε το, είναι τέρμα ψεύτικη, αλλά δεν με χαλάει Το smart κομμάτι τι λέει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekbusters Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, vairass είπε Το smart κομμάτι τι λέει; Τι ακριβώς; σε ut και νετφλιξ πάντως δεν συνάντησα λαγκ αλλά δεν το δούλεψα και πολύ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, greekbusters είπε Τι ακριβώς; σε ut και νετφλιξ πάντως δεν συνάντησα λαγκ αλλά δεν το δούλεψα και πολύ Δούλεψε το γενικά αν βαράει λαγκ... Γιατί αν κολλάει δεν την παίρνω με τίποτα, είμαι νευρικός θα έχουμε θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexxkidd31 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, greekbusters είπε Παιδιά την έστησα και την δούλεψα πολυ λίγο. Η οθόνη της μου άρεσε για τα χρήματα που έδωσα. Ο ήχος όχι και τόσο καθαρός αλλά πολύ δυνατός. Επίσης πολύ μου άρεσε το εύκολο μενού που είχε. Σε σμαρτ και μη. Δεν έχω και κάτι καλό να την συγκρίνω πάρα μόνο μια hisence της περσινής προσφοράς. Όπου η φετινή μου φαίνεται καλύτερη, ίσως δε είναι και η παρορμηση της στιγμής Από θέμα ποιότητας βέβαια αφήστε το, είναι τέρμα ψεύτικη, αλλά δεν με χαλάει Αν δε σε πειράζει, κάποιες ερωτήσεις 1. Η βάση της είναι σταθερή ή κουνιέται σα μαούνα; 2. Έχει ικανοποιητικα χρώματα,και κυρίως, ρυθμίσεις για παραμετροποίηση της εικόνας; 3. Γωνίες θέασης; 4. Ταχύτητα WiFi; 5. Bluetooth έχει; Γιατί δεν μπορώ να καταλάβω, αλλού διαβάζω ναι κ αλλού όχι. 6. Το ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα S2 υποστηρίζει hevc; 7. Σαν απόκριση; Γτ κάποιες άλλες Hitachi ήταν λίγο αργές. Σόρρυ για το ερωτηματολόγιο σε στυλ ανάκρισης! Απλά τα έγραψα έτσι για ευκολία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekbusters Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Η βάση αν την σφίξεις καλά δεν κουνάει αλλά όπως είπα η ποιότητα κατασκευής είναι στα τάρταρα, από χρώματα από το λίγο που είδα μου άρεσαν αλλά όπως έγραψα δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις και σύγκριση με καλές άλλες καλύτερες τηλεοράσεις, γωνίες θέασης καλές άλλωστε την εχω πλάγια στο κρεβάτι μου και μου φαίνεται καλή, ταχύτητα στο ίντερνετ σε ut και Netflix δεν αργούσε την αναπαραγωγή, Bluetooth όσο και να το έψαξα δεν βρήκα ρύθμιση αλλά ίσως βρίσκεται κάπου στις ρυθμίσεις ηχούν και δεν το είδα δεν ξέρω, το 6 συγνώμη αλλά δεν ξέρω να σου απαντήσω, σε απόκριση αν εννοείς εναλλαγή καναλιών είναι πολύ καλή, άλλαζε σχετικά γρήγορα Πάντως για τα 200€ που κάνει χωρίς να έχω τρελές απαιτήσεις θα την ξανά έπαιρνα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 56 λεπτά πριν, alexxkidd31 είπε Και μέσω acs πάνω από 85€ από όσο είδα τώρα δωρεάν είναι. Ε καλά ναι, στο περίμενε και γω για τπτ παραπλήσιο ως Παρασκευή, θα δούμε! Αν έχεις χώρο κοίτα και την άλλη την 50 στα 259....είδα έχει βάση χωρίς πόδια, με παίρνει άνετα εμένα... Ίσως την πάρω αύριο να λιώσω ( εχω άδεια από την πρωινή δουλειά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexxkidd31 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, greekbusters είπε Η βάση αν την σφίξεις καλά δεν κουνάει αλλά όπως είπα η ποιότητα κατασκευής είναι στα τάρταρα, από χρώματα από το λίγο που είδα μου άρεσαν αλλά όπως έγραψα δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις και σύγκριση με καλές άλλες καλύτερες τηλεοράσεις, γωνίες θέασης καλές άλλωστε την εχω πλάγια στο κρεβάτι μου και μου φαίνεται καλή, ταχύτητα στο ίντερνετ σε ut και Netflix δεν αργούσε την αναπαραγωγή, Bluetooth όσο και να το έψαξα δεν βρήκα ρύθμιση αλλά ίσως βρίσκεται κάπου στις ρυθμίσεις ηχούν και δεν το είδα δεν ξέρω, το 6 συγνώμη αλλά δεν ξέρω να σου απαντήσω, σε απόκριση αν εννοείς εναλλαγή καναλιών είναι πολύ καλή, άλλαζε σχετικά γρήγορα Πάντως για τα 200€ που κάνει χωρίς να έχω τρελές απαιτήσεις θα την ξανά έπαιρνα Έγινε, σ ευχαριστώ πολύ και καλορίζικη! 7 λεπτά πριν, vairass είπε Αν έχεις χώρο κοίτα και την άλλη την 50 στα 259....είδα έχει βάση χωρίς πόδια, με παίρνει άνετα εμένα... Ίσως την πάρω αύριο να λιώσω ( εχω άδεια από την πρωινή δουλειά) Η αλήθεια είναι πως ψάχνω το πολύ 43αρα, αλλιώς καλή φαίνεται και αυτή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexxkidd31 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, val007 είπε https://www.allsmart.gr/eikona-ihos/tileorasi-axesouar/tileoraseis/tv-hitachi-43-k-smart-uhd-43hk5100/ Υπάρχει ήδη το λινκ κάποια post πίσω, αλλά έτσι που το γράφεις είναι πιο εύκολο να το διαβάσει κανείς, thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βασίλης26 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Παιδιά πριν λίγο αγόρασα την συγκεκριμένη τηλεόραση από το σύνταγμα. Είχε 2 , οπότε τώρα έχει μείνει 1 . Δεν ξέρω για πόσο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexxkidd31 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, βασίλης26 είπε Παιδιά πριν λίγο αγόρασα την συγκεκριμένη τηλεόραση από το σύνταγμα. Είχε 2 , οπότε τώρα έχει μείνει 1 . Δεν ξέρω για πόσο.. Καλορίζικη! Περιμένουμε και από σένα εντυπώσεις! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βασίλης26 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Θα σας τα πω όλα αναλυτικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα