Προς το περιεχόμενο

HITACHI 43" 43HK5100 - 199€ - PUBLIC [TEΛΟΣ]

alexxkidd31

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 ώρες πριν, vairass είπε

Δεν την έχω ως σμαρτ, την έχω συνδεμένη στο ίντερνετ αλλά έχω TV box. 

Δεν έχει σημασία, όλη η τηλεόραση,και το σύστημα διαχείρισης και αναπαραγωγής των καναλιών, πάνω στο ίδιο λειτουργικό τρέχουν. Λογικά όταν την έχεις στο tv box που έχει δικό του λειτουργικό θα είναι όλα κομπλέ (αλήθεια,ποιο πήρες;).

Πάντως μην αγχώνεσαι, συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες μια στο τόσο.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 λεπτά πριν, alexxkidd31 είπε

Δεν έχει σημασία, όλη η τηλεόραση,και το σύστημα διαχείρισης και αναπαραγωγής των καναλιών, πάνω στο ίδιο λειτουργικό τρέχουν. Λογικά όταν την έχεις στο tv box που έχει δικό του λειτουργικό θα είναι όλα κομπλέ (αλήθεια,ποιο πήρες;).

Πάντως μην αγχώνεσαι, συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες μια στο τόσο.

Οκ τότε.... Το. X96 mini πήρα και είναι μια χαρά, κάτι μικρά κολλήματα υπάρχουν άλλα γενικώς για τα 20 ευρώ που έδωσα πιστεύω ήταν καλή περίπτωση. 

• Like 1

4 λεπτά πριν, vairass είπε

Οκ τότε.... Το. X96 mini πήρα και είναι μια χαρά, κάτι μικρά κολλήματα υπάρχουν άλλα γενικώς για τα 20 ευρώ που έδωσα πιστεύω ήταν καλή περίπτωση. 

Ε ναι δεν είναι για πολλά πολλά το συγκεκριμένο. Εκτός κι αν δε σε ενδιαφέρει το android ,  μπορείς να τρέξεις Kodi linux όπου και θα απογειωθεί.

• Thanks 1

23 ώρες πριν, alexxkidd31 είπε

Ε ναι δεν είναι για πολλά πολλά το συγκεκριμένο. Εκτός κι αν δε σε ενδιαφέρει το android ,  μπορείς να τρέξεις Kodi linux όπου και θα απογειωθεί.

Δεν έχω φτάσει σε υψηλό επίπεδο ακόμα, δεν έχω και χρόνο... 

Δοκίμασες να κάνεις update την tv; 

55 λεπτά πριν, vairass είπε

Δεν έχω φτάσει σε υψηλό επίπεδο ακόμα, δεν έχω και χρόνο... 

Δοκίμασες να κάνεις update την tv; 

Update; Όχι, δεν ασχολούμαι γτ δεν βλέπω τηλεοπτικά κανάλια εγώ παρά μόνο η οικογένεια, μόνο το πάνελ χρησιμοποιώ δλδ συνδεδεμενο σε εξωτερική πηγή.

• Thanks 1

Αφού κατάφεραν και την έφτιαξαν (δεν είχε τίποτα βασικά) αποφάσισα να την μετρήσω, οπότε και αναμείνατε review. Στα γρήγορα, για την καλύτερη δυνατή εικόνα επιλέγετε Cinema Mode όπου έχει 200 nits (περίπου) και σωστό white. 

• Thanks 2

36 λεπτά πριν, Hardware Busters είπε

Αφού κατάφεραν και την έφτιαξαν (δεν είχε τίποτα βασικά) αποφάσισα να την μετρήσω, οπότε και αναμείνατε review. Στα γρήγορα, για την καλύτερη δυνατή εικόνα επιλέγετε Cinema Mode όπου έχει 200 nits (περίπου) και σωστό white. 

Πολύ χαμηλά δεν παίζει το cinema ;

Έκανες κάποιες αλλαγές; 

Οχι μια χαρά είναι, απλά σου φαίνεται χαμηλά σε σχέση με το δυναμικό, το game και το αθλητικό που πάνε στα 300 και βάλε nits. Το color temperature-white point είναι το πιο ακριβές σε cinema mode. 

Προσπάθησα να την φέρω σε πιο καλά επίπεδα, αλλά δεν κατάφερα και πολλά με τις λιγοστές ρυθμίσεις που έχει η TV. Στο video θα δείξω ακριβώς το menu και τα επίπεδα RGB, γιατί αναγκαστικά μόνο μέσω εκεί θα πας αν δεν την έχεις ως PC monitor, οπου μπορεί να πάρει profile και να φτιάξει αρκετά η απόδοση των χρωμάτων. 

Το πιο καλό πάντως που μπορεί να κάνει ο μέσος χρήστης είναι το Cinema mode και να μην ασχοληθεί και πολύ με τα υπόλοιπα. Εγώ επιπλέον απενεργοποίησα την ελλάτωση θορύβου και η εξοικονόμηση ενέργειας κλειστό, φυσικά. Δυναμική αντίθεση σε υψηλό για πιο καλό μαύρο. 

1 ώρα πριν, Hardware Busters είπε

Οχι μια χαρά είναι, απλά σου φαίνεται χαμηλά σε σχέση με το δυναμικό, το game και το αθλητικό που πάνε στα 300 και βάλε nits. Το color temperature-white point είναι το πιο ακριβές σε cinema mode. 

Προσπάθησα να την φέρω σε πιο καλά επίπεδα, αλλά δεν κατάφερα και πολλά με τις λιγοστές ρυθμίσεις που έχει η TV. Στο video θα δείξω ακριβώς το menu και τα επίπεδα RGB, γιατί αναγκαστικά μόνο μέσω εκεί θα πας αν δεν την έχεις ως PC monitor, οπου μπορεί να πάρει profile και να φτιάξει αρκετά η απόδοση των χρωμάτων. 

Το πιο καλό πάντως που μπορεί να κάνει ο μέσος χρήστης είναι το Cinema mode και να μην ασχοληθεί και πολύ με τα υπόλοιπα. Εγώ επιπλέον απενεργοποίησα την ελλάτωση θορύβου και η εξοικονόμηση ενέργειας κλειστό, φυσικά. Δυναμική αντίθεση σε υψηλό για πιο καλό μαύρο. 

Αναμένουμε με ενδιαφέρον! Αν και προσωπικά βρίσκω τo sports πιο φωτεινό στα μαύρα (εννοώ διακρίνονται λεπτομέρειες) αν και όντως πιο θερμό. Και το δυναμικό επίσης αλλά για άλλες πηγές, smart, HDMI κλπ. Βέβαια με κάποιο energy mode γτ είναι πολύ φωτεινά για τα δικά μου μάτια

Αλλά έτσι κι αλλιώς είναι καθαρά υποκειμενικά αυτά και το πώς έχει συνηθίσει το μάτι. Αν και με ενδιαφέρει πολύ το τι θα δείξεις με τα RGB. Έχω πρόσβαση σε καλιμπραριστιρι λόγω δουλειάς (φωτογραφείο) αλλά βαριέμαι να κάτσω να το κάνω, με ικανοποιεί το υπάρχον σκηνικό.

Έφταιξε τελικά η εμφάνιση των προγραμμάτων των digea καναλιών. Ευχαριστώ @vairassτελικά όντως την έβγαλα απλά από την πρίζα και έφτιαξε. Ότι πιο απλό να πούμε χαχα

• Like 1

58 λεπτά πριν, babis1983 είπε

Τρίζουν τα ηχεία νομίζω 

Όχι σε μένα,ίσα ίσα και τέρμα να πάει δεν έχω τέτοιο θέμα. Μήπως δεν είναι τα ηχεία αλλά τα πλαστικά; Τα πόδια ίσως, μήπως δεν έχουν βιδωθει τέρμα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...