Προς το περιεχόμενο

HITACHI 43" 43HK5100 - 199€ - PUBLIC [TEΛΟΣ]

alexxkidd31

Προτεινόμενες αναρτήσεις

37 λεπτά πριν, vairass είπε

Αλήτες. Τι σκέφτεσαι να κάνεις ; πάρε τα λεφτά πίσω και πάρε άλλη στις γιορτές κάτι θα βγει. 

Πάντως και εμένα κάνει κάτι κολλήματα, πιθανών αν ζει μέχρι τις γιορτές να την δώσω να πάρω επώνυμη. Φοβάμαι με τέτοια που διαβάζω. 

Πάλι κολλήματα, τί κολλήματα δηλαδή; Μόνο σε μένα δεν κάνει τίποτα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 258
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 λεπτά πριν, alexxkidd31 είπε

Πάλι κολλήματα, τί κολλήματα δηλαδή; Μόνο σε μένα δεν κάνει τίποτα;

Δεν αλλάζει κανάλια δεν ανοίγει ο ήχος... Κολλάει γενικά στην αρχή μετά στρώνει 

3 λεπτά πριν, vairass είπε

Μήπως ρε συ φταίει το τηλεκοντρόλ; Γιατί αυτό όντως έχω παρατηρήσει ότι είναι πολύ ευαίσθητο, αλλά σε μένα κάνει το αντίθετο,πατιεται και αλλάζει κανάλια αστραπιαία. Με ήχο κανένα θέμα. Απ'την αρχή στα έκανε αυτά;

• Thanks 1

55 λεπτά πριν, alexxkidd31 είπε

Μήπως ρε συ φταίει το τηλεκοντρόλ; Γιατί αυτό όντως έχω παρατηρήσει ότι είναι πολύ ευαίσθητο, αλλά σε μένα κάνει το αντίθετο,πατιεται και αλλάζει κανάλια αστραπιαία. Με ήχο κανένα θέμα. Απ'την αρχή στα έκανε αυτά;

Λες; θα αλλάξω μπαταρίες, προχτές δεν έκλεινε πατούσα και τίποτα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Hardware Busters είπε

αν μπορώ να την πάω εγώ ο ίδιος πίσω σε κατάστημα, λες και είναι εύκολο να φορτώνεσαι μια κούτα αυτών των διαστάσεων και να την πηγαίνεις σε φυσικό κατάστημα

Τι να πουν κι άλλοι με 55 και 65 ίντσες.

2 ώρες πριν, Hardware Busters είπε

Επεξ/σία από Doubt

34 λεπτά πριν, Doubt είπε

Τι να πουν κι άλλοι με 55 και 65 ίντσες.

Αν δεν έχει αυτοκίνητο όμως; και γιατί να κάψει βενζίνη και να χάσει την ώρα του; 

• Like 1

1 ώρα πριν, vairass είπε

Λες; θα αλλάξω μπαταρίες, προχτές δεν έκλεινε πατούσα και τίποτα. 

Α, ξέρεις, μπορεί να ισχύει αυτό, εμένα χθες μου έβγαλε κάποιο μήνυμα κάπου για τις μπαταρίες ότι τελειώνουν, λογικά αυτές του κουτιού ήταν της πλάκας.

18 λεπτά πριν, vairass είπε

Αν δεν έχει αυτοκίνητο όμως; και γιατί να κάψει βενζίνη και να χάσει την ώρα του; 

Και όχι μόνο αυτό. Η επέκταση εγγύησης των Public οφείλει όχι μόνο να την πάρει, αλλά και να του δώσει δανεικη για όσο διάστημα κρατήσει η επισκευή.

• Like 1

2 ώρες πριν, vairass είπε

Κ εμένα το κάνει αυτό. Μόλις την ανοίγω δεν έχει εικόνα παρά μόνο ήχο έως ότου αλλάξω κανάλι που στρώνει 

• Like 1
  • Thanks 1

46 λεπτά πριν, greekbusters είπε

Κ εμένα το κάνει αυτό. Μόλις την ανοίγω δεν έχει εικόνα παρά μόνο ήχο έως ότου αλλάξω κανάλι που στρώνει 

Περίεργο,σε μένα όχι. Ίσως είναι κάποιο θέμα του σήματος;δεν ξέρω.

Κατά τα άλλα ικανοποιημένος; Εγώ πολύ.

1 ώρα πριν, greekbusters είπε

Τι σκατα είναι Ρέ συ; κατάλαβες; 

22 λεπτά πριν, alexxkidd31 είπε

Περίεργο,σε μένα όχι. Ίσως είναι κάποιο θέμα του σήματος;δεν ξέρω.

Κατά τα άλλα ικανοποιημένος; Εγώ πολύ.

Παίζει... Δεν έχω καθόλου καλο σήμα.. Έχει δέκτη μάπα μέσα. 

45 λεπτά πριν, mic2mic είπε

Ίσως θα έπρεπε να ανοιχτεί ένα νέο θέμα για αυτές τις "επεκτάσεις εγγυήσεων" που πολλές φορές απλώς κοροϊδεύουν τον κόσμο.

Καλύτερα εδώ για να ξέρουμε που την πατάει ο άλλος. 

18 λεπτά πριν, vairass είπε

Παίζει... Δεν έχω καθόλου καλο σήμα.. Έχει δέκτη μάπα μέσα. 

Δεν ξερω αν ισχυει και τοσοι,με την παλια μου κεραια δεν εχω και το καλυτερο δυνατο σημα αλλα της τιβι τα πιανει ολα κομπλε. Μπορει απλα να εχουν βαλει εναν γενικο δεκτη.

τελικά με εξυπηρέτησαν τα παιδιά στο τοπικό κατάστημα της Μυτιλήνης και μπράβο τους! Εξαρχής έπρεπε να έπαιρνα τηλέφωνο αυτούς και όχι στα κεντρικά. Τώρα όσον αφορά το τι είναι το πρόβλημα, αν και όταν μάθω θα ενημερώσω εδώ. Και ότι ήθελα να κάνω μια παρουσίαση της συγκεκριμένης με μετρήσεις κτλ. αλλά τώρα αυτό είναι αδύνατον. 

23 λεπτά πριν, Hardware Busters είπε

τελικά με εξυπηρέτησαν τα παιδιά στο τοπικό κατάστημα της Μυτιλήνης και μπράβο τους! Εξαρχής έπρεπε να έπαιρνα τηλέφωνο αυτούς και όχι στα κεντρικά. Τώρα όσον αφορά το τι είναι το πρόβλημα, αν και όταν μάθω θα ενημερώσω εδώ. Και ότι ήθελα να κάνω μια παρουσίαση της συγκεκριμένης με μετρήσεις κτλ. αλλά τώρα αυτό είναι αδύνατον. 

Πάλι καλά..! Σου έδωσαν καμία δανεικη ώσπου να την φτιάξουν;

Εγώ επίσης έχω άλλο ένα πρόβλημα που λύση δεν έχω βρει. Όταν αλλάζουμε κανάλια μας δείχνει το πρόγραμμα. Τι παίζει τώρα, επόμενο, προηγούμενο προγραμμα. Ε αυτό έχει σκαλώσει και μου λέει καμμοα πληροφορία. Ούτε στην εναλλαγή καναλιού, ούτε στο μεγάλο μενού που δείχνει το πρόγραμμα όλων των καναλιών. Μπορεί να θέλει εργοστασιακες ρυθμίσεις λες και είναι κινητό που βαριόμουν να κάνω 😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...