vairass Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, johnnyf95 είπε Γιατί την βρίσκεις πουθενά για να την παρεις τώρα ; Εννοείται... Ήρθε κιόλας στο πρατήριο της she'll... Απλά αν δεν χωράει θα την φάω πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyf95 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, vairass είπε Εννοείται... Ήρθε κιόλας στο πρατήριο της she'll... Απλά αν δεν χωράει θα την φάω πάλι. Αν δεν σου κάνει και είσαι Αθήνα , πες μου να την πάρω εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, johnnyf95 είπε Αν δεν σου κάνει και είσαι Αθήνα , πες μου να την πάρω εγώ Θα την πάρω μάλλον κ θ αλλάξω έπιπλο.. Τα νεύρα μου γαμωτο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyf95 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Γενικότερα αν υπάρχει κάποιος που την πήρε και για κάποιον λόγο δεν την θέλει και είναι Αθήνα , ας ενημερώσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xDante Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 https://www.guruelectrics.gr/Product/46201-TV-UHD-HITACHI-43HK5100-SMART-1200BPI Την βρήκα στο ποιο πάνω σάιτ ένα 20 άρικο πανω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, xDante είπε https://www.guruelectrics.gr/Product/46201-TV-UHD-HITACHI-43HK5100-SMART-1200BPI Την βρήκα στο ποιο πάνω σάιτ ένα 20 άρικο πανω... Έξοδα αποστολής; αντικαταβολή; υπολόγισε κ αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xDante Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, vairass είπε Έξοδα αποστολής; αντικαταβολή; υπολόγισε κ αυτά απ ότι βλέπω είναι κρήτη το κατάστημα μόλις παρήγγειλε ο κουνιάδος μου τηλεφωνικά και είναι αθήνα δεν πλήρωσε μεταφορικά αλλά καλό είναι να ρωτήσει όποιος ενδιαφέρεται ... Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2019 από xDante Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Παρέλαβα!!!!! Θ Η ρ ι ο!!!! 199 ευρώ ούτε τσιγάρα δνε παίρνεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, vairass είπε Παρέλαβα!!!!! Θ Η ρ ι ο!!!! 199 ευρώ ούτε τσιγάρα δνε παίρνεις Δοξα το Θεο σαν να πηρες με 199 ευρω ηρεμιστικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Δοξα το Θεο σαν να πηρες με 199 ευρω ηρεμιστικα. Ρέ είχα τρελαθεί... Άλλαξα 4 τηλεοράσεις σε 4 μέρες. Η μία τα πόδια ή άλλη τα σκ@τ@... Μια χαρά τώρα χαλαρώνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokinosx Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, vairass είπε Ρέ είχα τρελαθεί... Άλλαξα 4 τηλεοράσεις σε 4 μέρες. Η μία τα πόδια ή άλλη τα σκ@τ@... Μια χαρά τώρα χαλαρώνω Κι εγω την περιμένω απο μερα σε μερα.. Αντε να δούμε γιατι πολυ hype έχει μαζεψει πάνω της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, kokinosx είπε Κι εγω την περιμένω απο μερα σε μερα.. Αντε να δούμε γιατι πολυ hype έχει μαζεψει πάνω της Καλή είναι αλλά δεν έχω μέτρο σύγκρισης με Samsung or LG... Λίγο σκοτεινή τωρα την φτιάχνω. Γενικά θελει δουλειά για να στρώσει... Στο υβριδικό έχω ένα θέμα, χαμηλώνει η φωτεινότητα μόνη της. Κάποια λύση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasarass77 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δεν βλέπω να παίζει άλλη 43άρα στα 200€ (εκτός από τις Arielli) Τυχεροί όσοι προλάβατε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokinosx Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, vairass είπε Καλή είναι αλλά δεν έχω μέτρο σύγκρισης με Samsung or LG... Λίγο σκοτεινή τωρα την φτιάχνω. Γενικά θελει δουλειά για να στρώσει... Στο υβριδικό έχω ένα θέμα, χαμηλώνει η φωτεινότητα μόνη της. Κάποια λύση; Αν την "στρώσεις" στείλε μας αν δεν σου είναι δύσκολο τις ρυθμίσεις που έκανες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexxkidd31 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, vairass είπε Καλή είναι αλλά δεν έχω μέτρο σύγκρισης με Samsung or LG... Λίγο σκοτεινή τωρα την φτιάχνω. Γενικά θελει δουλειά για να στρώσει... Στο υβριδικό έχω ένα θέμα, χαμηλώνει η φωτεινότητα μόνη της. Κάποια λύση; Και γω παρέλαβα, άριστες οι πρώτες εντυπώσεις. Φτηνιάρα κατασκευαστικά αλλά από τίμια πλαστικά μπορώ να πω. Το πάνελ εξαιρετικό για τα λεφτά του, έβαλα ένα 4k HDR 10bit demo αρχείο και ήταν πάρα πολύ καλή. Ήχος δυνατός, λίγο ξερός αλλά οκ (στο music mode είναι πιο καθαρός, έχει και να παίξεις με τον ηχοσταθμιστη αλλά δεν το δοκίμασα ακόμη). Πολύ γρήγορο WiFi, στα smart του είναι κομπλέ, δεν παρατήρησα κάποιο εμφανές bleeding, καλές γωνίες θέασης. Σε γενικές γραμμές, μετά από 15 ώρες ξεκωλ**σματος, είναι όντως value for money όχι μόνο στα 199, αλλά και ως τα 250€ ακόμα. Για φωτεινότητα παίξε με τα modes, το δυναμικό είναι το πιο φωτεινό αλλά παίξε και με την εξοικονόμηση ενέργειας, μειώνει φωτεινότητα (μια χαρά για το βράδυ βέβαια). Αυτό που λες για το υβριδικό είναι επειδή θυμάται και φέρνει τις ξεχωριστές ρυθμίσεις για κάθε ξεχωριστή πηγή, άμα δλδ την πειράξεις όταν είναι στο υβριδικό (ή σε HDMI, Netflix, YouTube κλπ) μετά θα τα θυμάται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα