vairass Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Στις 30/11/2019 στις 11:58 ΜΜ, manosfp είπε https://www.skroutz.gr/s/7068349/Samsung-Level-Link-RG920.html#reviews Παίρνει τζακ ήχου και το στέλνει με Bluetooth ή παίρνει από Bluetooth και το δίνει σε ενσύρματα ηχεία / ακουστικά. Το έχω αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Κάτι αντίστοιχο είχα πάρει σε κινεζιά που είχε τρομερά delay. Αυτό το βάζω στην usb.. Ανοίγει το Bluetooth και κάμω σύνδεση παράδειγμα με ακουστικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosfp Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, vairass είπε Αυτό το βάζω στην usb.. Ανοίγει το Bluetooth και κάμω σύνδεση παράδειγμα με ακουστικά; Από τη USB παίρνει ρεύμα. Του συνδέεις τον ήχο της τιβι με τζακ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babis1983 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Τη πρότυπο vesa έχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crmaris Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 πρόβλημα στη δικιά μου μέσα σε μια μέρα λειτουργίας, έχει ήχο και backlight, αλλά δε βγάζει εικόνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 35 λεπτά πριν, crmaris είπε πρόβλημα στη δικιά μου μέσα σε μια μέρα λειτουργίας, έχει ήχο και backlight, αλλά δε βγάζει εικόνα. Και εμένα να κολλάει και να μην κλείνει με το κουμπί κλπ. Δεν πάμε καλά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexxkidd31 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Εμένα πάλι όλα καλά μια βδομάδα τώρα ευτυχώς. Ίσα ίσα που είναι και πολύ γρήγορη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, alexxkidd31 είπε Εμένα πάλι όλα καλά μια βδομάδα τώρα ευτυχώς. Ίσα ίσα που είναι και πολύ γρήγορη. Παρατήρησα ότι δεν θέλει να την βγάζεις καθόλου από το ρεύμα, αν την βγάλεις σου κάνει τρέλες. Εννοώ όταν δεν λειτουργεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexxkidd31 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, vairass είπε Παρατήρησα ότι δεν θέλει να την βγάζεις καθόλου από το ρεύμα, αν την βγάλεις σου κάνει τρέλες. Εννοώ όταν δεν λειτουργεί. Ε ναι, αυτό είναι γενικός κανόνας! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hardware Busters Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Το παρακάτω στάλθηκε ως αξιολόγηση, γιατί είναι απλά απαράδεκτοι! Αγόρασα πρόσφατα μια τηλεόραση, η οποία έφτασε χαλασμένη DOA. Τους πήρα τηλέφωνο για να περάσουν να την πάρουν και να γίνει άμεσα η αλλαγή και αρχίσαν να μου λένε αν μπορώ να την πάω εγώ ο ίδιος πίσω σε κατάστημα, λες και είναι εύκολο να φορτώνεσαι μια κούτα αυτών των διαστάσεων και να την πηγαίνεις σε φυσικό κατάστημα. Όταν τους ανέφερα ότι αυτό δε γίνεται, μου είπαν ότι θα συνεννοηθούν με το τοπικό κατάστημα και θα με πάρουν τηλέφωνο. Σημείωση, η τηλεόραση εκτός από DOA είχε και το Safety NET των public το οποίο και καλά καλύπτει τα πάντα συμπεριλαμβανομένης και αντικατάστασης/επισκευής στο χώρο σου.... Πήρα τηλέφωνο στο τοπικό κατάστημα μετά από ώρες μιας και δεν με είχε πάρει κανείς τηλέφωνο και δεν είχαν ιδέα! Δεν με πειράζει τόσο πολύ το DOA μιας και αυτό μπορεί να συμβεί σε όλα τα προϊόντα, αλλά η εντελώς χάλια αντιμετώπιση που είχα στο πρόβλημα μου και το ότι αντί να μου πουν και συγνώμη για την ταλαιπωρία, με προέτρεψαν να τρέχω με την τηλεόραση στην πλάτη και στο τοπικό κατάστημα, ενώ η παραγγελία μου είχε παραδοθεί στο σπίτι. Όσον αφορά τώρα την επέκταση εγγύησης, Safety Net, τα συμπεράσματα δικά σας μετά από όλα τα παραπάνω. Αν δεν αρχίσουν να σοβαρευονται τα τοπικά μεγάλα μαγαζιά, θα κλείσουν όλα στο τέλος με τέτοιες συμπεριφορές! Πρέπει να σέβονται τον καταναλωτή και να τον υποστηρίζουν και ΜΕΤΑ την πώληση! 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, Hardware Busters είπε Το παρακάτω στάλθηκε ως αξιολόγηση, γιατί είναι απλά απαράδεκτοι! Αγόρασα πρόσφατα μια τηλεόραση, η οποία έφτασε χαλασμένη DOA. Τους πήρα τηλέφωνο για να περάσουν να την πάρουν και να γίνει άμεσα η αλλαγή και αρχίσαν να μου λένε αν μπορώ να την πάω εγώ ο ίδιος πίσω σε κατάστημα, λες και είναι εύκολο να φορτώνεσαι μια κούτα αυτών των διαστάσεων και να την πηγαίνεις σε φυσικό κατάστημα. Όταν τους ανέφερα ότι αυτό δε γίνεται, μου είπαν ότι θα συνεννοηθούν με το τοπικό κατάστημα και θα με πάρουν τηλέφωνο. Σημείωση, η τηλεόραση εκτός από DOA είχε και το Safety NET των public το οποίο και καλά καλύπτει τα πάντα συμπεριλαμβανομένης και αντικατάστασης/επισκευής στο χώρο σου.... Πήρα τηλέφωνο στο τοπικό κατάστημα μετά από ώρες μιας και δεν με είχε πάρει κανείς τηλέφωνο και δεν είχαν ιδέα! Δεν με πειράζει τόσο πολύ το DOA μιας και αυτό μπορεί να συμβεί σε όλα τα προϊόντα, αλλά η εντελώς χάλια αντιμετώπιση που είχα στο πρόβλημα μου και το ότι αντί να μου πουν και συγνώμη για την ταλαιπωρία, με προέτρεψαν να τρέχω με την τηλεόραση στην πλάτη και στο τοπικό κατάστημα, ενώ η παραγγελία μου είχε παραδοθεί στο σπίτι. Όσον αφορά τώρα την επέκταση εγγύησης, Safety Net, τα συμπεράσματα δικά σας μετά από όλα τα παραπάνω. Αν δεν αρχίσουν να σοβαρευονται τα τοπικά μεγάλα μαγαζιά, θα κλείσουν όλα στο τέλος με τέτοιες συμπεριφορές! Πρέπει να σέβονται τον καταναλωτή και να τον υποστηρίζουν και ΜΕΤΑ την πώληση! Τελικά την πήγες εσύ; θα δώσουν άλλη η τι θα κάνουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Κρίμα φίλε για την αντιμετώπιση. Παρόλα αυτά κανένα μαγαζί δε θα κλείσει στην πρώτη προσφορά θα τρέξουν πάλι όλοι σαν να μην υπάρχει αύριο. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hardware Busters Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 θα την πάω εγώ αναγκαστικά γιατί μετά θα μου λένε ότι έληξε το DOA. Για να μου δώσουν άλλη χλωμό, που θα βρουν; Από ότι μου είπαν στο τοπικό κατάστημα, τηλεφωνικός, δεν υπάρχει ούτε βίδα πλέον από το συκγκεκριμένο μοντέλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, Hardware Busters είπε θα την πάω εγώ αναγκαστικά γιατί μετά θα μου λένε ότι έληξε το DOA. Για να μου δώσουν άλλη χλωμό, που θα βρουν; Από ότι μου είπαν στο τοπικό κατάστημα, τηλεφωνικός, δεν υπάρχει ούτε βίδα πλέον από το συκγκεκριμένο μοντέλο. Αλήτες. Τι σκέφτεσαι να κάνεις ; πάρε τα λεφτά πίσω και πάρε άλλη στις γιορτές κάτι θα βγει. Πάντως και εμένα κάνει κάτι κολλήματα, πιθανών αν ζει μέχρι τις γιορτές να την δώσω να πάρω επώνυμη. Φοβάμαι με τέτοια που διαβάζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hardware Busters Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 ήταν δώρο για την μάνα μου, οπότε και πρέπει να βρω κάτι άλλο να της πάρω πριν τα Χριστούγεννα. Αναγκαστικά θα πάω και αρκετά υψηλότερα αν χρειαστεί για να πάρω κάτι άλλο, μιας και δε θα δεχτώ να πάρω μια επισκευασμένη τηλεόραση (αν μου πουν να την φτιάξουν σε 1-2 βδομάδες) την οποία την πλήρωσα για καινούρια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, Hardware Busters είπε ήταν δώρο για την μάνα μου, οπότε και πρέπει να βρω κάτι άλλο να της πάρω πριν τα Χριστούγεννα. Αναγκαστικά θα πάω και αρκετά υψηλότερα αν χρειαστεί για να πάρω κάτι άλλο, μιας και δε θα δεχτώ να πάρω μια επισκευασμένη τηλεόραση (αν μου πουν να την φτιάξουν σε 1-2 βδομάδες) την οποία την πλήρωσα για καινούρια. Τα λεφτά πάρε πίσω φίλε... Μη σου πουλήσουν τρέλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα