Fotis13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, logistoulis είπε το ps4 στα 400 δεν λανσαρίστηκε; πιστεύω ότι περισσότερο θα είναι προς τα 400 παρά στα +500 και το 400 δεν θα μου έκανε εντύπωση πάντως To ps4 day one στην Ελλαδα το ειχα παρει 430 απο plaisio αν θυμαμαι καλα .Ok θα το δουμε μακαρι να εχεις εσυ δικιο , εγω παντως πιστευω πως θα εχει 500 + στο λανσαρισμα στην Ελλαδα . Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2019 από Fotis13
logistoulis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) και 500 καλά είναι, αν μιλούσαμε για 700+ θα έπαυε να άξιζε και δεν είναι ότι υπό άλλες περιπτώσεις κάποιος άλλος ή και η ίδια η σονυ δεν θα ζητούσε τέτοια λεφτά και να δώσεις 100-150 πιο πάνω από το "τέλειο" σε 5-6 χρόνια είναι κάτω από 30€ το χρόνο παραπάνω, δεν είναι κάτι άξιο λόγου να πεις δεν θα τη πάρω Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2019 από logistoulis 1
DimitrisVita Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Στις 23/11/2019 στις 11:55 ΜΜ, xrist0s4 είπε Μου το έχει εκμυστηρεύθει ο ίδιος ο Σόνυς Πλειστέσιονς φίλε.. Να μην ηταν ο Bigus Dickus.... Rc4lSz.mp4
DJTaurus Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 23 hours ago, Ryzenlake said: . Αν ήταν κονσόλα θα ήταν το ps6 ξέρω γω PS6 η 2080 Ti; Ούτε καν 😛
Ryzenlake Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 34 λεπτά πριν, DJTaurus είπε PS6 η 2080 Ti; Ούτε καν 😛 Τι ουτε καν ρε αδερφε, 10 φορες πανω ειναι η Ti απο το PS4. Το PS5 δεν θα ειναι 10 φορες πανω απο το PS4. Αρα...κοιτας προς ps6 μεριά σε 15 χρόνια από τώρα για να κοντράρει την 2080tι
DJTaurus Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 23 hours ago, Darky said: Μιλαγα για budget PC's, δεν εχουν ολοι 2080ti και δεν χρειαζονται κιολας. Το "stockholme syndrome" δεν ηταν ειρωνια η κατι τετοιο, sorry αν το πηρες στα σοβαρα, δεν ηταν καν σχολιο πρωσοπικα προς εσενα. Απλα προσπαθησα να κανω ενα σχολιο απορημενος γιατι οι κονσολαδες αδιαφορουν για υπηρεσιες οπως το ονλινε που θα επρεπε να ειανι δωρεαν. Το οτι εισαι οπαδος κονσολων παντως φαινεται γιατι αδιαφορεις για καποια πραγματα και ακολουθεις την γνωστη τακτικη "ναι αλλα εσεις κτλ κτλ". Καλα το "PC Mustard Rice " δειχνει το ποσο διαθετιμενος εισαι για να κανεις σοβαρη συζητηση. Αλλα ετσι ειναι σε καθε γενια για κανα-δυο χρονια πρεπει να υποστουμε ολα αυτα. Κριμα κιολας γιατι φαινεται πως εχεις καποιες γνωσεις και εχεις κανει ψαξιμο. Θα πω του Πετρετζίκη να φτιάξει PCMR συνταγή! 14 hours ago, Ryzenlake said: Και τα 2 ισχύουν. Ο pc gamer που αντέχει (ήρωας) και παίζει στην ίδια ανάλυση / settings / frames με τον κονσολά ξοδεύει λιγότερο από τον console gamer. Από την άλλη ενα high end PC με μια 2080ti κοστίζει 10 φόρες παραπάνω και αποδίδει και 10 φορές παραπάνω, και αυτό είναι κάτι που προφανώς ενοχλεί τον DJtaurus και γιαυτο και χλευάζει. Η κονσόλα είναι integrated/embedded σύστημα (soldered chips) με οικονομίες κλίμακας (παραγγελίες parts εκατομμυρίων τεμαχίων). Αυτό δεν μπορεί να το ματσάρει ούτε low-end PC. Ορίστε τι αγοράζει κανείς σε budget κονσόλας: https://www.public.gr/product/computers-and-software/statheroi-ypologistes/desktop-pc/pc-hp-slimline-desktop-410-100nv-i3-41704gb1tbhd-4400/prod7930380pp/ Και σε προσφορά: https://www.insomnia.gr/forums/topic/654429-desktop-hp-410-100nv-i3-4170-4gb-1tb-w10-299€-γερμανός-τελοσ/ €200 πωλείται το PS4 από το Black Friday του 2016, οπότε... 13 hours ago, Ryzenlake said: Σε xbox settings ας πούμε, η 2080ti παίζει 4k με 66 average. Το xbox παίζει 758p στα 30 average. Το 758 απο το 4k είναι 8-9 φορές παραπάνω ανάλυση και 2.3 φορές περισσότερα fps. Ειναι κυριολεκτικά 20 φορές πιο γρήγορη η 2080ti από το xbox Αρά θα έλεγα πως και φτηνό είναι ενα PC με 2080ti μιας και δεν κοστίζει 20 φορές περισσότερο από το xbox αλλά αποδίδει 20 φορές παραπάνω. Τρελό VFM σε σχέση με το xbox, χωρίς πλάκα.. Ουσιαστικά άμα το σκεφτείς, μπορείς να παίξεις σε ανάλυση 5.5k και να έχεις τα ίδια fps με το xbox. 5.5k είναι περίπου 16-17 εκκατομύρια pixels. Το xbox στο συγκεκριμένο παιχνίδι βγάζει 900.000. Απίστευτες διαφορές. Συγκρίνεις σκέτη κάρτα γραφικών με ολοκληρωμένο gaming σύστημα. Επίσης τα pixels δεν λένε κάτι, το IQ είναι το θέμα. Βάλε PS1 game με emulator σε 20 μύρια pixels να τον "παίζεις" με τα γραφικά που βγάζουν. 13 hours ago, Ryzenlake said: Γενικά όλα φαντάζομαι, αλλα στη συγκεκριμένη περίπτωση αναφερόμουν στο RDR2. Σύμφωνα με το DF, το xbox one παίζει στα 758p, το xboxone S στα 864p και το PS4 σε 1080p. H 2080ti δεν είναι καν κοντά, είναι 2 γενιές μπροστά, και ο djtaurus μου την συγκρίνει με PS4. Το απλό κιόλας, ούτε καν το pro 2 γενιές μπροστά ούτε στον ύπνο σου. 13TF GPU είναι και υπάρχει σοβαρή πιθανότητα το PS5 να την ματσάρει με 7nm EUV (2x transistor density) APU στα $500, αλλά με χασούρα $100-200 (δηλαδή συνολικό εργοστασιακό κόστος 600-700). 14 hours ago, Ryzenlake said: Μα τόσο αποδίδει. Σε xbox settings ας πούμε, η 2080ti παίζει 4k με 66 average. Το xbox παίζει 758p στα 30 average. Το 758 απο το 4k είναι 8-9 φορές παραπάνω ανάλυση και 2.3 φορές περισσότερα fps. Ειναι κυριολεκτικά 20 φορές πιο γρήγορη η 2080ti από το xbox Αρά θα έλεγα πως και φτηνό είναι ενα PC με 2080ti μιας και δεν κοστίζει 20 φορές περισσότερο από το xbox αλλά αποδίδει 20 φορές παραπάνω. Τρελό VFM σε σχέση με το xbox, χωρίς πλάκα.. Ουσιαστικά άμα το σκεφτείς, μπορείς να παίξεις σε ανάλυση 5.5k και να έχεις τα ίδια fps με το xbox. 5.5k είναι περίπου 16-17 εκκατομύρια pixels. Το xbox στο συγκεκριμένο παιχνίδι βγάζει 900.000. Απίστευτες διαφορές. Συγκρίνεις σκέτη κάρτα γραφικών με ολοκληρωμένο gaming σύστημα. Επίσης τα pixels δεν λένε κάτι, το IQ είναι το θέμα. Τραβα παίξε και PS1 game με emulator σε 20 μύρια pixels να τον "παίζεις" με τα γραφικά που βγάζουν. 18 minutes ago, Ryzenlake said: Τι ουτε καν ρε αδερφε, 10 φορες πανω ειναι η Ti απο το PS4. Το PS5 δεν θα ειναι 10 φορες πανω απο το PS4. Αρα...κοιτας προς ps6 μεριά σε 15 χρόνια από τώρα για να κοντράρει την 2080tι 10 φορές πάνω είναι το PS4 από το PS3 (1.84TF vs 192GF). Δεν υπάρχει λόγος να μην είναι 10x και το PS5, ειδικά με RDNA2 vs GCN 1.1 flops. Σε 15 χρόνια; Ανά 7 χρόνια βγαίνει νέα κονσόλα, μάλλον δεν διαβάζεις τίποτα εκτός από PCίλα news.
Ryzenlake Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, DJTaurus είπε Συγκρίνεις σκέτη κάρτα γραφικών με ολοκληρωμένο gaming σύστημα. Επίσης τα pixels δεν λένε κάτι, το IQ είναι το θέμα. Βάλε PS1 game με emulator σε 20 μύρια pixels να τον "παίζεις" με τα γραφικά που βγάζουν. 2 γενιές μπροστά ούτε στον ύπνο σου. 13TF GPU είναι και υπάρχει σοβαρή πιθανότητα το PS5 να την ματσάρει με 7nm EUV (2x transistor density) APU στα $500, αλλά με χασούρα $100-200 (δηλαδή συνολικό εργοστασιακό κόστος 600-700). Προφανώς το IQ ειναι το θεμά, μιλάμε για τα ίδια settings τόση ώρα. Καλά, όχι ακριβώς τα ίδια, μιας και για παράδειγμα στο rdr2 τα settings της κονσόλας είναι κάτω από τα ultra low του PC σύμφωνα με το DF. Έστω, με καλύτερα settings η 2080ti βγάζει 10-15 φορές την ανάλυση και τα frames του ps4. Επίσης ενα PC με 2080ti άντε να σου πάει 1500-1600. Δεν χρειάζεσαι 9900k για να παίζεις σε 4k. Εδώ και επεξεργαστής 6ετίας κάνει. To ps5 αν πιάσει 2070 τυχερός θα είσαι. Η AMD δεν έχει κάρτα στο desktop που έχει περιθώριο για temps και κατανάλωση να βαρέσει 2070 και εσύ ονειρεύεσαι 2080tis Οπότε όπως προείπα, PS6 και άμα πιάσει 2080ti το βλέπουμε. 13 λεπτά πριν, DJTaurus είπε 10 φορές πάνω είναι το PS4 από το PS3 (1.84TF vs 192GF). Δεν υπάρχει λόγος να μην είναι 10x και το PS5, ειδικά με RDNA2 vs GCN 1.1 flops. Σε 15 χρόνια; Ανά 7 χρόνια βγαίνει νέα κονσόλα, μάλλον δεν διαβάζεις τίποτα εκτός από PCίλα news. Εντάξει, έχεις δίκιο. Το ps5 θα ματσάρι 2080ti. Όπως και το xboxone x μάτσαρε 1080ti Περίμενε εσύ....μόνο μην κρυφτείς όταν βγεί και τρώει φάπες απο 2070 ε, το νου σου. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2019 από Ryzenlake 1
DJTaurus Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 2 minutes ago, Ryzenlake said: Προφανώς το IQ ειναι το θεμά, μιλάμε για τα ίδια settings τόση ώρα. Καλά, όχι ακριβώς τα ίδια, μιας και για παράδειγμα στο rdr2 τα settings της κονσόλας είναι κάτω από τα ultra low του PC σύμφωνα με το DF. Έστω, με καλύτερα settings η 2080ti βγάζει 10-15 φορές την ανάλυση και τα frames του ps4. Επίσης ενα PC με 2080ti άντε να σου πάει 1500-1600. Δεν χρειάζεσαι 9900k για να παίζεις σε 4k. Εδώ και επεξεργαστής 6ετίας κάνει. To ps5 αν πιάσει 2070 τυχερός θα είσαι. Η AMD δεν έχει κάρτα στο desktop που έχει περιθώριο για temps και κατανάλωση να βαρέσει 2070 και εσύ ονειρεύεσαι 2080tis Οπότε όπως προείπα, PS6 και άμα πιάσει 2080ti το βλέπουμε. Οκ ότι πεις. Σας έχει πιάσει τρελή ανασφάλεια τώρα που θα ξαναβγεί τούμπανο κονσόλα με χασούρα (μιας και η Sony είναι πιο οικονομικά υγιής λόγω PSN profits) και δεν θα μπορείτε να δικαιολογήσετε τα €1200 που σκάτε στον Πέτσινο. Οι έξυπνοι PCάδες (σπάνιο είδος στο Insomnia, αλλά υπάρχουν) χαίρονται που οι κονσόλες θα ασκήσουν τιμολογιακή πίεση στον Πέτσινο, άρα περισσότερος ανταγωνισμός και κέρδος για το πορτοφόλι όλων. Επειδή διαβάζω το PC section, υπάρχουν και (λίγοι) σοβαροί PCάδες που δεν βλέπουν ως απειλή τις κονσόλες, αλλά ως λύτρωση από τα δεσμά του Πέτσινου. Ryzenlake προφανώς δεν ανήκεις σε αυτούς... καλό βράδυ για σήμερα αν έχεις κάτι τεχνικό να γράψεις τα λέμε αύριο.
Ryzenlake Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, DJTaurus είπε Οκ ότι πεις. Σας έχει πιάσει τρελή ανασφάλεια τώρα που θα ξαναβγεί τούμπανο κονσόλα με χασούρα (μιας και η Sony είναι πιο οικονομικά υγιής λόγω PSN profits) και δεν θα μπορείτε να δικαιολογήσετε τα €1200 που σκάτε στον Πέτσινο. Οι έξυπνοι PCάδες (σπάνιο είδος στο Insomnia, αλλά υπάρχουν) χαίρονται που οι κονσόλες θα ασκήσουν τιμολογιακή πίεση στον Πέτσινο, άρα περισσότερος ανταγωνισμός και κέρδος για το πορτοφόλι όλων. Επειδή διαβάζω το PC section, υπάρχουν και (λίγοι) σοβαροί PCάδες που δεν βλέπουν ως απειλή τις κονσόλες, αλλά ως λύτρωση από τα δεσμά του Πέτσινου. Ryzenlake προφανώς δεν ανήκεις σε αυτούς... καλό βράδυ για σήμερα αν έχεις κάτι τεχνικό να γράψεις τα λέμε αύριο. Ναι, τρεμω που θα βγει κονσολα στο τελος του 2020 στα 500€, οσο κανει το keyboard + mouse μου πανω κατω. Αλλωστε δεν μπορω να την αγορασω αμα θελω Εδω εισαι και εδω ειμαι, αμα βγει το ps5 και βαραει την τοτε TOP καρτα στα 500€ προφανως θα το αγορασω. Προφανως ομως δεν θα βαραει ουτε καν την τωρινη Top καρτα, οποτε να την παρεις εσυ να την χαιρεσαι. Αυτο σου εξηγω τοση ωρα. Οτι απλα ευχες κανεις, εγω βλεπω τα facts. Ποτε δεν βγηκε κονσολα με top hardware, παντα last gen ητανε πριν καλα καλα βγουνε. Το ps5 δεν θα βαρεσει 2070 που να χτυπας τον κωλο σου κατω, τωρα τι 2080ti και 3080ti ονειρευεσαι εσυ δεν καταλαβαινω. Αλλωστε ειναι προφανες ποιος εχει το κομπλεξ. Εγω αμα ζηλευα το console peasantry μαντεψα τι θα εκανα. Θα αγοραζα μια με τα λεφτα που πηρα το keyboard μου (199€) . Εσυ απο την αλλη παιρνεις κονσολα γιατι ειναι φτηνη, και μετα βγαζιες το κομπλεξ σου για καρτες που ειναι 15-20 φορες πανω απο την κονσολιτσα γιατι δεν εχεις να την αγορασεις. Οποτε θες να μου εξηγησεις γιατι να νοιωθω απειλη απο κατι που απλα μπορω να παω και να το αγορασω με τα ρεστα απο το keyboard μου? 😮 PS1. Βασικα ασχετος επιδοσεων, αν αληθευουν οι φημες για το gt7 στο launch λογικα θα την αγορασω γιαυτο το λογο. Τα υπολοιπα περι απειλων τα ακουω αστεια. Το τωρινο μου PC θα ειναι δυνατοτερο απο το PS5 που θα βγει του χρονου! Τι να απειλουμε δηλαδη... Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2019 από Ryzenlake
Darky Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, DJTaurus είπε αλλά με χασούρα $100-200 (δηλαδή συνολικό εργοστασιακό κόστος 600-700). ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Πανε οι εποχες που βγαινανε κονσολες με χασουρα, στην καλυτερη να την βγαλουν στο κοστος. Τωρα τα ονειρα για 2080ti θα τα βγαλω μια screenshot να τα εχω, βγαλε και εσυ τα δικα μου και τα λεμε σε ενα 7μηνο. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2019 από Darky 1
Ryzenlake Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Darky είπε ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Πανε οι εποχες που βγαινανε κονσολες με χασουρα, στην καλυτερη να την βγαλουν στο κοστος. Τωρα τα ονειρα για 2080ti θα τα βγαλω μια screenshot να τα εχω, βγαλε και εσυ τα δικα μου και τα λεμε σε ενα 7μηνο. Μα νταξει, απλή λογικη ειναι. Η top καρτα της AMD που εχει και χαμηλο κοστος για να μπορει να μπει σε κονσολα ειναι η 5700xt. Λογικα μεχρι του χρονου θα εχουν στρωσει και τα yields και θα πουλαει φτηνοτερα. Η full 5700xt λοιπον με τα ρολογια στο θεο και χωρις περιορισμο καταναλωσης και temps δεν χτυπαει 2070s. Αυτος ομως για καποιο λογο ονειρευεται 2080ti σε κονσολα με τους οποιους περιορισμους. Δεν καταλαβαινω πως ακριβως το σκεφτεται και πως στο διαολο μπορει να γινει.. Και δεν εχω θεμα με τις κονσολες. Κυριως με τους κονσολακηδες σαν τον απο πανω, που εχει την εντυπωση οτι το PS4 του 2013 που εκανε 200€ χτυπαει 2080ti στα ισα ξερω γω. Δηλαδη οτι ναναι. Καμια 7870 και πολυ του ειναι. Παντως εχει δικιο, θα ηταν χαρας ευαγγελιο να ασκουνε πιεση και οι κονσολες. Αμ ελα ομως που δεν. Τι πιεση, βγηκε το scorpio να εξοντωσει τα παντα και τελικα αποδιδει λιγο χειροτερα απο μια 580, που ειναι rebrand της 480, καρτας 200€ του 2016. Τι πιεση μου λες τωρα, στο entry level κομματι παιζανε παντα οι κονσολες δυστηχως. Εγω ευχομαι να βγει στα 500€ και να βαραει και 3080ti. Αλλα αυτα ειναι ονειρα που απλα δεν προκειται να γινουν. Ειδικα με τα cpu με clock στα 3.2ghz που εικαζεται φεξε μου και γλυστρισα. Παλι για 30αρια fps στα βαρια game παει η δουλεια Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2019 από Ryzenlake
tsibosp Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, Darky είπε ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Πανε οι εποχες που βγαινανε κονσολες με χασουρα, στην καλυτερη να την βγαλουν στο κοστος. Τωρα τα ονειρα για 2080ti θα τα βγαλω μια screenshot να τα εχω, βγαλε και εσυ τα δικα μου και τα λεμε σε ενα 7μηνο. εμενα μαρεσει που διαφωνειτε εντονα για το PC vs console. Δλδ λιγη σοβαροτητα δεν βλαπτει χαχα. Προφανως και το pc ειναι πιο δυνατο. Επισης ειναι και πιο ακριβο σε hardware αλλα πιο φτηνο σε software {συχνοτερες προσφορες, free online(οπως πρεπει να ειναι ΚΑΙ στις κονσολες αλλα αυτη ειναι αλλη συζητηση), περισσοτεροι overall τιτλοι, την πειρατεια δεν την λογιζω ως επιχειρημα απλα το αναφερω να υπαρχει} . Προφανως και ολοι οι multiplatform τιτλοι τρεχουν καλυτερα σε pc αν οι developer εχουν κανει ενα στοιχειωδως σωστο Port. Με λιγα λογια ενας τιτλος που εχεις αγορασει πιο φτηνα και μπορεις να παιξεις στο ιντερνετ δωρεαν, τρεχει αρκετα καλυτερα στον υπολογιστη (ετσι κανεις και την αποσβεση του hardware σιγα σιγα). Επισης επειδη οι γενιες των κονσολων πλεον κρατανε κοντα 10 χρονια πρεπει να αναλογιστειτε και οτι μπορει ενας τιτλος να παιζει αξιοπρεπως στην αρχη της ζωης την κονσολας σε σχεση με το pc αλλα ενας αλλος που βγαινει τον 5ο-6ο χρονο θα τρεχει πολυ χειροτερα. Οι κονσολες ουσιαστικα για καποιον που εχει ενα καλο pc εχουν αξια λογω των αποκλειστικων. Αυτο, τπτ αλλο. Για καποιον που δεν εχει και δεν θελει να δωσει χρηματα για ενα καλο pc ειναι μια πολυ καλη σχετικα λυση για να ασχολειται με το αθλημα σε χαμηλοτερα βεβαια specs , αναλυσεις, fps. Γτ διαφωνειτε για τα προφανη; Προσωπικα εχω ενα pc που τρεχει τα παντα μεχρι και σημερα σε 1440p/60fps και ενα PS4 για τα exclusive και μαλλον θα κρατησω αυτο το combo και για την επομενη γενια με το PS5 πια. Οσο για το θεμα του κοστους, Upgrade καθε κομματι του pc σιγα σιγα και πουλημα των παλιων για να μειωθει το κοστος και μια 500αρα λογικα για το PS5.Υπολογιζω και τα 2 μαζι γυρω στο 1000ρικο. Το μεγαλυτερο εξοδο που πρεπει να κανω ειναι μια καλη τηλεοραση τυπου LG C9 στην κατηγορια δλδ των 1500-2000 ευρω (προσωπικο θεμα, καποιος μπορει φυσικα να παει και σε αρκετα φτηνοτερη). PC= i5 6600k 4,2ghz, 16 gb Ram ddr4 2666Mhz Ripjaws V, Gtx 1080 Gigabyte, z170 gaming Asus mobo και με ενα Upgrade σε ryzen 3600, 16gb Ram ddr 3200Mhz, tomahawk mobo και ενα ερωτηματικο για την gpu. Ελεγα μηπως παω σε καμμια 5700ΧΤ αλλα δεν εχει τοσο μεγαλη διαφορα και μαλλον θα κρατησω την 1080 για κανα χρονο ακομα μεχρι να βγει η επομενη γενια.
DJTaurus Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 20 hours ago, Ryzenlake said: Ναι, τρεμω που θα βγει κονσολα στο τελος του 2020 στα 500€, οσο κανει το keyboard + mouse μου πανω κατω. Αλλωστε δεν μπορω να την αγορασω αμα θελω Εδω εισαι και εδω ειμαι, αμα βγει το ps5 και βαραει την τοτε TOP καρτα στα 500€ προφανως θα το αγορασω. Προφανως ομως δεν θα βαραει ουτε καν την τωρινη Top καρτα, οποτε να την παρεις εσυ να την χαιρεσαι. Αυτο σου εξηγω τοση ωρα. Οτι απλα ευχες κανεις, εγω βλεπω τα facts. Ποτε δεν βγηκε κονσολα με top hardware, παντα last gen ητανε πριν καλα καλα βγουνε. Το ps5 δεν θα βαρεσει 2070 που να χτυπας τον κωλο σου κατω, τωρα τι 2080ti και 3080ti ονειρευεσαι εσυ δεν καταλαβαινω. Αλλωστε ειναι προφανες ποιος εχει το κομπλεξ. Εγω αμα ζηλευα το console peasantry μαντεψα τι θα εκανα. Θα αγοραζα μια με τα λεφτα που πηρα το keyboard μου (199€) . Εσυ απο την αλλη παιρνεις κονσολα γιατι ειναι φτηνη, και μετα βγαζιες το κομπλεξ σου για καρτες που ειναι 15-20 φορες πανω απο την κονσολιτσα γιατι δεν εχεις να την αγορασεις. Οποτε θες να μου εξηγησεις γιατι να νοιωθω απειλη απο κατι που απλα μπορω να παω και να το αγορασω με τα ρεστα απο το keyboard μου? 😮 PS1. Βασικα ασχετος επιδοσεων, αν αληθευουν οι φημες για το gt7 στο launch λογικα θα την αγορασω γιαυτο το λογο. Τα υπολοιπα περι απειλων τα ακουω αστεια. Το τωρινο μου PC θα ειναι δυνατοτερο απο το PS5 που θα βγει του χρονου! Τι να απειλουμε δηλαδη... Keyboard 200ων ευρώ. Τα έχεις δουλέψει να φανταστώ για να έρχεσαι στο insomnia να μας το παίζεις μάγκας. Μπουρζουαζία..... 12 hours ago, Ryzenlake said: Μα νταξει, απλή λογικη ειναι. Η top καρτα της AMD που εχει και χαμηλο κοστος για να μπορει να μπει σε κονσολα ειναι η 5700xt. Λογικα μεχρι του χρονου θα εχουν στρωσει και τα yields και θα πουλαει φτηνοτερα. Η full 5700xt λοιπον με τα ρολογια στο θεο και χωρις περιορισμο καταναλωσης και temps δεν χτυπαει 2070s. Αυτος ομως για καποιο λογο ονειρευεται 2080ti σε κονσολα με τους οποιους περιορισμους. Δεν καταλαβαινω πως ακριβως το σκεφτεται και πως στο διαολο μπορει να γινει.. Και δεν εχω θεμα με τις κονσολες. Κυριως με τους κονσολακηδες σαν τον απο πανω, που εχει την εντυπωση οτι το PS4 του 2013 που εκανε 200€ χτυπαει 2080ti στα ισα ξερω γω. Δηλαδη οτι ναναι. Καμια 7870 και πολυ του ειναι. Παντως εχει δικιο, θα ηταν χαρας ευαγγελιο να ασκουνε πιεση και οι κονσολες. Αμ ελα ομως που δεν. Τι πιεση, βγηκε το scorpio να εξοντωσει τα παντα και τελικα αποδιδει λιγο χειροτερα απο μια 580, που ειναι rebrand της 480, καρτας 200€ του 2016. Τι πιεση μου λες τωρα, στο entry level κομματι παιζανε παντα οι κονσολες δυστηχως. Εγω ευχομαι να βγει στα 500€ και να βαραει και 3080ti. Αλλα αυτα ειναι ονειρα που απλα δεν προκειται να γινουν. Ειδικα με τα cpu με clock στα 3.2ghz που εικαζεται φεξε μου και γλυστρισα. Παλι για 30αρια fps στα βαρια game παει η δουλεια Πουθενά δεν έγραψα ότι η 7850 του PS4 χτυπάει στα ίσια 2080 Ti, αυτά είναι strawman arguments. ΕΙΠΑ ΑΠΛΑ ότι είναι ανώτερη από την 7850 των PC με μετρήσεις σε AC Odyssey κλπ. Ορίστε τι σημαίνει ελιτιστής. Ο Ryzelanke γουστάρει κωλοπιάσιμο μάγκες μου! Το λέει ανοιχτά πλέον. Κατά τα άλλα θίχτηκες με τα truth bombs που σου πέταξα χτες.... ξυδάκι! https://www.insomnia.gr/forums/topic/706516-κάρτες-γραφικών-amd-navi/page/299/?tab=comments#comment-57570560 Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2019 από DJTaurus
Ryzenlake Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, DJTaurus είπε Keyboard 200ων ευρώ. Τα έχεις δουλέψει να φανταστώ για να έρχεσαι στο insomnia να μας το παίζεις μάγκας. Μπουρζουαζία..... Πουθενά δεν έγραψα ότι η 7850 του PS4 χτυπάει στα ίσια 2080 Ti, αυτά είναι strawman arguments. ΕΙΠΑ ΑΠΛΑ ότι είναι ανώτερη από την 7850 των PC με μετρήσεις σε AC Odyssey κλπ. Ορίστε τι σημαίνει ελιτιστής. Ο Ryzelanke γουστάρει κωλοπιάσιμο μάγκες μου! Το λέει ανοιχτά πλέον. Κατά τα άλλα θίχτηκες με τα truth bombs που σου πέταξα χτες.... ξυδάκι! AMD=ΣΥΡΙΖΑ Το ps4 σύμφωνα με το df ήταν χειρότερο από μια 750ti μέχρι τα τέλη του 2016. Η 750ti είναι σαφώς χειρότερη της 7850. Δηλαδή για το μισο της ζωής του το ps4 ήταν χειρότερο από αντίστοιχο hw σε pc. Πλέον ίσως όντως να αποδίδει καλύτερα από 7850, δεν γνωρίζω αλλά και να είναι, έχει σημασία? Μιλάμε για κάρτα 8ετιας ξέρω γω.. Τι να το κάνω το optimization όταν πλέον κάνεις δεν ασχολείται με πεπςλαιωμενο hw. Ποια αν έχω δουλέψει? Τα λεφτά η το keyboard? Ναι φίλε, δόξα το θεό τα δουλεύω, έχω καλή δουλειά και μου φτάνουν να αγοράσω ότι θέλω, αντί να βγάζω κόμπλεξ στο φόρουμ γιατί έχω τσίμα τσίμα 200 ευρώ για κονσόλα 😎 Ποια είναι τα truth bombs που μου πέταξες χτες? Ότι το ps5 θα βαράει 2080ti η ότι έχω κόμπλεξ γιατί δεν έχω 500 ευρώ να πάρω ps5? Σοβαρεψου. Μου χάλασαν και τα ακουστικά που έχω για το δρόμο σήμερα, θα πάω αύριο να πάρω τα se535 στα 360 ευρώ, αλλά βγάζω κόμπλεξ με το ps4 σου των 200 ευρώ που δεν μπορώ να αγοράσω.... Για τέτοιο επίπεδο μιλάμε Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2019 από Ryzenlake
DJTaurus Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 hours ago, Ryzenlake said: Το ps4 σύμφωνα με το df ήταν χειρότερο από μια 750ti μέχρι τα τέλη του 2016. Η 750ti είναι σαφώς χειρότερη της 7850. Δηλαδή για το μισο της ζωής του το ps4 ήταν χειρότερο από αντίστοιχο hw σε pc. Πλέον ίσως όντως να αποδίδει καλύτερα από 7850, δεν γνωρίζω αλλά και να είναι, έχει σημασία? Μιλάμε για κάρτα 8ετιας ξέρω γω.. Τι να το κάνω το optimization όταν πλέον κάνεις δεν ασχολείται με πεπςλαιωμενο hw. Ποια αν έχω δουλέψει? Τα λεφτά η το keyboard? Ναι φίλε, δόξα το θεό τα δουλεύω, έχω καλή δουλειά και μου φτάνουν να αγοράσω ότι θέλω, αντί να βγάζω κόμπλεξ στο φόρουμ γιατί έχω τσίμα τσίμα 200 ευρώ για κονσόλα 😎 Ποια είναι τα truth bombs που μου πέταξες χτες? Ότι το ps5 θα βαράει 2080ti η ότι έχω κόμπλεξ γιατί δεν έχω 500 ευρώ να πάρω ps5? Σοβαρεψου. Μου χάλασαν και τα ακουστικά που έχω για το δρόμο σήμερα, θα πάω αύριο να πάρω τα se535 στα 360 ευρώ, αλλά βγάζω κόμπλεξ με το ps4 σου των 200 ευρώ που δεν μπορώ να αγοράσω.... Για τέτοιο επίπεδο μιλάμε Έχεις γίνει auto-exposed.... o πρώτος ελιτιστής που γουστάρει να τα σκάει και στους 2 Πέτσινους.... Ο Πέτσινος και η Πέτσινη (Lisa Su). Αμφότεροι φοράνε δερμάτινα σε παρουσιάσεις. O μόνος κομπλεξικός της υπόθεσης είσαι εσύ που κάνεις hijack console topic χωρίς να απαντάς σε τίποτα τεχνικό (που σου έχω γράψει) και κάθε φορά επαναλαμβάνεις αυθαίρετα οτι η 2080ti ειναι 500 φορες καλύτερη από το PS5 etc.... μιλάμε τέτοιο πρόβλημα με το μόριο τους δεν έχουν ούτε τα καμένα στα λιμανάκια. Μεγιστάνα των PC τα χρήματά μου τα δίνω σε συσκευές που το αξίζουν όχι σε bottleneck-ed χαζοκούτια. Μπορείς να τσεκάρεις τις αγγελίες μου. Η nVidia τα πήγαινε καλύτερα σε DX11/single-threaded games (δηλαδή τα cross-gen), ενώ η AMD καλύτερα σε DX12 (Async)/multi-threaded engines (next-gen/current-gen games). Πάντα παίρνει καιρό μέχρι να γίνει η μετάβαση. Ούτε το PS5 θα δώσει το 100% τα πρώτα 1-2 χρόνια. Πάντα έτσι είναι οι κονσόλες. Ακόμα και στα (AMD) PC υπάρχει το περίφημο FineWine (AMD GPU drivers, AMD CPU AGESA updates). Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2019 από DJTaurus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα