Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, Ryzenlake said:

Mα τι να απαντήσω ρε αδερφέ, συγκρίνεις το PS4 με την 2080ti που είναι 10 φορές πιο γρήγορη. Τι απάντηση περιμένεις? Άντε και αύριο να συγκρίνουμε το huyndai atos με μια murcielago..

Οι δρόμοι είναι φτιαγμένοι για το Φιατάκι του λαού, όχι για την Ferrari. Αυτό δεν καταλαβαίνει η PC Mustard Rice που κρέμεται από τα @@ μερικών nerdoulwn (βλέπε DF) για "σοβαρή ανάλυση". 

Επεξ/σία από DJTaurus
  • Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, DJTaurus είπε

Οι δρόμοι είναι φτιαγμένοι για το Φιατάκι του λαού, όχι για την Ferrari. Αυτό δεν καταλαβαίνει η PC Mustard Rice που κρέμεται από τα @@ μερικών nerdoulwn (βλέπε DF) για "σοβαρή ανάλυση". 

Άμα οι δρόμοι είναι για το φιατακι τότε η φερραρι δεν θα πήγαινε 17 φορες καλύτερα από το φιατακι στον δρόμο. Αυτο δεν καταλαβαίνει η πλεμπαρια της κονσόλας που δεν έχει φραγκοδιφραγκο να πάρει pc και προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του ότι τα 30 fps και οι sub1080p αναλύσεις είναι το ίδιο με 4k 60αρι.

Το κατανοώ, η παραπάνω πλεμπαρια δεν γουστάρει το df γιατί ξεβρακωνει την ανωτερότητα του PC που είναι 20 φορές πάνω στο rdr2 από ότι το xbox one. 20 δικέ μου. Αν ήταν κονσόλα θα ήταν το ps6 ξέρω γω 😎

Επεξ/σία από Ryzenlake
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, DJTaurus είπε

Δεν σε ειρωνεύτηκα σε κανένα μου ποστ και πρώτος πέταξες κάτι περί σύνδρομο στοκχόλμης. Σου επιστρέφω επίσης και τους νέους σου χαρακτηρισμούς/ταμπέλα. Εδώ δεν υπάρχει ο moderator του PC section να σας προστατέψει με το πρόσχημα του offtopic.  Στο θέμα μας τώρα: Υπάρχει budget online MP (aka F2P) και στις κονσόλες.

Μιλαγα για budget PC's, δεν εχουν ολοι 2080ti και δεν χρειαζονται κιολας.

Το "stockholme syndrome" δεν ηταν ειρωνια η κατι τετοιο, sorry αν το πηρες στα σοβαρα, δεν ηταν καν σχολιο πρωσοπικα προς εσενα. Απλα προσπαθησα να κανω ενα σχολιο απορημενος γιατι οι κονσολαδες αδιαφορουν για υπηρεσιες οπως το ονλινε που θα επρεπε να ειανι δωρεαν. Το οτι εισαι οπαδος κονσολων παντως φαινεται γιατι αδιαφορεις για καποια πραγματα και ακολουθεις την γνωστη τακτικη "ναι αλλα εσεις κτλ κτλ".

Καλα το "PC Mustard Rice " δειχνει το ποσο διαθετιμενος εισαι για να κανεις σοβαρη συζητηση.  Αλλα ετσι ειναι σε καθε γενια για κανα-δυο χρονια πρεπει να υποστουμε ολα αυτα. Κριμα κιολας γιατι φαινεται πως εχεις καποιες γνωσεις και εχεις κανει ψαξιμο.

Επεξ/σία από Darky
Δημοσ.
Στις 26/11/2019 στις 6:56 ΜΜ, DJTaurus είπε

https://www.techpowerup.com/gpu-specs/geforce-rtx-2080.c3224

Die Size 545 mm² σε FinFET 12nm

Στα 7nm EUV το die size θα είναι κάτω από το μισό, άρα άνετα χωράει αντίστοιχη RDNA2 GPU μέσα σε APU. Απλά μαθηματικά είναι. 

Απλα μαθηματικα ειναι και χωραει , απλα δεν θεωρω οτι θα το κανουν. Κατα κυριο λογο για λογους κοστους, δεν υπαρχει λογος να μπαινουν μεσα πλεον και το αποκλειω να ξαναζησουν εποχες PS3 και να πουλανε την κονσολα με χασουρα η εστω χασουρα της ταξης 100-150 $ το κομματι (δεν ειναι καθολου λιγα). Επισης το αποκλειω λογω μελλοντικου refresh, PS5 PRO κτλ οπως προανεφερα. Καλα σαν καταναλωτης εννοειται βεβαια οτι θελω να ισχυει αυτο που λες εσυ και να παρω τετοιες επιδοσεις και να ειμαι λαθος, αλλα ειλικρινα δεν το πιστευω. 

• Like 1
Δημοσ.
9 hours ago, Ryzenlake said:

Άμα οι δρόμοι είναι για το φιατακι τότε η φερραρι δεν θα πήγαινε 17 φορες καλύτερα από το φιατακι στον δρόμο. Αυτο δεν καταλαβαίνει η πλεμπαρια της κονσόλας που δεν έχει φραγκοδιφραγκο να πάρει pc και προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του ότι τα 30 fps και οι sub1080p αναλύσεις είναι το ίδιο με 4k 60αρι.

Το κατανοώ, η παραπάνω πλεμπαρια δεν γουστάρει το df γιατί ξεβρακωνει την ανωτερότητα του PC που είναι 20 φορές πάνω στο rdr2 από ότι το xbox one. 20 δικέ μου. Αν ήταν κονσόλα θα ήταν το ps6 ξέρω γω 😎

Σιγά πλούσιοι, χαλαρώστε. 

Βέβαια πριν μας έλεγες πως αυτός με την κονσόλα θα χαλάσει περισσότερα και τώρα πως δεν έχει λεφτά για PC? 

Αποφάσισε. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, NickTG είπε

Σιγά πλούσιοι, χαλαρώστε. 

Βέβαια πριν μας έλεγες πως αυτός με την κονσόλα θα χαλάσει περισσότερα και τώρα πως δεν έχει λεφτά για PC? 

Αποφάσισε. 

Και τα 2 ισχύουν. Ο pc gamer που αντέχει (ήρωας) και παίζει στην ίδια ανάλυση / settings / frames με τον κονσολά ξοδεύει λιγότερο από τον console gamer. 

Από την άλλη ενα high end PC με μια 2080ti κοστίζει 10 φόρες παραπάνω και αποδίδει και 10 φορές παραπάνω, και αυτό είναι κάτι που προφανώς ενοχλεί τον DJtaurus και γιαυτο και χλευάζει.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε

Από την άλλη ενα high end PC με μια 2080ti κοστίζει 10 φόρες παραπάνω και αποδίδει και 10 φορές παραπάνω, και αυτό είναι κάτι που προφανώς ενοχλεί τον DJtaurus και γιαυτο και χλευάζει.

αν όντως απέδιδε 10 φορές παραπάνω θα υπήρχε μια δικαιολογία, αλλά δυστυχώς τίποτα high end δεν αποδίδει ανάλογα με τα χρήματα που κοστίζει 

και σε σχέση με ένα ps5 αυτή η ψαλίδα του παραπάνω προφανώς θα κλείσει, άρα ποια θα είναι μετά η δικαιολογία; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, logistoulis είπε

αν όντως απέδιδε 10 φορές παραπάνω θα υπήρχε μια δικαιολογία, αλλά δυστυχώς τίποτα high end δεν αποδίδει ανάλογα με τα χρήματα που κοστίζει 

και σε σχέση με ένα ps5 αυτή η ψαλίδα του παραπάνω προφανώς θα κλείσει, άρα ποια θα είναι μετά η δικαιολογία; 

Μα τόσο αποδίδει.

Σε xbox settings ας πούμε, η 2080ti παίζει 4k με 66 average. Το xbox παίζει 758p στα 30 average. Το 758 απο το 4k είναι 8-9 φορές παραπάνω ανάλυση και 2.3 φορές περισσότερα fps. Ειναι κυριολεκτικά  20 φορές πιο γρήγορη η 2080ti από το xbox :P Αρά θα έλεγα πως και φτηνό είναι ενα PC με 2080ti μιας και δεν κοστίζει 20 φορές περισσότερο από το xbox αλλά αποδίδει 20 φορές παραπάνω. Τρελό VFM σε σχέση με το xbox, χωρίς πλάκα..

Ουσιαστικά άμα το σκεφτείς, μπορείς να παίξεις σε ανάλυση 5.5k και να έχεις τα ίδια fps με το xbox. 5.5k είναι περίπου 16-17 εκκατομύρια pixels. Το xbox στο συγκεκριμένο παιχνίδι βγάζει 900.000. Απίστευτες διαφορές.

Επεξ/σία από Ryzenlake
Δημοσ.
Μόλις τώρα, logistoulis είπε

ποιο παιχνίδι παίζει το xone στα 758? 

Γενικά όλα φαντάζομαι, αλλα στη συγκεκριμένη περίπτωση αναφερόμουν στο RDR2. Σύμφωνα με το DF, το xbox one παίζει στα 758p, το xboxone S στα 864p και το PS4 σε 1080p. H 2080ti δεν είναι καν κοντά, είναι 2 γενιές μπροστά, και ο djtaurus μου την συγκρίνει με PS4. Το απλό κιόλας, ούτε καν το pro

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε

Γενικά όλα φαντάζομαι, αλλα στη συγκεκριμένη περίπτωση αναφερόμουν στο RDR2. Σύμφωνα με το DF, το xbox one παίζει στα 758p, το xboxone S στα 864p και το PS4 σε 1080p. H 2080ti δεν είναι καν κοντά, είναι 2 γενιές μπροστά, και ο djtaurus μου την συγκρίνει με PS4. Το απλό κιόλας, ούτε καν το pro

πωωω δράμα το 758.. και μετά λέμε γιατί τα πήγε τόσο κακά η ms

εγώ το rdr2 πάντως που το έπαιξα σε απλό ps4 σε 1080 ήταν μια χαρά,  αρκετά ομαλό  εκτός από ελάχιστες στιγμές και αρκετά όμορφο οπτικό αποτέλεσμα για το σαπάκι (απίστευτο δηλαδή το ότι τρέχει καν σε αυτό) 

και από άποψη τιμής το είχα χτυπήσει στο 40αρι 

θα μπορούσα να περιμένω να το παίξω τώρα με την 480 μου, σε ανάλογη τιμή, αλλά δε νομίζω ότι θα κέρδιζα κάτι πλήν παραπάνω fps και ίσως μερικών εφφέ (και εκνευρισμό επειδή δεν διάβαζα και τα καλύτερα ως port) για παραπάνω ανάλυση (αν και έχω οθόνη για αυτό) δε νομίζω ότι θα μπορούσα να πάω και ούτε φυσικά θα αγόραζα 1000€ gpu 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Παντως 500 η  τιμη  τελικα δλδ εδω day one 530 -550 το λεω γιατι μερικοι εκαναν ονειρα για 400 και εγω ελεγα 500 + ...

καλά μην το αποκλείεις το κάτω από 500, ο στόχος λογικά είναι το κόστος να μείνει ίδιο , αλλά τι 400 τι 500 αν πάρεις ένα μηχάνημα για καμιά 5ετια είναι μικρή η διαφορά στην ουσία, εγώ πάντως αυτό που αρχικά ευχόμουν είναι να μην περαστεί το 600αρι

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, logistoulis είπε

καλά μην το αποκλείεις το κάτω από 500, ο στόχος λογικά είναι το κόστος να μείνει ίδιο 

499 δλδ ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fotis13 είπε

499 δλδ ?

το ps4 στα 400 δεν λανσαρίστηκε; πιστεύω ότι περισσότερο θα είναι προς τα 400 παρά στα +500

και το 400 δεν θα μου έκανε εντύπωση πάντως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...