Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Lumini είπε

Πολύ κρίμα , αν είναι αυτή η τιμή ξεχνάμε ssd και κάρτες γραφικών επιπέδου 2080.

Υπάρχουν ακόμα οι φήμες για το Ps5 pro....

SSD θα έχει σίγουρα το έχουν επιβεβαίωση απο την Sony επίσημα 

αν και σε ένα χρόνο από τώρα στα 500 ευρώ τη στιγμή που είναι custom εξαρτήματα το ps5 θα σηκώνει 4K 60fps άνετα

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
  • Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

Υπάρχουν ακόμα οι φήμες για το Ps5 pro....

αν και σε ένα χρόνο από τώρα στα 500 ευρώ τη στιγμή που είναι custom εξαρτήματα το ps5 θα σηκώνει 4K 60fps άνετα

4k 60? Ουτε καν!

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Lumini είπε

μπα και το ps5 γυμνο θα λαντσαριστει

Πολύ πιθανό. Ας ελπίσουμε να ισχύουν οι φήμες που λένε για μερικά δυνατά Launch παιχνίδια (πχ το Sequel του Horizon zero dawn)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Lumini είπε

4k 60? Ουτε καν!

Μην ξεχνάς ότι τα games του Ps5 θα είναι φτιαγμένα αποκλειστικά για αυτό.... μία κονσόλα ,ένα hardware που σημαίνει ότι θα τρέχουν καλύτερα από τα PC counterparts τους.....

Optimization is a bitch για τα pc games....γιατί τρέχουν σε διαφορετικούς επεξεργαστές με διαφορετικούς πυρήνες και γενικά σε πολύ διαφορετικό hardware, εδώ υπάρχουν περιπτώσεις που ο χρονισμός της ραμ για παράδειγμα επηρεάζει το παιχνίδι 

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, BlueBlade είπε

Πολύ πιθανό. Ας ελπίσουμε να ισχύουν οι φήμες που λένε για μερικά δυνατά Launch παιχνίδια (πχ το Sequel του Horizon zero dawn)

δε το λες δυνατο launch με horizon LOL

3 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

Μην ξεχνάς ότι τα games του Ps5 θα είναι φτιαγμένα αποκλειστικά για αυτό μία κονσόλα ,ένα hardware που σημαίνει ότι θα τρέχουν καλύτερα από τα PC counterparts τους.....

φιλε εγω εχω στο pc 4κ 60 (στο σεκιρο με high graphics), με μια 2060. Αμφιβαλω ότι η καρτα γραφικων θα ειναι επιπεδου 2060 οταν το μηχανακι θα κοστιζει 500.

Επεξ/σία από Lumini
  • Like 1
  • Confused 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Lumini είπε

δε το λες δυνατο launch με horizon LOL

Δεν το λες και Killzone Shadow Fall όμως.

Το θέμα είναι να δώσουν 2-3 δυνατούς τίτλους να σε σπρώξουν στο να αγοράσεις την κονσόλα. Δεν νομίζω να περιμένει κανείς άλλωστε να κυκλοφορήσει η κονσόλα με παιχνίδια επιπέδου Last of Us και God of War!

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Lumini είπε

φιλε εγω εχω στο pc 4κ 60, με μια 2060. Αμφιβαλω ότι η καρτα γραφικων θα ειναι επιπεδου 2060 οταν το μηχανακι θα κοστιζει 500.

Σε ένα χρόνο από τώρα αυτό θα είναι εφικτό με pc των 500-600€ 

Συν ότι μιλάμε για custom AMD εξαρτήματα παραγγελία με το κιλό (η τον τονο) από τη sony.....

Δεν τα αγοράζουν στην ίδια τιμή όπως εσύ και εγώ και το PlayStation 5 σίγουρα θα βγει με ζημιά για την sony οπως το ps3/ps4 αλλά θα τα βγάλουν από τα PS plus τις συνδρομές και τα 70 ευρώ games...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

Σε ένα χρόνο από τώρα αυτό θα είναι εφικτό με pc των 500-600€ 

Συν ότι μιλάμε για custom AMD εξαρτήματα παραγγελία με το κιλό (η τον τονο) από τη sony.....

Δεν τα αγοράζουν στην ίδια τιμή όπως εσύ και εγώ και το PlayStation 5 σίγουρα θα βγει με ζημιά για την sony οπως το ps3/ps4 αλλά θα τα βγάλουν από τα PS plus τις συνδρομές και τα 70 ευρώ games...

κράτα μια πισινη, εγω θεωρω θα βγει 2022 το ps5 pro για τους πιο απαιτητικούς. Γιαυτο ηθελα το ps5 να βγει τουμπανο απο την αρχη, και να κανει ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 600.

Επεξ/σία από Lumini
  • Like 1
Δημοσ.
31 minutes ago, SokinLyg said:

Για όσους αναρωτιούνται για το hardware. Σε 1 χρόνο από τώρα οι ssd 1tb δεν πρέπει να κάνουν πάνω από 60 ευρώ, ram 16 gb 40 ευρώ, επεξεργαστής ryzen 3700 150 ευρώ και κάρτα γραφικών rx 5700x 250ευρώ. Σύνολο 500 ευρώ τιμή λιανικής. Η sony θα τα παίρνει ακόμα πιο φθηνά, βάλε και ότι η apu θα έχει αρκετά χαμηλότερο κόστος από αυτόνομη κάρτα γραφικών και επεξεργαστή, οπότε με 500 ευρώ καλύπτει άνετα το κόστος και των υπόλοιπων εξαρτημάτων.

+1

8 minutes ago, firepc said:

δεν παιρνουν αυτοι τα παρτς στις τιμες που τα παιρνουμε εμεις

+1

Η Κονσόλα θα είναι διαθέσιμη για αγορά τα Χριστούγεννα του 20 όταν εμείς θα μιλάμε για gtx 4xxx & rx 7xxx... Επίσης είναι σύνηθες τους πρώτους 6-12 μήνες οι νέες κονσόλες να πωλούνται στο κόστος ή ακόμα και με ζημία. Σε κάποιους ίσως να φαίνεται υπερβολικό επιδόσεις 2080, υπομονή μέχρι CES 2020.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, BlueBlade είπε

Το θέμα είναι να δώσουν 2-3 δυνατούς τίτλους να σε σπρώξουν στο να αγοράσεις την κονσόλα. Δεν νομίζω να περιμένει κανείς άλλωστε να κυκλοφορήσει η κονσόλα με παιχνίδια επιπέδου Last of Us και God of War!

τη στιγμή που θα έχει ίδια αρχιτεκτονική x86 με το PlayStation 4 θα είναι πολύ πιο εύκολο να μεταφέρουν και παιχνίδια του 4 στο 5 σε φαση π.χ. god of war definitive 4κ edition κλπ

• Like 1
Δημοσ.

Είναι μια κονσόλα που θα μείνει στην αγορά μέχρι το 2027 και αναρωτιέστε αν θα τρέχει 4κ 60f? Αν ελπίσουμε οτι την κονσόλα θα ακολουθήσει άμεσα η νέα psvr μάσκα με 4κ ανάλυση. ΑΝ ήμουν sony θα πρόσθετα την δυνατότητα Ad on εξωτερικής κάρτας γραφικών για "αέναο" update στην επόμενη 10ετια  

• Like 1
Δημοσ.

θα εχει ray tracing δηλαδη τσαμπα λεφτα. καμια διαφορα δε θα βλεπουμε

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Aten-Ra είπε

Επιδόσεις RX5500 και παραπάνω έχει ήδη το XBOX 1X, το PS5 θα φτάνει και θα ξεπερνά την 5700ΧΤ + RayTracing.

H SONY δεν μας εχει μάθει σε τέτοια αλλά το εύχομαι...θα βάλω μερικα Links μια που το έγραψες

https://www.techpowerup.com/gpu-specs/xbox-one-gpu.c2086

https://www.techpowerup.com/gpu-specs/xbox-one-s-gpu.c2866

https://www.techpowerup.com/gpu-specs/xbox-one-x-gpu.c2977

https://www.techpowerup.com/gpu-specs/playstation-4-gpu.c2085

https://www.techpowerup.com/gpu-specs/playstation-4-pro-gpu.c2876

Πιστευώ θα έχει 3 πλάσιες επιδόσεις απο το απλό Ps4 για αυτό είπα κάρτα επιπέδου rx5500 και περιμένω και ένα δυνατό λίγο αργότερα για να μας αρμέξουν καλά, με επιδόσεις ίσως rx5700.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, xrist0s4 είπε

Άκουσα ότι θα έχει κα floppy disk 3.5 !!!

ναι και θα έχει και ms-dos να κάνεις boot τα προγράμματα απο τις floppy σε emulation..... σοβαρευτείτε λίγο μερικοί με τα άκυρα σας.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...