Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Yeroplatanos είπε

Ayto εχει ανακοινωθει.Τι εννοεις?

εννοω οτι περίμενα 500gb ssd η μικρη εκδοση. Απο καπου πρεπει να κοψει παιδια....

• Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

SSD ειναι σιγουρο οτι θα εχει τα loading στο PS4 χαλανε ολο το παιχνιδι. Για GPU θεωρω οτι θα εχει επιδοσεις 1080/2060 εφοσον βγει στα 500. Ισως παει και σε 2070 αλλα δεν το δενω κομπο.

• Like 3
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Lumini είπε

εννοω οτι περίμενα 500gb ssd η μικρη εκδοση. Απο καπου πρεπει να κοψει παιδια....

Ίσως ναι.Ντάξει γενικα βέβαια πουλάνε και σε χασούρα στην αρχή είναι γνωστό.500 είναι λίγα πάντως.Για next gen ειδικα

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, drakoulis είπε

Ssd λογικά θα έχει και κάρτα επιπέδου rx5500 αλλά με καλογραμμένα games..

Επιδόσεις RX5500 και παραπάνω έχει ήδη το XBOX 1X, το PS5 θα φτάνει και θα ξεπερνά την 5700ΧΤ + RayTracing.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Νομίζω σε αυτό το σημείο πρέπει να θεωρούμε δεδομένη την κυκλοφορία της νέας γενιάς τον επόμενο χρόνο. Εγώ ήδη έχω παγώσει την αγορά του Cyberpunk για να το παίξω λίγους μήνες μετά, στο Ps5 σε όλο το μεγαλείο του. Να δώσουν και κανά γερό Exclusive (σε αντίθεση με το Ps4 που κυκλοφόρησε γυμνό) και άντε γεια.

• Like 1
Δημοσ.

Για όσους αναρωτιούνται για το hardware. Σε 1 χρόνο από τώρα οι ssd 1tb δεν πρέπει να κάνουν πάνω από 60 ευρώ, ram 16 gb 40 ευρώ, επεξεργαστής ryzen 3700 150 ευρώ και κάρτα γραφικών rx 5700x 250ευρώ. Σύνολο 500 ευρώ τιμή λιανικής. Η sony θα τα παίρνει ακόμα πιο φθηνά, βάλε και ότι η apu θα έχει αρκετά χαμηλότερο κόστος από αυτόνομη κάρτα γραφικών και επεξεργαστή, οπότε με 500 ευρώ καλύπτει άνετα το κόστος και των υπόλοιπων εξαρτημάτων.

• Like 11
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, BlueBlade είπε

Νομίζω σε αυτό το σημείο πρέπει να θεωρούμε δεδομένη την κυκλοφορία της νέας γενιάς τον επόμενο χρόνο. Εγώ ήδη έχω παγώσει την αγορά του Cyberpunk για να το παίξω λίγους μήνες μετά, στο Ps5 σε όλο το μεγαλείο του. Να δώσουν και κανά γερό Exclusive (σε αντίθεση με το Ps4 που κυκλοφόρησε γυμνό) και άντε γεια.

μπα και το ps5 γυμνο θα λαντσαριστει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, firepc είπε

σε 1 χρονο ολα τα parts θα ειναι πιο φθηνα

Ναι ειδαμε ενα χρονο πως εχουν πεσει οι τιμες στις τωρινες καρτες..

Επεξ/σία από GoMaR
  • Thanks 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, GoMaR είπε

δεν παιρνουν αυτοι τα παρτς στις τιμες που τα παιρνουμε εμεις

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Για να δούμε τα specs να δούμε αν θα είναι και καλή η τιμή πάντος είναι,πάντος βάλανε και καλά τα 499 για να μας πει κάτω απο τα 500 😸(λές και δεν θα υπολογίσουμε εμείς τα 500) στήν Ελλάδα θα έπρεπε με αυτήν την ισοτιμία να είναι φτηνότερα αλλά και γω για παραπάνω το βλέπω... Για να δούμε τι θα λέει καμμιά custom 5700xt δύναμης το βλέπω η για καμμιά 2070s στήν καλύτερη για 2080 δεν το βλέπω εκτός αν βγεί άλλη έκδοση Pro..τώρα για το SSD είχαν πει πως θα υπάρχει και το διαφήμιζουν ως βασικό πλεονέκτημα,αλλά αν είναι κάνα 250άρη η λιγότερο τι να πρωτοβάλεις εκεί ? πάμε σε σβήσε γράψε,κάθε 2 παιχνίδια..

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, SokinLyg είπε

Για όσους αναρωτιούνται για το hardware. Σε 1 χρόνο από τώρα οι ssd 1tb δεν πρέπει να κάνουν πάνω από 60 ευρώ, ram 16 gb 40 ευρώ, επεξεργαστής ryzen 3700 150 ευρώ και κάρτα γραφικών rx 5700x 250ευρώ. Σύνολο 500 ευρώ τιμή λιανικής. Η sony θα τα παίρνει ακόμα πιο φθηνά, βάλε και ότι η apu θα έχει αρκετά χαμηλότερο κόστος από αυτόνομη κάρτα γραφικών και επεξεργαστή, οπότε με 500 ευρώ καλύπτει άνετα το κόστος και των υπόλοιπων εξαρτημάτων.

45 λεπτά πριν, GoMaR είπε

Σημασία έχει να αρχίσουν να πέφτουν οι τιμές στους SSD μιας και αυτό είναι το μέλλον στην αποθήκευση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...