Mar28 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Γεια σας! Για όσους δεν παίζουν παιχνίδια και θέλουν ένα λαπτοπ με καλή οθόνη εύκολα μεταφερόμενο για καθημερινή χρήση κυρίως για δουλειά γραφείου χρήση απλών προγραμμάτων τύπου PowerPoint,excel , word, pdf κτλ και παρακολούθηση βίντεο διαλέξεων και ταινιών, αξίζει;
NEKROMA Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Όλα τα zenbook έχουν κορυφαίες ips οθόνες 1
pkatsou Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Mar28 είπε Γεια σας! Για όσους δεν παίζουν παιχνίδια και θέλουν ένα λαπτοπ με καλή οθόνη εύκολα μεταφερόμενο για καθημερινή χρήση κυρίως για δουλειά γραφείου χρήση απλών προγραμμάτων τύπου PowerPoint,excel , word, pdf κτλ και παρακολούθηση βίντεο διαλέξεων και ταινιών, αξίζει; Το αγόρασα εχθές αλλά δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ πολύ μαζί του λόγω δουλειάς. Όσο όμως το χρησιμοποίησα μοιάζει εξαιρετικό. Πολύ ελαφρύ και σε χρήση Tableau για visualizations, ήταν εξαιρετικά smooth. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2019 από pkatsou
panatha1369 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, pkatsou είπε Το αγόρασα εχθές αλλά δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ πολύ μαζί του λόγω δουλειάς. Όσο όμως το χρησιμοποίησα μοιάζει εξαιρετικό. Πολύ ελαφρύ και σε χρήση Tableau για visualizations, ήταν εξαιρετικά smooth. φορτιζει απο θυρα type c;;
pkatsou Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Έχει άλλο βύσμα για το φορτιστή. Τώρα αν μπορεί και από την c να φορτίσει, δεν το έχω δοκιμάσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα