Προς το περιεχόμενο

Laptop Asus 14" ZenBook Quartz Grey - (i5-8250U/8GB/256GB – Public €599

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλοι οι Λακεδαιμόνιοι στο Insomnia πια.. 

Βρε γράψτε κάνα λογάκι, κάτι τις, να μας τουμπάρετε λιγο να αγοράσουμε .. 

• Like 11
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχει αυτονομη καρτα γραφικών ,καλος σχεδιασμός απο αλουμίνιο και πολυ ελαφρύ και λεπτό οτι πρέπει για δουλειά.Βολικό,γρηγορο εύχρηστο αλλα για εφαρμογές απαιτητικες σε γραφικα/games δεν κανει προφανώς.Ειναι απο τα λεγόμενα business laptop γρηγορα και ευκολα στην μεταφορά.

Επεξ/σία από jessejames
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου αρεσει το 1,4 κιλα βαρος...εχω ηδη ultrabook στις 13ιντσες αλλιως μπορει να το εβαζα στην λιστα υποψηφιων αγορων.

Επεξ/σία από afterhours
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakjim είπε

Αχ γιατί να μην ήταν IPS;

NTSC: 72%

1 ώρα πριν, leros2004 είπε

Όλοι οι Λακεδαιμόνιοι στο Insomnia πια.. 

Βρε γράψτε κάνα λογάκι, κάτι τις, να μας τουμπάρετε λιγο να αγοράσουμε .. 

Σου έδωσα like. Καλό σχόλιο.

Αν και η παράθεση προσφορών, κατά την ταπεινή μου άποψη, δεν χρειάζεται και διαφήμιση. Μπαίνεις στο link και κρίνεις.

Δεν θα ανέβαζα, παρ' όλα αυτά προσφορά που δεν με ιντριγκάρει ή δεν θα αγόραζα ο ίδιος.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 23/11/2019 στις 9:32 ΜΜ, liakjim είπε

Αχ γιατί να μην ήταν IPS;

Σίγουρα δεν ειναι IPS; Εγώ σε όλα τα reviews IPS βλέπω να την χαρακτηρίζουν.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jessejames είπε

Σίγουρα δεν ειναι IPS; Εγώ σε όλα τα reviews IPS βλέπω να την χαρακτηρίζουν.

Σε ποια review το ειδες?

Ρωταω γιατι δεν βρηκα κατι παρα μονο σε εναν αλλο κωδικο  (UX410UA-AS74, 14”, i7-8550U) ο οποιος δεν εχει σχεση με του θεματος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Σε ποια review το ειδες?

Ρωταω γιατι δεν βρηκα κατι παρα μονο σε εναν αλλο κωδικο  (UX410UA-AS74, 14”, i7-8550U) ο οποιος δεν εχει σχεση με του θεματος.

https://www.techadvisor.co.uk/review/laptops/asus-zenbook-ux410ua-review-3677474/  εδώ π.χ 

https://www.expertreviews.co.uk/asus/1406848/asus-zenbook-ux410ua-review-an-excellent-budget-laptop και εδώ αν και αναφέρεται στο πιο φτηνο μοντέλο με τον i3 (ίδια οθόνη ομως αν δεν κανω λάθος)

Επεξ/σία από jessejames
Δημοσ.

Οποτε το καλυτερο θα ειναι ενα τηλεφωνο στο καταστημα μηπως μπορεσει καποιος υπαλληλος να δωσει περισσοτερες πληροφοριες.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Οποτε το καλυτερο θα ειναι ενα τηλεφωνο στο καταστημα μηπως μπορεσει καποιος υπαλληλος να δωσει περισσοτερες πληροφοριες.

Στο πρώτο Link είναι ακριβώς το ίδιο μηχάνημα με τα public και το ξεκαθαρίζει οτι ειναι ips.Δεν νομίζω ότι κάποιος στο public Θα ξερει περισσότερα.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, jessejames είπε

Στο πρώτο Link είναι ακριβώς το ίδιο μηχάνημα με τα public και το ξεκαθαρίζει οτι ειναι ips.Δεν νομίζω ότι κάποιος στο public Θα ξερει περισσότερα.

Ε δεν θα γραφει το κουτι απ'εξω κατι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/11/2019 στις 10:50 ΜΜ, zaratustra είπε

NTSC: 72%

Για όσους δεν κατάλαβαν και πολλά από αυτό το σχόλιο (είμαι και εγώ ένας από αυτούς), βρήκα το παρακάτω. Ίσως βοηθήσει.

Here is a quick list of the common ranges for different levels of displays:

• Average LCD: 70 to 75% of NTSC
  • Professional non-Wide Gamut LCD: 80 to 90% of NTSC
  • Wide Gamut CCFL LCD: 92 to 100% of NTSC
  • Wide Gamut LED LCD: 100%+ of NTSC

Finally, one has to remember that these numbers are from when the display is fully calibrated. Most displays when they are shipped go through very basic color calibration and will be slightly off in one or more areas. As a result, anyone needing a highly accurate level of color will want to calibrate your display with proper profiles and adjustments using a calibration tool.

https://www.lifewire.com/lcd-monitors-and-color-gamuts-833038

Επεξ/σία από Aurumnus
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...