Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια.. ΣΚεφτομαι να παρω εναν Ssd γιατι αυτος που εχω ειναι λιγακι αργος.. ειμαι αναμεσα σε αυτους..

https://www.skroutz.gr/s/13867031/Samsung-860-Evo-250GB.html

https://www.skroutz.gr/s/13787241/Crucial-MX500-250GB.html

https://www.skroutz.gr/s/16603276/Corsair-Force-MP510-240GB.html

https://www.skroutz.gr/s/17466168/Adata-XPG-Gammix-S11-Pro-256GB.html.

Τωρα 250 ή 500 θα δειξει τι θα παρω γιατι τον θελω ΜΟΝΟ για το λειτουργικο αντε και κανενα προγραμμα.. η χρηστη που κανω ειναι απλη στο Pc σχετικα, το πιο βαρυ gaming ας πουμε και αυτο σε 1080p οχι κατι τρελο. Απο την μια η samsung ειναι πολυ δυνατη και εχει και 5 χρονια εγγυηση.. απο την αλλη ομως με τα ιδια λευτα μπορω να παρω Nvme που οι ταχυτητες ειναι πολυ πιο ψηλα.. Οχι οτι θα καταλαβω καποια τρομερη διαφορα στην καθημερινη μου χρηση απλα αφου ειναι στα ιδια χρηματα το σκεφτομαι... Τι προτείνετε; 

Δημοσ.

Πανε με βαση την εγγυηση και την τιμη ανα gb. Η διαφορα μεταξυ nvme και sata ειναι αμελητεα. Εκτος αν σε ενδιαφερουν τα νουμερα σε benchmark η το να γλυτωσεις τα καλωδια που ζηταει ο sata για να ειναι πιο clean το μηχανημα σου.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, kaklikos είπε

Πανε με βαση την εγγυηση και την τιμη ανα gb. Η διαφορα μεταξυ nvme και sata ειναι αμελητεα. Εκτος αν σε ενδιαφερουν τα νουμερα σε benchmark η το να γλυτωσεις τα καλωδια που ζηταει ο sata για να ειναι πιο clean το μηχανημα σου.

Το ξέρω ότι διαφορά δεν θα δω απλά αφού μπορώ να έχω και παραπάνω έστω και σε αριθμούς ταχύτητα γιατί όχι; 

Δημοσ.

Αφου η τιμη ειναι στα ιδια επιπεδα και απ οτι βλεπω και η εγγυηση τους ειναι ιδια ετη τοτε ναι πας σε NVME με κλειστα ματια.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εδώ και καιρό έχω στο μάτι τον Samsung 860 EVO 250GB στην SATA μορφή.
Διαλέγω τον sata για 2 λόγους:
SATA έχουν όλα τα mainboard, ο SATA μπαίνει και σε λάπτοπ και σε desktop.
Με τον NVMe χάνω 2 sata από το mainboard, επίσης είναι μόνον για νεώτερες desktop μηχανές που έχουν το κατάλληλο interface.

Επεξ/σία από eyw
διόρθωση
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Vkngs είπε

γιατι αυτος που εχω ειναι λιγακι αργος.

η χρηστη που κανω ειναι απλη στο Pc σχετικα, το πιο βαρυ gaming ας πουμε και αυτο σε 1080p οχι κατι τρελο

Μάλιστα... 

Είναι σίγουρο ότι έχεις τώρα ssd ? 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, eyw είπε

εδώ και καιρό έχω στο μάτι τον Samsung 860 EVO 250GB στην SATA μορφή.
Διαλέγω τον sata για 2 λόγους:
SATA έχουν όλα τα mainboard, ο SATA μπαίνει και σε λάπτοπ και σε desktop.
Με τον NVMe χάνω 2 sata από το mainboard, επίσης είναι μόνον για νεώτερες desktop μηχανές που έχουν το κατάλληλο interface.

Tι εννοείς χάνεις 2 sata? 

1 λεπτό πριν, leros2004 είπε

Μάλιστα... 

Είναι σίγουρο ότι έχεις τώρα ssd ? 

Τεχνικός είμαι φίλε χωρίς παρεξήγηση... Μου τον χάρισε φίλος και είναι OEM με τσιπάκια Samsung. 950 write 150 read.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Vkngs είπε

Tι εννοείς χάνεις 2 sata? 

Τεχνικός είμαι φίλε χωρίς παρεξήγηση... Μου τον χάρισε φίλος και είναι OEM με τσιπάκια Samsung. 950 write 150 read.. 

OK αναδιατυπώνω την ερώτηση: Είναι σίγουρο ότι είσαι τεχνικός ? (χωρίς παρεξήγηση πάντα)

Έχεις ssd με 950 write και των νιώθεις λιγάκι αργό ? (όταν ο samsung 860 evo έχει 520Mb)

Προσωπικά έχω σε σύστημα έναν αρχαίο intel 80gb με 250 Read και 70 write και διαφορά δεν καταλαβαίνεις για στη χρήση που αναφέρεις... 

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, leros2004 είπε

OK αναδιατυπώνω την ερώτηση: Είναι σίγουρο ότι είσαι τεχνικός ? (χωρίς παρεξήγηση πάντα)

Έχεις ssd με 950 write και των νιώθεις λιγάκι αργό ? (όταν ο samsung 860 evo έχει 520Mb)

Προσωπικά έχω σε σύστημα έναν αρχαίο intel 80gb με 250 Read και 70 write και διαφορά δεν καταλαβαίνεις για στη χρήση που αναφέρεις... 

Ρε μεγαλε με δουλεύεις τώρα;  Τι ερώτηση είναι αυτή; Αν είμαι τεχνικός; είσαι σοβαρός; 

3 λεπτά πριν, kaklikos είπε

950 write και 150 read ;; 😱

Kι όμως.. Κι εγώ δνε ήξερα ότι υπήρχε τέτοιο write σε ssd... Μέχρι που μου τον εδωσαν

6 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Read 950 write 150 

11 λεπτά πριν, kaklikos είπε

950 write και 150 read ;; 😱

Σόρυ λάθος μου.. Read 850 write 150

Δημοσ.

Εγω παλι σε 3 διαφορετικα συστηματα που εχω 2 SSD διαφορετικων ταχυτητων και ενα με nvme δε μπορω να καταλαβω διαφορα μεταξυ τους ουτε σε boot time ουτε σε  καθημερινη χρηση. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...