LASERPEWPEW Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Καινούριο pc λοιπόν, θα γίνει σε AMD πλατφόρμα και ένας ενδοιασμός είναι τι να κάνω με το CPU... μεταχειρισμένο/καινούριο 2700/3600 και να τον αναβαθμίσω σε 4xxx του χρόνου ή πάω απευθείας σε 3700+ από τώρα? Υπάρχει και η σκέψη να πάω στους καινούριους threadripper αναλόγως τι και πως που θα ανακοινώσουν στο τέλος του μήνα. Από κάρτες γραφικών δεν με ενδιαφέρει καθόλου το RTX σαν setting οπότε τείνω προς rx 5700 xt ή gtx 1660 TI(αμφιβάλλω αν είναι αρκετή για αυτά που θέλω) Motherboard δεν ξέρω λεπτομέρειες πέρα ότι πρέπει να υποστηρίζει 64gb ram και κατά πάσα πιθανότητα να πάρει τους ryzen 4xxx. Ποσό που διαθέτουμε : 1200-1500€ Χρήση υπολογιστή : Πολλή ram(64gb τουλάχιστον) για simulations, emulators, Virtual machine, Database, high end gaming σε 1440p (Three kingdoms total war ultra settings κτλ)... όχι απαραίτητα όλα ταυτόχρονα 😄 Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Monkersolver, HM3, KOplayer. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Θέλω να κάνω upgrade κάποια στιγμή σε 144hz 1440p με καλά χρώματα/γωνίες θέασης και HDR10 κτλ, 27-32" να μην είναι ulrawide. Προς το παρών απόσο βλέπω είναι πανάκριβες και το βλέπω για του χρόνου. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Όχι απαραίτητα, λέω να το συναρμολογύσω εγώ. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Όχι, θα μεταφερθεί από το προηγούμενο PC. Σημείωση ότι έχω 2 μικρούς SSD(256gb, 120gb) & 1tb HDD, πέρα από αυτούς θέλω οπωσδήποτε Nvme drive για το λειτουργικό και κάποια παιχνίδια/προγράμματα. Επίσης με ενδιαφέρει το κουτί να έχει αρκετό χώρο και καλή ροή αέρα με ωραία εμφάνιση. Από coolers έχω διαβάσει καλά λόγια για τις εξής: Scythe Fuma 2, Be quiet dark pro 4, Thermalright Le grand Macho RT, Cryorig H7. Liquilcooler δεν είχα ποτέ, και δεν ξέρω αν αξίζει. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα