dirtybits Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Προς τους κατόχους η ερώτηση, πιστεύετε ότι αξίζει στα 360 που παίζει στον Γερμανό;
lionheart75 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, dirtybits είπε Προς τους κατόχους η ερώτηση, πιστεύετε ότι αξίζει στα 360 που παίζει στον Γερμανό; Ναι τα αξίζει με το παραπάνω. Αν βιάζεσαι να την πάρεις. Αν όμως δεν βιάζεσαι είναι πιθανό στις γιορτές να παίξει πάλι στην ίδια τιμή με επιστροφή. 1
anonik Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 21 ώρες πριν, ChrisAttart είπε Καλησπέρα μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει αν έχει την εφαρμογή Plex ? εχει ναι 1
dirtybits Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Ευχαριστούμε τους κατόχους για τις απαντήσεις. Κάτι τελευταίο.. Οι γωνίες θέασης πώς είναι; Στο σαλόνι μου υπάρχει καναπές στις 45 μοίρες σε απόσταση 3 μέτρων από την tv. Θα υπάρχει θέμα;
vickjim Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Μου ηρθε μνμ απο τη eurobank ,διαφημιζει επιστροφη 10% αναμεσα σε αλλους και Γερμανό απο 15/12
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Όταν βλέπω νετφλιξ τσεκαρω την πηγή σήματος και λέει ότι βλέπω σε 720p .Στο νετφλιξ έχω ρυθμίσει στον λογαριασμό να παίζει σε υψηλή ποιότητα. Έχω 50αρα γραμμή. Και μιλάμε για περιεχόμενο που γράφει 4k HDR. Το χω παρατηρήσει και με περιεχόμενο που γράφει ότι είναι μόνο HDR (δλδ αυτά παίζουν σε 720?) Και σε περιεχόμενο που είναι σκέτο 1080p.Και την τηλεόραση την έχω ρυθμίσει σε"enchanted". Και ακόμα δεν την έχω βρει την σωστή ρύθμιση, τα χρώματα δεν φαίνονται ωραία.. καίγονται πάνω στα πρόσωπα. Όχι πάντα, αλλά όταν πέφτει φως πάνω τους.Η και σε επιφάνειες λείες. Δλδ οι σκιές πού κάνουν, αλλάζουν πολύ οι μορφές. Έτσιδηλαδή θα παίζει? (Τώρα δοκιμάζω τις ρυθμίσεις που έχει ποσταρει ένα παιδί εδώ μέσα κάτι σελίδες πρίν) Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2019 από xtrmsnpr
foler79 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Όταν βλέπω νετφλιξ τσεκαρω την πηγή σήματος και λέει ότι βλέπω σε 720p .Στο νετφλιξ έχω ρυθμίσει στον λογαριασμό να παίζει σε υψηλή ποιότητα. Έχω 50αρα γραμμή. Και μιλάμε για περιεχόμενο που γράφει 4k HDR. Το χω παρατηρήσει και με περιεχόμενο που γράφει ότι είναι μόνο HDR (δλδ αυτά παίζουν σε 720?) Και σε περιεχόμενο που είναι σκέτο 1080p.Και την τηλεόραση την έχω ρυθμίσει σε"enchanted". Και ακόμα δεν την έχω βρει την σωστή ρύθμιση, τα χρώματα δεν φαίνονται ωραία.. καίγονται πάνω στα πρόσωπα. Όχι πάντα, αλλά όταν πέφτει φως πάνω τους.Η και σε επιφάνειες λείες.Έτσι δηλαδή θα παίζει? (Τώρα δοκιμάζω τις ρυθμίσεις που έχει ποσταρει ένα παιδί εδώ μέσα κάτι σελίδες πρίν Αν έχεις διαβάσει το θέμα με την 65αρα του θέματος θα δεις ότι είχα την ίδια απορία με το Netflix. Υποψιάζομαι ότι στην πηγή σήματος η tv μας αναφέρει την ανάλυση που ξεκινάει το περιεχόμενο του Netflix και όχι την βέλτιστη στην οποία καταλήγει μετά από κάποια δευτερόλεπτα. Έτσι π.χ εγώ σε ταινία 4k βλέπω ότι είναι καμιά φορά ακόμα και 480p! Εντωμεταξυ καθόλη την διάρκεια της ταινιας το 480 δεν αλλάζει παρόλο που η ποιότητα είναι φοβερη, έτσι κατέληξα σε αυτό το συμπέρασμα. 1
vagmouk Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 19 ώρες πριν, foler79 είπε Αν έχεις διαβάσει το θέμα με την 65αρα του θέματος θα δεις ότι είχα την ίδια απορία με το Netflix. Υποψιάζομαι ότι στην πηγή σήματος η tv μας αναφέρει την ανάλυση που ξεκινάει το περιεχόμενο του Netflix και όχι την βέλτιστη στην οποία καταλήγει μετά από κάποια δευτερόλεπτα. Έτσι π.χ εγώ σε ταινία 4k βλέπω ότι είναι καμιά φορά ακόμα και 480p! Εντωμεταξυ καθόλη την διάρκεια της ταινιας το 480 δεν αλλάζει παρόλο που η ποιότητα είναι φοβερη, έτσι κατέληξα σε αυτό το συμπέρασμα. Ετσι είναι.Αν βάλετε να παίξει και ένα test pattern θα διαπιστώσετε ότι με καλή γραμμή τερματίζει το 4k.
tehyoda Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Τα σαμπς από εξωτερικό δίσκο σας τα παίζει κανονικά; Σε μερικά κάποια γράμματα τα δείχνει σαν σύμβολα μέχρι και στο the witcher που είχε σαμπς από νετφλιξ αποθηκευμένα το έκανε... έχουμε κάνα φιξ;
Ntinaras Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, tehyoda είπε Τα σαμπς από εξωτερικό δίσκο σας τα παίζει κανονικά; Σε μερικά κάποια γράμματα τα δείχνει σαν σύμβολα μέχρι και στο the witcher που είχε σαμπς από νετφλιξ αποθηκευμένα το έκανε... έχουμε κάνα φιξ; νομιζω κι εμενα στην 6100 ετσι τα εδειχνε αλλα δεν εδωσα σημασια γιατι βλεπω κυριως με αγγλικους καπου διαβασα οτι πρεπει να αλλαξεις την κωδικοποιηση στο text.
Recreator Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Στα υπόψη να έχετε ότι παρότι έχει την εφαρμογή Plex, δεν υποστηρίζεται πλέον από τους developers. Επίσης δεν έχω ακούσει τα καλύτερα για την εφαρμογή, αν και δεν υπάρχει κάτι που να την καθιστά άχρηστη
foler79 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Συγνώμη οι υπότιτλοι σας παίζουν κανονικά αν δεν μαγειρευτούν από notepad? Ρωταω μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση και μου διαφεύγει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις