Προς το περιεχόμενο

KTM 390 DUKE 2019

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ρε αλανια

Εχω παθει ερωτα με το μηχανακι αυτο και δεν ξερω τι να κανω...................

Θα το αγορασω καινουργιο αλλα δεν ξερω τι να κανω γιατι αλλοι μου λενε καθε τριτη μαστορα και αλλοι λενε οτι δεν ισχυει πλεον αυτο................

Γνωμες????????????????????

το μηχανακι θα ειναι για μεσα στην πολη και που και που θα πηγαινουμε και λιγο πιο εξω...........για παραδειγμα ορωπο,χαλκιδα,αγιους θεοδωρους.........

Σας ευχαριστω πολυ και παντα ορθιοι..............

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας ευχαριστω πολυ ''και παντα ορθιοι..............  ''    ..........λαμπαδα ολη την ωρα ε???  :)  ....μια χαρα ειναι το μηχανακι... <μη περιμενεις να κανεις και 40.000 χιλ το χρονο ...εκει το χαιρετισες....... μεσα σε 3 χρονια .... ανεβαζουν θερμοκρασια επειδη ειναι μονοκιλυνδρα και πολυστροφα.... αν κανεις πιο λιγα χιλιομετρα το χρονο ...παρτο ειναι στημενο ελαφρυ σχετικα ... η καλυτερη επιλογη ......        μονο λαστιχα θα θελει αν ειναι ινδικα η κινεζικα  .... και εχει στενη σελα και σκληρη το duke < τη φτιαχνεις !!!> ...εκτος αν λες αυτο ...που η σελα του ειναι πιο καλη -ανετη https://www.iefimerida.gr/aytokinito/nea-ktm-390-adventure

Επεξ/σία από kiriakos500
  • Like 1
Δημοσ.
16 hours ago, alexcrx said:

καλησπερα ρε αλανια

Εχω παθει ερωτα με το μηχανακι αυτο και δεν ξερω τι να κανω...................

Θα το αγορασω καινουργιο αλλα δεν ξερω τι να κανω γιατι αλλοι μου λενε καθε τριτη μαστορα και αλλοι λενε οτι δεν ισχυει πλεον αυτο................

Γνωμες????????????????????

το μηχανακι θα ειναι για μεσα στην πολη και που και που θα πηγαινουμε και λιγο πιο εξω...........για παραδειγμα ορωπο,χαλκιδα,αγιους θεοδωρους.........

Σας ευχαριστω πολυ και παντα ορθιοι..............

Ωραίο το Duke, όμως θα πρότεινα να περιμένεις και το Adventure 390 που βγαίνει προς τον Μάρτιο αλλά είναι λίγο πιο ακριβό(ποντάρω στα 6200Ε). Ο λόγος είναι οι off road δυνατότητες, όπου θα μπορείς να πας σε λιγότερο βατούς χωματόδρομους. Αν τώρα δεν έχεις αυτή την δυνατότητα, χώσου Δούκα.

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, VonLoutsos είπε

Ωραίο το Duke, όμως θα πρότεινα να περιμένεις και το Adventure 390 που βγαίνει προς τον Μάρτιο αλλά είναι λίγο πιο ακριβό(ποντάρω στα 6200Ε). Ο λόγος είναι οι off road δυνατότητες, όπου θα μπορείς να πας σε λιγότερο βατούς χωματόδρομους. Αν τώρα δεν έχεις αυτή την δυνατότητα, χώσου Δούκα.

το ειδα και αυτο αλλα δε μου αρεσει οσο ο δουκας........ετσι κι αλλιως δεν ειμαι για χωματινες διαδρομες,γουσταρω ασφαλτο αβερτα......

5990 εχει για προπαραγγελια το adventure.........

Δημοσ.
18 minutes ago, alexcrx said:

το ειδα και αυτο αλλα δε μου αρεσει οσο ο δουκας........ετσι κι αλλιως δεν ειμαι για χωματινες διαδρομες,γουσταρω ασφαλτο αβερτα......

5990 εχει για προπαραγγελια το adventure.........

Δεν προπαραγγέλνουμε ποτέ. Αξίωμα.
Από εκεί και πέρα ότι σου αρέσει περισσότερο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στην παρέα έχουμε μηχανάκια όλων των εταιριών (και ktm) που είναι κολλητοί με τον μάστορα

στην παρέα έχουμε μηχανάκια όλων των εταιριών (και ktm) που δεν είναι καθόλου κολλητοί με τον μάστορα

με άλλα λόγια δεν υπάρχει αξιόπιστο μηχανάκι, υπάρχει αξιόπιστος και γνώστης αναβάτης.

Επεξ/σία από xrhstosiak
  • Thanks 2
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.τον ιουνιο του 2019 αγόρασα το ktm duke 390(portokali).η χρήση που το κάνω είναι μεγάλη.καθημερινη διαδρομή 36χλμ πανε-ελα στην δουλειά,καμία βόλτα καθώς και καμιά εκδρομή κοντινή 200 χλμ πάνε έλα.το μηχανάκι είναι άριστο σου το συνιστώ ανεπιφυλακτα.πληρωνεις και παίρνεις που αξίζει τα λεφτά του με το παραπάνω.Υ.Γ μετά από 9200 χλμ δεν το έχω βαρεθεί ουτενλιγοτ καθώς έχει αυθονο παιχνίδι.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 1/12/2019 στις 6:06 ΜΜ, dopelakos3 είπε

Καλησπέρα σε όλους.τον ιουνιο του 2019 αγόρασα το ktm duke 390(portokali).η χρήση που το κάνω είναι μεγάλη.καθημερινη διαδρομή 36χλμ πανε-ελα στην δουλειά,καμία βόλτα καθώς και καμιά εκδρομή κοντινή 200 χλμ πάνε έλα.το μηχανάκι είναι άριστο σου το συνιστώ ανεπιφυλακτα.πληρωνεις και παίρνεις που αξίζει τα λεφτά του με το παραπάνω.Υ.Γ μετά από 9200 χλμ δεν το έχω βαρεθεί ουτενλιγοτ καθώς έχει αυθονο παιχνίδι.

αδερφε μου να εισαι καλα για την απαντηση........και παντα ορθιος..............εμενα μου αρεσει το ασπρο(ασχετο)..........

μετα απο 9200 που εχεις κανει εχει βγαλει κανα προβλημα????????

εμενα σκεψου οτι θα ειναι το καινουργιο μου παπακι.............

πανε ελα στην δουλεια,βολτες οπως λες και εσυ αναμεσα στα 100 και 200 χιλιομετρα αποσταση και γενικα ο,το εκανα με το παπακι θα το κανω με τον δουκα...........

εχω αρρωστησει εντελως..............μεχρι και την 2080 για πουλημα θα βαλω για να το παρω 🤣 🤣 

Στις 24/11/2019 στις 11:08 ΜΜ, xrhstosiak είπε

στην παρέα έχουμε μηχανάκια όλων των εταιριών (και ktm) που είναι κολλητοί με τον μάστορα

στην παρέα έχουμε μηχανάκια όλων των εταιριών (και ktm) που δεν είναι καθόλου κολλητοί με τον μάστορα

με άλλα λόγια δεν υπάρχει αξιόπιστο μηχανάκι, υπάρχει αξιόπιστος και γνώστης αναβάτης.

συμφωνω μαζι σου οτι πρεπει να ξερεις τι οδηγας...........και να του φερθεις αναλογα...............

Στις 24/11/2019 στις 8:50 ΜΜ, VonLoutsos είπε

Δεν προπαραγγέλνουμε ποτέ. Αξίωμα.
Από εκεί και πέρα ότι σου αρέσει περισσότερο.

μωρε αμα ειναι να γλυτωσεις κανα φραγκο γιατι οχι???????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...