rzr_ks Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Καλησπερα στην ομαδα. Πριν μια εβδομαδα περιπου ηρθε η αναβαθμισμενη μου συνδεση, VDSL 50αρα και απο τα πρωτα πραγματα που εκανα ηταν να τσεκαρω ping σε games, μιας που ασχολουμαι αρκετα σε αυτο το τομεα. Για κακη μου τυχη το ping κυμαινεται απο 85 στην καλυτερη εως 125, με μεσο ορο τα 105 οποτε δεν ειμαι ευχαριστημενος. Διαβασα οτι η wind δεν δινει fast path, ισχυει αυτο? Επισης αν με βαλουν σε fast path ποσο θα χασω σε ταχυτητα? Γιατι το παραλογο ειναι πως ενω συγχρονιζει στα 50 πιανω τα 44! στο speedtest, πραγμα το οποιο με προβληματιζει αρκετα και δεν ξερω τι φταει, οποτε αν χασω αλλα 1 με 2 mbs τι σοι 50αρα ειναι αυτη... Απο τις βασικες γνωσεις που εχω, η γραμμη μου αγγιζει την τελειοτητα, οποτε τι φταιει? (η καμπινα που παιρνω ειναι ακριβως εξω απο την πορτα της εισοδου της πολυκατοικιας που μενω).
basilis_k6 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 join the club δυστυχως η αλλαγη σε vdsl ειναι λάθος επιλογη αν εισαι gamer. ψαξε να δεις εδω μεσα τι μπορεις να κανεις απο την πλευρά σου αλλα θέλει δουλεια με μπριζες καλωδια κτλ.
rzr_ks Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 @basilis_k6 Δηλαδη δεν γινεται τιποτα μεσω tweaks απο το router? μονο αν μπλεχτω με καλωδια και μπριζες? Το 44 download πως το εξηγεις? δεν ειναι λιγο σε σχεση με τον συχγρονισμο?
basilis_k6 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, rzr_ks είπε @basilis_k6 Δηλαδη δεν γινεται τιποτα μεσω tweaks απο το router? μονο αν μπλεχτω με καλωδια και μπριζες? Το 44 download πως το εξηγεις? δεν ειναι λιγο σε σχεση με τον συχγρονισμο? και εγω απο άλλους ζήτησα βοήθεια εδω μέσα, δεν ειμαι γνωστης για να σε βοηθησω. αυτα που έκανα εγω ηταν: τηλ στη νοβα, χωρις αποτέλεσμα έβαλα σε άλλη μπριζα ρευματος το ρουτερ που δεν εχει τιποτα άλλο πανω, χωρις αποτέλεσμα το σπιτι δεν εχει άλλη μπριζα τηλεφωνου οποτε δοκιμάζω μονο σε αυτη τη μια άλλαξα κάθε καλωδιο, εβαλα και εβγαλα το splitter, χωρις αποτέλεσμα έκανα trail στο haste που ειναι για να μειώνει το Ping και το έριξε 10ms αλλα κυρίως δεν εχω packet loss σχεδον καθόλου adsl ειχα 55-65, vdsl 75-95 συνηθως 85, με το haste έχω πρπ 70-75 δεν εχω καν τηλέφωνο πανω ουτε και τηλεφωνο γενικως. με άλλο ρουτερ δοκίμασες? Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2019 από basilis_k6
Silverage Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, rzr_ks είπε Καλησπερα στην ομαδα. Πριν μια εβδομαδα περιπου ηρθε η αναβαθμισμενη μου συνδεση, VDSL 50αρα και απο τα πρωτα πραγματα που εκανα ηταν να τσεκαρω ping σε games, μιας που ασχολουμαι αρκετα σε αυτο το τομεα. Για κακη μου τυχη το ping κυμαινεται απο 85 στην καλυτερη εως 125, με μεσο ορο τα 105 οποτε δεν ειμαι ευχαριστημενος. Διαβασα οτι η wind δεν δινει fast path, ισχυει αυτο? Επισης αν με βαλουν σε fast path ποσο θα χασω σε ταχυτητα? Γιατι το παραλογο ειναι πως ενω συγχρονιζει στα 50 πιανω τα 44! στο speedtest, πραγμα το οποιο με προβληματιζει αρκετα και δεν ξερω τι φταει, οποτε αν χασω αλλα 1 με 2 mbs τι σοι 50αρα ειναι αυτη... Απο τις βασικες γνωσεις που εχω, η γραμμη μου αγγιζει την τελειοτητα, οποτε τι φταιει? (η καμπινα που παιρνω ειναι ακριβως εξω απο την πορτα της εισοδου της πολυκατοικιας που μενω). Σχεδόν ποτέ δεν θα πιάσεις ακριβώς την ταχύτητα που σου βγάζει στο router. Είναι φυσιολογικό. Το ping είναι κακό. Εγώ όταν έβαλα vdsl μειώθηκε. Δεν ξέρω γιατί σε σένα ανέβηκε αλλά κάτι παίζει. Η wind λένε ότι δεν δίνει fast path αλλά αν έχει δικά της καφάο στην περιοχή σου ίσως να μπορεί να σου δώσει. Αρκεί να βρείς κάποιον μη καθυστερημένο στα τηλέφωνα που να μην βαριέται τη ζωή του.
rzr_ks Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε και εγω απο άλλους ζήτησα βοήθεια εδω μέσα, δεν ειμαι γνωστης για να σε βοηθησω. αυτα που έκανα εγω ηταν: τηλ στη νοβα, χωρις αποτέλεσμα έβαλα σε άλλη μπριζα ρευματος το ρουτερ που δεν εχει τιποτα άλλο πανω, χωρις αποτέλεσμα το σπιτι δεν εχει άλλη μπριζα τηλεφωνου οποτε δοκιμάζω μονο σε αυτη τη μια άλλαξα κάθε καλωδιο, εβαλα και εβγαλα το splitter, χωρις αποτέλεσμα έκανα trail στο haste που ειναι για να μειώνει το Ping και το έριξε 10ms αλλα κυρίως δεν εχω packet loss σχεδον καθόλου adsl ειχα 55-65, vdsl 75-95 συνηθως 85, με το haste έχω πρπ 70-75 δεν εχω καν τηλέφωνο πανω ουτε και τηλεφωνο γενικως. με άλλο ρουτερ δοκίμασες? οχι δεν δοκιμασα γιατι δυστυχως τωρα ηρθε στην περιοχη μας η οπτικη και δεν εχω καποιον γνωστο να μου δωσει ρουτερ... μηπως φταιει τιποτα στην καλωδιωση του σπιτιου? γιατι ειναι παλια πολυκατοικια απο οσο ξερω καπου τελη του 70... 8 λεπτά πριν, Silverage είπε Σχεδόν ποτέ δεν θα πιάσεις ακριβώς την ταχύτητα που σου βγάζει στο router. Είναι φυσιολογικό. Το ping είναι κακό. Εγώ όταν έβαλα vdsl μειώθηκε. Δεν ξέρω γιατί σε σένα ανέβηκε αλλά κάτι παίζει. Η wind λένε ότι δεν δίνει fast path αλλά αν έχει δικά της καφάο στην περιοχή σου ίσως να μπορεί να σου δώσει. Αρκεί να βρείς κάποιον μη καθυστερημένο στα τηλέφωνα που να μην βαριέται τη ζωή του. ναι οκ ξερω σχεδον ποτε δεν πιανειςοσο λεει, ομως με βαση το γεγονος οτι η καμπινα ειναι σχεδον μεσα στο σπιτι μου περιμενα τουλαχιστον 48...και το ping να ειναι σταθερα καπου στο 80αρι οχι 100+ που εχω... Η καμπινα ειναι του οτε οποτε απο οσο καταλαβα δεν εχω ελπιδα για fast path...
Silverage Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, rzr_ks είπε οχι δεν δοκιμασα γιατι δυστυχως τωρα ηρθε στην περιοχη μας η οπτικη και δεν εχω καποιον γνωστο να μου δωσει ρουτερ... μηπως φταιει τιποτα στην καλωδιωση του σπιτιου? γιατι ειναι παλια πολυκατοικια απο οσο ξερω καπου τελη του 70... ναι οκ ξερω σχεδον ποτε δεν πιανειςοσο λεει, ομως με βαση το γεγονος οτι η καμπινα ειναι σχεδον μεσα στο σπιτι μου περιμενα τουλαχιστον 48...και το ping να ειναι σταθερα καπου στο 80αρι οχι 100+ που εχω... Η καμπινα ειναι του οτε οποτε απο οσο καταλαβα δεν εχω ελπιδα για fast path... Ναι, δεν παίζει για fast path. Μπορείς όμως να δοκιμάσεις να ζητήσεις. Δοκίμασε αν έχει άλλες πρίζες τηλεφώνου να το συνδέσεις εκεί και να μετρήσεις αν έχει διαφορά. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2019 από Silverage
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα