Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα την maic την ψηφιακη βοηθο της mls που βρηκα σε προσφορα

Ενω εκανε update αρνειται πεισματικα να ακουσει οποιαδηποτε φωνητικη εντολη(τετοιο φτυσιμο ουτε απο γυναικα😂)

Δοκιμασα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ,τιποτα ....

Επικοινωνησα με το τηλεφωνο εξυπηρετησης της mls και μου ειπανε να την αφησω μερικες ωρες να παρει τις ενημερωσεις!

Την εχω εδω και τεσσερις περιπου ωρες αλλα δεν...

Εχει αντιμετωπισει αλλος παρομοιο προβλημα,μηπως επεσα σε ελαττωματικο μοντελο ή απλως η εμπειρια out of the box της mls ειναι για τα μπαζα;

• Like 1
Δημοσ.

Στο κινητό η maic  λειτουργεί (μην φανταστείς google assistant άλλα έναν καιρό σου τον λέει αν ρωτήσεις).
Μήπως έχουν φάει σκάλωμα τα μικρόφωνα και δεν ακούει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, filip123go είπε

Στο κινητό η maic  λειτουργεί (μην φανταστείς google assistant άλλα έναν καιρό σου τον λέει αν ρωτήσεις).
Μήπως έχουν φάει σκάλωμα τα μικρόφωνα και δεν ακούει;

Τι να σου πω καινουργια συσκευη ειναι θα την αφησω σαββατοκυριακο μηπως εχουν καποιο ειδος τηλεμετριας και εντοπισουν την βλαβη διαφορετικα την Δευτερα θα την παω για επιστροφη

Επεξ/σία από czarjuly
Δημοσ.

Λοιπον την πηγα πισω μου δωσανε δευτερη παω σπιτι την βαζω στο ρευμα τιποτα!!

Την ξαναπαω πισω προβλημα στην οθονη μου λεει ο τεχνικος,ανοιξαμε και τριτη την δοκιμασαμε επι τοπου στο μαγαζι και δειχνει να δουλευει...

• 1 χρόνο αργότερα...
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πανω στην εκπνοη της διετιας και κατ επεκταση της εγγυησης πηγα να κανω μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων γιατι κολλαγε...το αποτελεσμα ειναι να εχει κολλησει στο''πραγματοποιουνται ενημερωσεις παρακαλω περιμενετε''επικοινωνησα με την mls και μου ζητανε 25 ευρω για επισκευη....ξερει κανεις πως γινεται hard reset να το δοκιμασω και αυτο πριν παει στα σκουπιδια;

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα Αγόρασα το MLS Maic smart hub! Δεν μπορεί να βρει την τοποθεσία μου και έχει κολλήσει σε αυτό το σημείο! Έχει κανείς καμιά ιδέα τι να κάνω?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ΜΕ ΤΗΝ ΜΑIC ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΣΤΟ SETUP, ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ??? 

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα μετα απο επαναφορα της maic λογο κολληματος δεν προχωραει το set up  κολλαει  στην τοποθεσια .Μηπως βρηκε κανεις λυση ?

Επεξ/σία από Despoinagr
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Despoinagr είπε

καλησπερα μετα απο επαναφορα της maic λογο κολληματος δεν προχωραει το set up  κολλαει  στην τοποθεσια .Μηπως βρηκε κανεις λυση ?

το ενδεχομενο να εχει προβλημα ο server της mls, το εχει καποιος σκεφτει ? εχετε μιλησει με την mls ? λειτουργει η εταιρεια ή εχουν κλεισει ?

Δημοσ.
12 ώρες πριν, lneam είπε

το ενδεχομενο να εχει προβλημα ο server της mls, το εχει καποιος σκεφτει ? εχετε μιλησει με την mls ? λειτουργει η εταιρεια ή εχουν κλεισει ?

Όπως έχουμε ξαναπεί η mls έχει χαιρετήσει 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gianniz_k είπε

Όπως έχουμε ξαναπεί η mls έχει χαιρετήσει 

την ιδια πληροφοριση εχω, χωρις αποδειξεις ......

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, lneam είπε

την ιδια πληροφοριση εχω, χωρις αποδειξεις ......

Λογιστικά ίσως να μην έχει μπει λουκέτο και το αν θα βρεθεί επενδυτής και η εταιρεία επαναλειτουργήσει είναι άγνωστο.

Στην πράξη, και αυτό που ενδιαφέρει τον κάτοχο κάποιας συσκευής, είναι ότι support δεν υπάρχει, σε τηλέφωνα ή email δεν απαντάει κανείς (σύμφωνα με τις αναφορές των χρηστών σε διάφορα θέματα εδώ μέσα) και η ιστοσελίδα τους φυσικά δεν ανανεώνεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...