Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σας θα ήθελα τα φώτα σας σε ένα θέμα που έχω με ένα ψυγειοκαταψυκτη beko CNA29120 ενώ λειτουργεί κανονικά η κατάψυξη και πιάνει θερμοκρασία και παγώνει το ψυγείο από πάνω δεν πιάνει θερμοκρασία και βγάζει ίσα ίσα δροσερό αέρα ξέρετε ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα?

• Like 1
Δημοσ.

Εαν δουλευει μονο η καταψυξη και οχι η συντηρηση,θελει αποψυξη.
Αδειασε το και αστο 24 ωρες εκτος πριζας με τις πορτες ανοιχτες

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, WESKER84 είπε

καλησπέρα σας θα ήθελα τα φώτα σας σε ένα θέμα που έχω με ένα ψυγειοκαταψυκτη beko CNA29120 ενώ λειτουργεί κανονικά η κατάψυξη και πιάνει θερμοκρασία και παγώνει το ψυγείο από πάνω δεν πιάνει θερμοκρασία και βγάζει ίσα ίσα δροσερό αέρα ξέρετε ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα?

Το πιο πιθανό πρόβλημα με το φρέο.Ή έχει χάσει και θέλει συμπλήρωμα ή το μοτέρ δεν έχει δύναμη να το ανεβάσει πάνω στη συντήρηση.

Δες στην πίσω πλευρά αν έχει ξεχωριστά μοτέρ ενδέχεται να τα έχει παίξει το μοτέρ της συντήρησης.Το είχα πάθει παλιά με δικό μου κατάψυξη είχα συντήρηση όχι.

Είναι εντός εγγύησης;;;;;;;;;;;;;;;;

Δημοσ.
29 minutes ago, papoys1 said:

Το πιο πιθανό πρόβλημα με το φρέο.Ή έχει χάσει και θέλει συμπλήρωμα ή το μοτέρ δεν έχει δύναμη να το ανεβάσει πάνω στη συντήρηση.

Δες στην πίσω πλευρά αν έχει ξεχωριστά μοτέρ ενδέχεται να τα έχει παίξει το μοτέρ της συντήρησης.Το είχα πάθει παλιά με δικό μου κατάψυξη είχα συντήρηση όχι.

Είναι εντός εγγύησης;;;;;;;;;;;;;;;;

Πως καταλαβαίνουμε αν έχει χάσει;

Δημοσ.

Δεν ανεβάζει ψύξη η συντήρηση εάν το μοτέρ δεν έχει πρόβλημα.Τώρα αν φταίει το μοτέρ ή το φρέο όπως και να έχει πρέπει να το δει ειδικός.

Εμένα είχε τρυπήσει εσωτερικά το σύστημα κυκλοφορίας του φρέου και δεν είχε πίεση να ανέβει στη συντήρηση ενώ το μοτέρ δούλευε κανονικά.

12 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

Πως καταλαβαίνουμε αν έχει χάσει;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει διαφορετικά μοτέρ, λογικά για να έχει κατάψυξη και να δουλεύει κανονικα δεν θα έχει πρόβλημα από φρέο δεν είναι στην εγγύηση αλλά θα κοιτάξω μήπως το φτιάξω εγώ συγουρα θα έχει πρόβλημα το μοτέρ η καμία πλακέτα ελενχου θερμοκρασιας?

Άμα έχει τρυπήσει πάει για πέταμα!

Επεξ/σία από WESKER84
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, WESKER84 είπε

Έχει διαφορετικά μοτέρ, λογικά για να έχει κατάψυξη και να δουλεύει κανονικα δεν θα έχει πρόβλημα από φρέο δεν είναι στην εγγύηση αλλά θα κοιτάξω μήπως το φτιάξω εγώ συγουρα θα έχει πρόβλημα το μοτέρ η καμία πλακέτα ελενχου θερμοκρασιας?

Άμα έχει τρυπήσει πάει για πέταμα!

Εμένα δούλευαν κανονικά και τα δύο μοτέρ αλλά το πρόβλημα ήταν στο φρέο που χανόταν κάπου εσωτερικά στο κύκλωμα.Τράβηξέτο μπροστά και βάλε το χέρι να δεις αν δουλεύουν και τα δύο μοτέρ.Αν κάποιο τα έπαιξε θα το νοιώσεις που δεν θα έχει δόνηση και επίσης θα είναι κρύο.Αυτό που δουλεύει είναι ζεστό.

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, XronisR είπε

Εαν δουλευει μονο η καταψυξη και οχι η συντηρηση,θελει αποψυξη.
Αδειασε το και αστο 24 ωρες εκτος πριζας με τις πορτες ανοιχτες

Αυτό που σου είπε ο @XronisR

Δημοσ.

Σε παλαιό ψυγείο μας που τώρα δεν λειτουργεί, είχαμε το ίδιο πρόβλημα, ο ψυκτικός διαπίστωσε οτι είχε χαλάσει το ανεμιστηράκι που κατευθύνει τον αέρα, έτσι πάγωνε μόνο η κατάψυξη από το κάτω μέρος και από πάνω το ψυγείο δεν μπορούσε να παγώσει ιδιαίτερα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, bill999r είπε

Αυτό που σου είπε ο @XronisR

Μα ο TS μετά είπε  ότι είναι nofrost οπότε σε τι να κάνει απόψυξη;;;;;

Το να το βγάλει από τη πρίζα για ένα 24ωρο οκ το έχω ξανακούσει και εγώ το έκανα στο δικό μου και μάλιστα 5-6 24ωρα γιατί ήταν στο εξοχικό αλλά και πάλι δε δούλεψε η συντήρηση παρά μόνο η κατάψυξη.Δοκιμαστικά αν μπορεί όμως ας το κάνει.

edit.Να προσθέσω ότι το δικό μου το είδαν 2 μαστόροι διαπίστωσαν απώλεια ψυκτικού από το πλέγμα της συντήρησης το οποίο βρίσκεται εσωτερικά μου είπαν δεν φτιάχνει και να πάει για ανακύκλωση.Βρήκα έναν μάστορα στα Σπάτα ο οποίος μου είπε ότι με 70 ευρώ θα το φτιάξει και θα δουλέψει καλύτερα από πριν με εγγύηση και αν δε δουλεύει δε θα πληρωθεί. Το άφησα και όντως το έφτιαξε προσθέτοντας  πλέγμα κυκλοφορίας φρέο που είχε κόψει από άλλο ψυγείο εσωτερικά.Για 2 χρόνια δουλεύει χωρίς πρόβλημα και μάλιστα ψύχει καλύτερα από πριν και συντήρηση το δουλεύω στο 1.

Το έχω πλέον  σαν εφεδρικό και το δουλεύω όταν χρειάζομαι χώρο που δεν επαρκεί στο άλλο.

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.

Ακόμη κ nofrost να είναι.καμια φορά μπορεί να πιάσει παγο σε κάποιο ανεμιστηρακι ή θερμοστάτη και να μη λειτουργεί σωστά.

Το πρώτο και πιο εύκολο νομίζω είναι να κάνει απόψυξη. Αν δεν λειτουργήσει καλεί ειδικό

Δημοσ.

Μάλλον κάτι τέτοιο θα έχει πάθει γιατί τα μοτέρ δουλεύουν ο συμπιεστής δουλεύει όποτε πάει για πέταμα θα έχει διαρροή

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, WESKER84 είπε

Είναι nofrost δεν παγωνει

Και εμενα no frost ειναι.Εχω το Pitsos PKNB56VL30.
Μου εκανε το ιδιο προβλημα,πηρα τηλ 2 ψυκτικους και μου ειπαν και οι δυο το ιδιο,καντο αποψυξη 1 μερα και εαν δεν δουλεψει μετα θα ερθουμε να το δουμε.

Επεξ/σία από XronisR
Δημοσ.

Παιδιά το έχω κάνει απόψυξη αλλά δεν λειτουργεί σωστά  και είναι και σε μέρος που δεν πας εύκολα όποτε θα το πετάξω και θα πάρω ένα άλλο σας ευχαρηστω όλους για την βοήθεια σας!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...