Theokarav Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να πει αν έχει εμπειρία απο αγορά smartphone απο το καταστημα στο skroutz A-mobiles η ποια ειναι η γνωμη σας για τις τιμες του γιατι ειναι με διαφορά ποιο φτηνο απο αλλά σκρουτζομαγαζα . Τελος αξίζει να εμπιστευτώ να προπληρωσω μιας και δεν υποστηρίζεται από το εν λογω κατάστημα αντικαταβολή! Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά για τον χρόνο σας! 3
VenomIIID Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Και εγώ για το ίδιο πράγμα αναρωτιέμαι. Δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστοι. Επίσης του Skroutz το έβγαλε από την λίστα του σήμερα 23/11. Χθες υπήρχε κανονικά. Εϊναι λίγο παράξενο. 1
Theokarav Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Ναι το ειδα και εγω οτι το έβγαλαν! Δεν ξερω μπορεί και να το ρισκάρω. Ας δουμε τι θα πει και κανεις άλλος! 1
Anola Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν μεχρι 15 εργασιμες . Να μας πει καποιος αλλος αν γνωριζει κατι περισσοτερο γιατι μιλαμε για πολυ χαμηλη τιμη εδω. 1
Theokarav Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Και εγω ήθελα να τους πάρω ! Αλλα αφου τους πηρες κομπλέ!
Anola Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Η κοπελα για πληρωμες ειπε μονο τραπεζικη καταθεση και καρτα δεν υποστηριζουν αντικαταβολη ουτε paypal ενω το διαφημιζουν κατω στη σελιδα τους. 1
ss13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Πήρα χθες τηλέφωνο που λόγω Black Friday πιθανον είχαν καλές τιμές , ρωτησα για την εγγύηση της Nokia , μου είπαν πως έχουν 2 χρόνια επίσημη εγγύηση 😎
Dantε Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Aγνωστο μαγαζι χωρις αντικαταβολη και 15 μερες? Δωστε μου τα λεφτα εμενα και εχω ενα θειο που φερνει. 1
georgerapp Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Χωρίς pay pal !!!!!!!! Χαχαχαχαχαχα οι ραγιάδες. Ούτε τηλέφωνο για πληροφορία δεν αξίζουν. Αγοράζετε με PayPal και να κάνετε unboxing με βίντεο όπως θα κάνατε από bangood κ.α . Εάν κάτι πάει στραβά και το μαγαζί δε δωσει λύση ΑΜΕΣΑ ακολουθατε καταγγελία στο PayPal. Ίδια ακριβώς τακτική με έξω. Το ότι είναι αγορά από Ελλάδα δεν αλλάζει κάτι. Καιρός τα λαμόγια τα κ@ριολι@ να γίνουν έμποροι του κόσμου , να βγουν από τον σάπιο μικρόκοσμο τούς. Ούτε αντικαταβολή. PayPal και όπως είπα η ίδια φόρμουλα με την αγορά από έξω. Γ@μω τα μαγαζάκια τους. Ακούς εκεί όχι PayPal! 1
dimitak Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα και από μένα. Ωραίο θέμα, είδα ότι υπήρχε και άλλο νήμα για το ίδιο κατάστημα στο σάιτ, δυστυχώς όμως σβήστηκε και δεν το πρόλαβα. Εν συντομία, το ότι πλέον δεν είναι στο skroutz δεν σημαίνει τίποτα, μπορεί απλά να τελείωσαν τα προπληρωμένα κλικ τους και να μην τους ενδιαφέρει να βάλουν άμεσα άλλα, αν έχουν ήδη διαφημιστεί αρκετά. Οι κριτικές τους ήταν καλές, πρόλαβα και τις είδα. Λίγες (καμιά 30αριά), αρνητικές 7-8, όλες αφορούσαν αγορές με τιμολόγιο. Οι υπόλοιποι είχαν γράψει ότι παρέλαβαν μέσα σε λίγες μέρες , χωρίς πρόβλημα. Ανασταλτικός παράγοντας για μένα η έλλειψη δυνατότητας αντικαταβολής. Βέβαια, υπάρχει το αποδεικτικό της πληρωμής στην τράπεζα, σε περίπτωση "λαμογιάς" αλλά το θέμα είναι να μην φτάσουμε σε τέτοιο σημείο. Όποιος βέβαια ξέρει καλύτερα, ας μας διαφωτίσει, να γλυτώσουμε από κακοτοπιές! 1 1
LionRulesGR Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Κάποιος που να έχει παραλάβει κινητό τηλέφωνο απο το συγκεκριμένο κατάστημα μέχρι στιγμής ? Ύποπτη η άρνηση αντικαταβολής σε συνδυασμό με την απουσία PayPal ..
georgerapp Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Εγω έχω αναφέρει την γνωμη μου οτι οσον αναφορά το PayPal θα πρέπει εμεις ως αγοραστές να αποκλείουμε άμεσα τα μαγαζια που δε το υποστηρίζουν . PayPal και βιντεο στο unboxing στα ΠΆΝΤΑ και καθε κατεργάρης στον πάγκο του. 2
Chr1stosGk Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Μου έκαναν και εμένα εντύπωση οι εξαιρετικα χαμηλές τιμές του συγκεκριμένου μαγαζιού. Υπάρχει κάποιος που έχει αγοράσει κινητό να δώσει τα φώτα του και να μας πει πόσο αξιόπιστο το θεωρεί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις