Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα. Έχω το Samsung S8 εδώ και ένα χρόνο που το χαίρομαι πολύ και είναι σε εξαιρετική κατάσταση (θήκη από την 1η μέρα, και το προσέχω σαν παιδί μου... no joke).

Όμως ήρθε η ώρα να το δώσω και να πάρω άλλο.

• Ψάχνω για λίγο μεγαλύτερη οθόνη (μέχρι 6.2)
  • Ίσως λίγο μεγαλύτερη μπαταρία
  • Καλή ανάλυση (δεν με πειράζει να είναι λίγο κατώτερη του S8, άλλωστε δεν είμαι pixel-peeper)
  • Καλό επεξεργαστή
  • μνήμη/χώρος μεγαλύτερο ή ίσο από 4GB/64GB
  • Όχι κουρμπαριστή οθόνη (τελικά αποφάσισα πως προτιμώ τις flat οθόνες)
  • Κάμερα επιπέδου S8
  • Wide angle camera will be much welcomed
  • Κόστος μέχρι 600€ (προ έκπτωσης 39Α οπότε θα μου κοστίσει 24% φθηνότερα και θα πουλήσω το S8 πιο μετά γύρω στα 2 κατοστάρικα)
  • Όχι Huawei / Xiaomi (sorry guys)
  • Ποιότητα κατασκευής επιπέδου S8
  • Ασύρματη φόρτιση
  • Αδιάβροχο
  • Όσο γίνεται πιο κοντά σε στοκ android.
  • Και το κερασάκι στην τούρτα: Δόσεις. Που σημαίνει ότι τα περισσότερα σκρουτζομάγαζα αποκλείονται.

Αν έχετε να προτείνετε κάτι θα σας είμαι πολύ ευγνώμον.

Επεξ/σία από antirix024
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, papp0us είπε

LG G8s, αλλα δεν ξέρω αν θα το βρείς σε Αλυσίδες για δόσεις

Thanks, είναι ήδη στη λίστα μου. Με ανησυχεί λίγο η ποιότητα κατασκευής (έχω διαβάσει διάφορα δω και εκεί) και το γεγονός ότι το δίνουν μόνο σκρουτζομάγαζα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, antirix024 είπε

Thanks, είναι ήδη στη λίστα μου. Με ανησυχεί λίγο η ποιότητα κατασκευής (έχω διαβάσει διάφορα δω και εκεί) και το γεγονός ότι το δίνουν μόνο σκρουτζομάγαζα.

Η ποιοτητα κατασκευής ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΑ, η μόνη του αμαρτία ειναι οτι είναι LG. Μόνο σκρουτζομάγαζα θα το βρείς ναι, γιατι δεν έχει επίσημη αντιπροσωπεία Ελλάδα. Έχουν κανονικα διετή εγγύηση απο Procordia βέβαια.

Ασε που με την τιμή που έχει τώρα, αν πουλήσεις S8, και κόψεις και τιμολόγιο, ούτε δόσεις δε θα χρειαστείς, θα δώσεις κανα κατοστάρικο και θα το βγάλεις απο την πλάτη σου.

Επεξ/σία από papp0us
  • Like 1
Δημοσ.

θα ελεγα και εγω g8s αλλ σημαντικό ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΕΣΕΙ...... καθώς και το συνγεκριμενω πάσχει με ίδιο θέμα που επασχαν ολα τα αλλα lg..... από κάποια πτώση η υπερβολική υπερθέρμανση εχει θεματακι συγκολιση του cpu και αρχίζουν τα bootloop...... ήδη δυο πέρασαν από τα χέρια μου το μόνο που κατάφερα μετά απο ελαφρύ reflow να πάρω data πριν τα κακαρώσει ξανα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...