Προς το περιεχόμενο

samsung mirroring με pc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω την samsung 7023 και προσπαθώ να πάρω την εικόνα του υπολογιστή και να την εμφανίσω στη οθόνη. chromecast-mirecast δεν υποστηρίζονται.

Η τηλεόραση είναι στο ίδιο δίκτυο και μπορώ να κάνω Ping. Την βλέπω κανονικά στα devices στον υπολογιστή.

Οταν όμως βάζω την εφαρμογή smart view δεν την βλέπει. 

Αν δοκιμάσω add device στα windows 7 πάλι δεν την βλέπει.

Τι μπορεί να φταίει; Τι άλλο μπορώ να δοκιμάσω; Μήπως φταίει κάποια ρύθμιση δικτύου; έχω ενεργό file sharing και network discovery...

Μόνο με το plex είχα καταφέρει να την συνδέσω για να στριμάρω ταινίες αλλά και εκεί έπρεπε να δώσω την ip απευθείας στο plex για να την δει.

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.
3 ώρες πριν, The_Judas είπε

Μόνο με το plex είχα καταφέρει να την συνδέσω για να στριμάρω ταινίες αλλά και εκεί έπρεπε να δώσω την ip απευθείας στο plex για να την δει.

Plex media server στον υπολογιστή και Plex εφαρμογή από το store της Samsung.

Είχα δοκιμάσει αρκετούς άλλους τρόπους πρόσφατα και είτε δεν είχα σωστά τους υπότιτλους είτε δεν λειτουργούσαν καθόλου (smart view)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι και εμένα με το plex έπαιξε και είναι ωραία εφαρμογή. 

Απλά θα ήθελα να έχω και την εναλλακτική με mirroring. Γενικά έχει πολλά θέματα η samsung στο "smart" κομμάτι και λίγες εφαρμογές.

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.

Καμιά άλλη χρήσιμη εφαρμογή υπάρχει για την 7023 (άσχετα με το mirroring)? Δοκίμασα και το viewster αλλά δεν φορτώνει καν...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...