Προς το περιεχόμενο

αγορά κλειδιών Win10 και Ο365

Athanasios2104

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκοπεύω να στήσω καινούργιο pc την επόμενη εβδομάδα και ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τα κλειδιά Win10 Pro και Office 365, κατά πόσο είναι ασφαλή και νόμιμα; Είδα ότι και το insomnia διαφημίζει ένα site με τέτοια κλειδιά.

Και συγκεκριμένα για το O365, το 1ον χρόνο θα είναι κανονικά με το 1ΤΒ cloud storage, από τον επόμενο χρόνο τι συμβαίνει; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

48 λεπτά πριν, Athanasios2104 είπε

Σκοπεύω να στήσω καινούργιο pc την επόμενη εβδομάδα και ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τα κλειδιά Win10 Pro και Office 365, κατά πόσο είναι ασφαλή και νόμιμα; Είδα ότι και το insomnia διαφημίζει ένα site με τέτοια κλειδιά.

Και συγκεκριμένα για το O365, το 1ον χρόνο θα είναι κανονικά με το 1ΤΒ cloud storage, από τον επόμενο χρόνο τι συμβαίνει; 

Το ανανεώνεις.

Έχω προβεί σε αγορές τέτοιων κλειδιών και πρόσφατα. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα! Αρκετά μέλη, όταν είχα ρωτήσει, χρησιμοποιούν για χρόνια τέτοιες λύσεις!

• Like 1

2 ώρες πριν, Athanasios2104 είπε

Στην Ευρωπαϊκή Ένωση η μεταπώληση ενός προϊόντος είναι πάντα νόμιμη, δεν μπορεί να το απαγορέψει η εταιρεία που το παράγει ή κάποιος άλλος. Άρα εσύ νόμιμα θα αγοράσεις το κλειδί, τώρα αν το βρήκαν νόμιμα αυτοί που το πουλάνε είναι μία άλλη ιστορία.

Αν είσαι επιχείρηση και μπει η εφορία και δεν έχεις τιμολόγιο αγοράς και sticker από όσο ξέρω ότι και να τους πεις δεν γλιτώνεις το πρόστιμο.

• Like 1

@elpenor για το προσωπικό μου pc στο σπίτι προορίζεται, οπότε ελπίζω να μην μου κάνει ντου ο εισαγγελέας :D 

@alfas μου έκανε εντύπωση ότι O365 είναι με ~15 ευρώ, όταν η Microsoft το δίνει 90 αν δεν κάνω λάθος. Επομένως κάθε χρόνο θα πρέπει να προμηθεύομαι καινούργιο φθηνό κλειδί, ή από τον 2ο χρόνο θα πληρώνω ότι ζητάει η MS;

23 ώρες πριν, Athanasios2104 είπε

@elpenor για το προσωπικό μου pc στο σπίτι προορίζεται, οπότε ελπίζω να μην μου κάνει ντου ο εισαγγελέας :D 

Τότε δε σε απασχολεί κάτι.

23 ώρες πριν, Athanasios2104 είπε

@alfas μου έκανε εντύπωση ότι O365 είναι με ~15 ευρώ, όταν η Microsoft το δίνει 90 αν δεν κάνω λάθος. Επομένως κάθε χρόνο θα πρέπει να προμηθεύομαι καινούργιο φθηνό κλειδί, ή από τον 2ο χρόνο θα πληρώνω ότι ζητάει η MS;

Το κλειδί της ms θα το έχεις μόνο εσύ. Το κλειδί των 15€ θα το μοιράζεσαι και με άλλους.
Αυτά τα κλειδιά είναι συνήθως από εταιρείες ή από ιδρύματα. Εσύ τα πληρώνεις μια μόνο φορά και τέλος. Ο χώρος στο onedrive δεν είναι απόλυτα δικός σου και δεν έχεις τον κωδικό του διαχειριστή απ' ότι έχω διαβάσει σε διάφορα φόρουμ (το ποιος τον έχει είναι άγνωστο), εσύ απλά έχεις έναν κωδικό για να ανεβάζεις αρχεία, τα οποία παραμένουν εκεί (το ίδιο και η λειτουργία του 365) για όσο ο αρχικός κάτοχος του λογαριασμού ανανεώνει την συνδρομή. Μην έχεις όμως καμία απαίτηση αν κάποια στιγμή δεν λειτουργεί ο λογαριασμός και το 365 και δεν έχεις πλέον πρόσβαση στα αρχεία σου.

• Thanks 1

Νομιμα δεν ειναι σε καμια περιπτωση, ασφαλη ναι ειναι.  Το οτι πληρωνετε εστω και 1 ευρω για να βαζετε παρανομα κλειδια....... με ξεπερναει. 

Αν ειναι να εισαι παρανομος καντο τσαμπα, εστω και μισο ευρω να πληρωσεις εισαι βλακας.................. υπογεγραμμενα.!

Αν τα windows που αγοραζετε ολοι εσεις δεν εχουν 120-150 ευρω, τοτε τη πατησες μαλλον.

Και κατι αλλο που πιθανον να μη ξερετε.............. αν δεν ενεργοποιησετε τα win10, δε τρεχει και καστανο και λειτουργουν μια χαρα και 100% σε ολα για παντα εκτος απο το watermark κατω δεξια.

Κάνεις λάθος. Τα "γκρι" κλειδιά σε γλυτώνουν από τον βραχνά του actibator/crack που δεν το έχουν όλοι. Επίσης, μπορεί το antivirus να σου χτυπήσει το crack ή αν κάποιος δεν ξέρει και πολλά να κατεβάσει μαζί με το crack και κανέναν ιό και να γίνει η κατάσταση πολύ άσχημη. Επίσης να μην ξεχνάμε ότι αρκετοί πληρώνουν σε μαγαζιά για να τους βάλουν το crack στα windows και στο office και εκεί δεν δίνουν 1,2,5,10 € αλλά 15-30€.
Οπότε, από το crack καλύτερα να δώσεις μερικά ευρώ για τέτοια κλειδιά και να είσαι ήσυχος.

3 ώρες πριν, 2MikronS είπε

Και κατι αλλο που πιθανον να μη ξερετε.............. αν δεν ενεργοποιησετε τα win10, δε τρεχει και καστανο και λειτουργουν μια χαρα και 100% σε ολα για παντα εκτος απο το watermark κατω δεξια.

Αυτό ισχύει, αν και δεν είναι μόνο το watermark αλλά δεν μπορείς να αλλάξεις desktop wallpaper ή να προσαρμόσεις τα εικονίδια στο desktop ή το θέμα των windows (τουλάχιστον μέχρι την 1903 αυτό, τι θα γίνει μετά δεν ξέρουμε ακόμα).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω συζητω για τη νομιμοτητα ή οχι και οχι για ευκολιες κ.λ.π., που και αυτο ειναι σχετικο, με το pico τα ενεργοποιεις σε 1 δευτερο. Αρα δεν εχει να κανει ουτε αυτο.

Επεξ/σία από 2MikronS

Το pico όμως το πιάνουν όλα τα antivirus οπότε πρέπει να μπει στις εξαιρέσεις και είναι και το θέμα από που θα το κατεβάσει κάποιος αν δεν ξέρει χωρίς να φορτωθεί και μια αποικία με ζουζούνια. Οπότε έχει να κάνει και με αυτό. Εσύ μπορεί να έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις εύκολα, κάποιος άλλος όμως δεν μπορεί να το κάνει και θα πάει να πληρώσει για να του το κάνουν.

Όσο για τη νομιμότητα, τα κλειδιά αυτά δεν είναι 100% νόμιμα αλλά εκμεταλλεύονται το παράθυρο του vlk για πολλαπλές ταυτόχρονες ενεργοποιήσεις οπότε είναι 90% νόμιμα και με 2-3€ καθαρίζεις εφ όρου ζωής και δεν θα κάθεσαι να σκέφτεσαι αν με την επόμενη ενημέρωση σου πετάξει πάλι το activator.

7 ώρες πριν, 2MikronS είπε

Το οτι πληρωνετε εστω και 1 ευρω για να βαζετε παρανομα κλειδια....... με ξεπερναει. 

Αν ειναι να εισαι παρανομος καντο τσαμπα, εστω και μισο ευρω να πληρωσεις εισαι βλακας.................. υπογεγραμμενα.!

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις...

Με ένα σπασμένο πρόγραμμα, δεν έχεις τπτ. Με ένα κλειδί αγορασμένο ΜΕ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ, έχεις βγάλει από πάνω σου το φόβο ΣΔΟΕ – Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος (συν τα άλλα που γράφουν από πάνω περί crack κτλ κτλ). Το αν το κλειδί έχει αποκτηθεί παράτυπα / παράνομα από τον πωλητή, δεν μπορώ εγώ να το ελέγξω (όπως δεν μπορώ να ελέγξω ότι τα μελάνια που αγοράζω δεν είναι κλεμμένα πχ). Και τα ΟΕΜ των 150 ευρώ μπορούν να έχουν τα ίδια προβλήματα. Άρα, μάντεψε γιατί σε ξεπερνάει :-D
Αυτό με το sticker κολλημένο δεν το έχω βρει κάπου επίσημα γραμμένο, επομένως θεωρώ ότι είναι οδηγία της microsoft, η οποία δεν με ενδιαφέρει. Αν έχει κάποιος κάποιο reference, ας μας ενημερώσει.

Όσο 90% νόμιμος είσαι όταν αγοράζεις μπισκότα από το περίπτερο. Το αν είναι κλεμμένα δεν το ξέρεις κ δεν είναι δουλειά σου να το ξέρεις.
Anyway, η απάντηση μου δεν ήταν προς εσένα αλλά προς τα άτομα που διαβάζουν το post σου. Μην το πάρουν κ στα σοβαρά

Απ' όλα μόνο αυτό σου έμεινε; Άντε να πιαστούμε κι εμείς από ...λέξεις!

42 λεπτά πριν, 2MikronS είπε

ακομα κλαιω η αληθεια ειναι.

9 ώρες πριν, 2MikronS είπε

με ξεπερναει. 

εισαι βλακας.................. υπογεγραμμενα.

τοτε τη πατησες μαλλον.

Τώρα τι νόημα βγαίνει από αυτό;

• Like 2

2 ώρες πριν, thunderstorm είπε

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις...

Με ένα σπασμένο πρόγραμμα, δεν έχεις τπτ. Με ένα κλειδί αγορασμένο ΜΕ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ, έχεις βγάλει από πάνω σου το φόβο ΣΔΟΕ – Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος (συν τα άλλα που γράφουν από πάνω περί crack κτλ κτλ). Το αν το κλειδί έχει αποκτηθεί παράτυπα / παράνομα από τον πωλητή, δεν μπορώ εγώ να το ελέγξω (όπως δεν μπορώ να ελέγξω ότι τα μελάνια που αγοράζω δεν είναι κλεμμένα πχ). Και τα ΟΕΜ των 150 ευρώ μπορούν να έχουν τα ίδια προβλήματα. Άρα, μάντεψε γιατί σε ξεπερνάει :-D
Αυτό με το sticker κολλημένο δεν το έχω βρει κάπου επίσημα γραμμένο, επομένως θεωρώ ότι είναι οδηγία της microsoft, η οποία δεν με ενδιαφέρει. Αν έχει κάποιος κάποιο reference, ας μας ενημερώσει.

Σε περίπτωση ελέγχου όπως καταλαβαίνεις θα πληρώσεις κανονικά. 

8 λεπτά πριν, giotis1982 είπε

Σε περίπτωση ελέγχου όπως καταλαβαίνεις θα πληρώσεις κανονικά. 

Τι εννοείς “θα πληρώσεις κανονικά”? Ότι θα σε γράψουν για πειρατικό λογισμικό? 
Το ΣΔΟΕ ζητάει απλά τιμολόγιο (δεν κάνει καν κάποιο άλλο έλεγχο για τη νομιμότητα του κλειδιού). Εάν έρθει μαζί και η δίωξη και βρει ενεργοποιημένα τα windows, για ποιο πράγμα θα σε γράψουν?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...