Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν δύο μέρες πήγα σ ένα κατάστημα wind και ζήτησα να αλλάξω από nova και να πάω σε εκείνους,αφού Μ ενημέρωσε για το πρόγραμμα μου ζήτησε μια φωτοτυπία την ταυτότητα μου και ένα λογαριασμό nova.

Χωρίς να υπογράψω κάπου ,ούτε αίτηση ούτε συμβόλαιο έφυγα από το κατάστημα.

Την επόμενη μέρα (χθες) δέχτηκα δελεαστική προσφορά (κλασσικά) από την nοva και δέχτηκα να παραμείνω και να στείλω μέσω της σελίδας wind αίτηση υπαναχώρηση.

Σήμερα πήρα απάντηση από την wind ότι αυτό που ζητάω δεν γίνεται και ότι θα συνεχίσει την διαδικασία.

Το ερώτημα μου είναι χωρίς υπογραφή πουθενά μπορεί να γίνει αυτό;

Σε περίπτωση που γινη η φορητότητα και στο.καπακι γυρίσω στην nova τι πληρώνω;

Όποιος πραγματικά γνωρίζει κάτι θα βοηθούσε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

....μην υποκύπτεις.

ΧΩΡΙΣ να υπογράψεις την σύμβαση δεν ισχύει τπτ. 

Αλλά κ αν υπογράψεις έχεις δικαίωμα μέσα σε 14 ημέρες να υπαναχωρήσεις.

Συνέβη σε μένα την προηγούμενη εβδομάδα. 

Υπαναχώρησα απο την σύμβαση μου στην wind (είχα υπογράψει, είχα παραλάβει κάρτα sim αλλά αρνήθηκα να παραλάβω εξοπλισμό σταθερής/vdsl) με αιτήματα απο το site της wind, τηλεφωνικά (μέσω αυτοματοποιημένου συστήματος υπαναχώρησης) κ με επιστολή /fax. (Τα έκανα όλα in case, the unexpected).

....Διότι η ρήτρα αποδέσμευσης μου (απο τον υφιστάμενο πάροχο) ήταν αρκετά υψηλή.

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jkoukos είπε

Πανευρωπαϊκός κανονισμός. Σε αίτημα από κατάστημα ΔΕΝ ισχύει η υπαναχώρηση.

μου το είπαν και μένα αυτο. αναρωτιέμαι γιατι υπαρχει αυτος ο κανονισμός

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε παραπεμπω εδω μην αρχιζουν να σου ζητανε extreme ποσά.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/723351-πεναλτι-wind/

Επισημαίνεται ότι, εάν ο συνδρομητής καταγγείλει τη σύμβαση οποιαδήποτε στιγμή πριν παρέλθει διάστημα 2 μηνών από την έναρξή της, θα οφείλει να καταβάλει:

• Τα πάγια 2 μηνών.
  • Την έκπτωση 2 μηνών και το εναπομείναν, πέραν των 2 μηνών, ποσό απόσβεσης για τυχόν επιδότηση  συσκευής, εξοπλισμού ή κατασκευής γραμμής.

Επεξ/σία από YesOrNo
Παραθεση
Δημοσ.
16 ώρες πριν, TechnoState είπε

....μην υποκύπτεις.

ΧΩΡΙΣ να υπογράψεις την σύμβαση δεν ισχύει τπτ. 

Αλλά κ αν υπογράψεις έχεις δικαίωμα μέσα σε 14 ημέρες να υπαναχωρήσεις.

Συνέβη σε μένα την προηγούμενη εβδομάδα. 

Υπαναχώρησα απο την σύμβαση μου στην wind (είχα υπογράψει, είχα παραλάβει κάρτα sim αλλά αρνήθηκα να παραλάβω εξοπλισμό σταθερής/vdsl) με αιτήματα απο το site της wind, τηλεφωνικά (μέσω αυτοματοποιημένου συστήματος υπαναχώρησης) κ με επιστολή /fax. (Τα έκανα όλα in case, the unexpected).

....Διότι η ρήτρα αποδέσμευσης μου (απο τον υφιστάμενο πάροχο) ήταν αρκετά υψηλή.

Η Υπαναχώρηση ισχύει ΜΟΝΟ σε εξ αποστάσεως συμφωνία!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωστοσο δε εχει υπογραψει τιποτα ακομα.......................για να υπαρξει συμβαση

Επεξ/σία από spyros007
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, spyros007 είπε

Ωστοσο δε εχει υπογραψει τιποτα ακομα.......................για να υπαρξει συμβαση

Σωστα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, spyros007 είπε

Εχει δώσει και μια ταυτότητα όμως.

Μπερδεway  η δουλειά.

Δημοσ.

Δεν έχω πάρει σχετική απάντηση ακόμη από την wind όσο αφορά για την υπογραφή μου και ένα ειμαι υποχρεωμένος να πάω σε αυτούς ,προφανώς το καθυστερουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενημερώθηκα απο το κατάστημα, επειδή δεν είχα τα απαραίτητα έγγραφα μαζί(μαζί) η συμφωνία (υπογραφή) έγινε αφού το κατάστημα μου έστειλε την σύμβαση με κούριερ στο γραφείο.

Ο φάκελος, μετά την υπογραφή μου, μου επιβεβαίωσαν ότι θα επέστρεφε στο κατάστημα (μέσω acs).

Επίσης επιμένω, χωρίς υπογραφή δεν υπάρχει σύμβαση που να μπορεί να "σταθεί".

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν έχεις υπογράψει, δεν μπορεί να ξεκινήσει καμία διαδικασία (ότι και να σου λένε) και αν το έκαναν, κακό του κεφαλιού τους.

Επεξ/σία από jkoukos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...